Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

SAME RIVER TWICE, LAKKA, LÁJE, BAESTIEN (16.10.2021, Brno @ Vegalité)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


NOTHING CLEAN - DISAPPOINTMENT 12"

Autor: Fog | Pridané: 17.6.2021 | Počet videní: 166

Psychocontrol
Moja obľúbená ostrovná scéna a ďalší produkt z jej nekonečnej rady kvalitných kapiel chrliacich prvotriedny bordel. NOTHING CLEAN z Leicesteru. Super ľudia. Výborná kapela. Po predošlej doske "Cheat" teraz prichádzajú s novým dvanásťpalcom "Disapointment", o ktorého pôrod sa postaral Otto, ktorý nás skrz Psychocontrol records zásobuje takýmito delikatesami so železnou pravidelnosťou.

NOTHING CLEAN je zhudobnený chaos. Fastcore kombinovaný s PV stopkami, grindcore sypačkami a primitívnymi hc/punk motívmi. Ukotvený v krátkych kompozíciách plných zmätku. Hlavné je nezastať a mlátiť všetkými končatinami zľava doprava. Čo najväčšou silou rozdať čo najviac rán. Na malej ploche songov sa toho odohrá dosť, ale niekedy sa nie je čoho moc chytiť, lebo tie výplachy a  nápady v nich sa striedajú takým tempom, že sa to nedá ani odsledovať poriadne. Chalani si oproti predošlej doske ponechali stopáž do 25 minút, ale natiahli songy, takže pozor, už ich tu nie je 41, ale len 34. Nechcem vidieť ich setlist. Album je týmto sledom niekoľkosekundových hlukových útokov, kde tie rýchle striedajú ešte rýchlejšie, masívne nezastaviteľný. Je to ako zemetrasenie, kde všetko lieta z políc, skrine vertikálne križujú miestnosti a ty si schovaný dosratý pod zárubňou, než sa to preženie. Nesmierne agresívna nahrávka. Ostatne aj naživo je NOTHING CLEAN neskutočný frontálny útok a  nový album to reprezentuje v plnej miere. Nájeb po všetkých stránkach.

Ja hlukového exportu spoza La Mancha nemám očividne dosť. Ale sú na to dobré dôvody. Jeden z nich je aj tento album. Ak v tejto pohnutej dobe potrebuješ vyčistiť hlavu a naformátovať sa na základné nastavenia, siahni po tomto vinyle. Pekne z neho osprostieš.

nothingclean.bandcamp.com

  1. Punched in
  2. How?
  3. Soiled
  4. One of many
  5. Power internal
  6. It´s not time yet
  7. Shit storm
  8. Forgot to remember
  9. Mates with god
  10. Insensible
  11. Cheat
  12. Abused
  13. No fluid
  14. Diary of a tour dog
  15. Gone wrong
  16. Safe space
  17. So average
  18. Waiting to die
  19. Slog
  20. Fetus
  21. High on guilt
  22. Tiny minds
  23. I do what I want
  24. The floor
  25. The door
  26. The crow flew
  27. Leave the kids alone
  28. Transient
  29. Lumps
  30. Fuck the future
  31. Skinsuit
  32. First the worst
  33. Leaf bath
  34. Left behind

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: W+R+Z

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

19.10. 09:22 Mišo Štich:


Dobrý názov, NERVY. Tak sa volala kapela v ktorej kedysi hral Maťo Ďurinda, Andrej Šeban, či Marián Greksa...
(novinka)

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)