PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 22.8.2020

SYSTEMIC DAMAGE (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), HAKES (SK), SANGRE DE IDIOTAS (SK)

Žilina, Smer klub 77

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

B.I.T.CH. #2
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
HURK, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (4.8.2020, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)
Skaven
Je nejaká nahrávka venovaná colníkom? Táto by mohla. Pre bulvár a ostatné informácie kontaktuj slovenského spoluvydavateľa Mareka Marchina.
INVIDIOSUS sú z Minnesoty a deathmetalujú od roku 2006. Nedávno im vyšla vinylová verzia split CD s Japoncami RETORTION TERROR a pri vyberaní ich ďalšieho sparring split partnera zostali opäť v Ázii. Ich strana obsahuje štyri skladby plus intro a outro požičané z americkej hymny. Našťastie tá je priškrtená skôr ako sa rozbehne a tie skoky pripomínajú FINAL EXIT. Štýlovo ide hrubý technický death metal s psychadelickými scifi vyhrávkami a veľmi slušnými sypanicami. Naozaj nielen pre metalistov.
Na druhej strane LITTLE PUPPY PRINCESS z Južnej Kórey. Minulý rok som ich bohužiaľ v Trnave nestihol. Nemôžem byť všade. Päť skladieb naozaj že hrubého grindu. Len tak to vysypú až prepleskaný tou energiou nestíhaš dávať prenosku na začiatok strany. Dobré hučadlo, pomätenosť a aj nejaká tá duševná porucha. Túto kapelu si viem v budúcnosti predstaviť na splite so SxOxTxEx, ktorí mi ich celkom pripomíhajú. Len to nie je až také zahuhlané.
Obal tvorí prehnutý papier s insertom bez textov zato s ďakovačkami a informáciami o nahrávaní, autoroch obalov a loga. A ešte jeden menší papierik s vydavateľstvami. Minimálne by ma zaujímalo, čo trápi Kórejčanov. Moja kópia je na olivovo - zlatom marbled vinyle, ale minimálne ešte viem aj fialovom plaste. Hneď píš Marekovi!

  1. INVIDIOSUS - Star spangled banner (intro)
  2. INVIDIOSUS - Mescal-induced psychotic break
  3. INVIDIOSUS - Water intoxication
  4. INVIDIOSUS - Fencing position
  5. INVIDIOSUS - Macrodose
  6. INVIDIOSUS - Star spangled banner (outro)
  1. LITTLE PUPPY PRINCESS - When the mountain in burning
  2. LITTLE PUPPY PRINCESS - Mogwa
  3. LITTLE PUPPY PRINCESS - Animal teeth
  4. Little Puppy Princess - Human prohibited
  5. Little Puppy Princess - LxPxAx

Táto recenzia už bola zobrazená 177 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+Y+B
TEXT:


 #7710 kočo   napí­sal/a 09.07.2020 15:38:44
V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku.
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[82/26.71%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.1%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.91%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.73%]
Mne varí mama

[60/19.54%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 307


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com