PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


GEWAPEND BETON - IF UNTIL WE DIE CD (recenzia)
Dirty faces
Po dlhšom čase som sa k tomu dokopal. Idem písať recenziu. Ide o mladú kapelu s členmi Antidote. Buklet je kreslený, punkové postavičky nad nimi škaredé budovy a medzi nimi nejaká škaredá teta, v textoch zistíme o koho ide. Vo vnútri buklet obsahuje texty, plus pár fotiek a z druhej strany plagát. Prvý val „Alles in de fink“ začína nejakým predhovorom po holandsky, pokračuje dobrým nájebom. Pripomína mi to niečo medzi Sick On The Bus a Monster Squad. Druhý song „Once I believed“ pokračuje kvalitným hardcore punkom s melodickým sólom. Nasleduje „Running punkrock“ asi najchytľavejší podľa mňa. Fajna punkova vypolovačka s výborne vykričaným refrénom. Cedko pokračuje rýchlym songom „Disaster“ s jemným disbeatovým rytmom. Ďalší fajný song má len skratku „J.P.“ Text o Jan-Petrovi nejakom vyjebanom ministrovi. Celý song sa nesie v chytľavom melodickom duchu. „17 until wie die“ ma úvod trošku do rocknrollu, ďalšia chytľava songa. „De Teef Part III“ začína zvučkou, po ňom holandsky nasraný spev s refrénom „Jesus Christ super teef“. Má to zrejme dve časti. V tej druhej je zabite gitarove sólo. „Jenever holocaust“ sa nesie v pomalšom tempe. „Terug bij af“ je asi jeho druhou častou. Predposledný song „Rita Jeugd“ je moc zaujímavo spievaný po holandsky s refrénom Rita Jeugd, Sieg Heil ! Vyhajlovali v nej exministerku práce... Posledný val Don´t need your shit mi príde ako total klinec s jednoduchým textom. Za textami sú na buklete vypísané vysvetlivky pojmov o ktorých spievajú. Hodnotím na mladšiu kapelu veľmi dobrý počin. Celé to vyšlo v spolupráci Hate rec. a Attack rec ako CD aj na LP pod hlavičkou Dirty faces / HATE / Attack recs. Na jeseň vraj možno zavítajú aj k nám, tak dúfam, že toto celé budem počuť naživo. D.I.Y. ! OR DIE !!!
K zohnatiu u phr.cz ako aj kopec iných CD!

1. Alles In De Fik
2. Once I Believed
3. Ruining Punkrock
4. King Of Fools
5. Disaster
6. The World Is Two Buckets Of Shit
7. Bon Apathy
8. J.P.
9. 17 Until We Die
10. Your Policy Kills
11. De Teef Part Iii: Jesus Christ Superteef
12. Terug Bij Af
13. Jenever Holocaust
14. Rita Jeugd
15. Don't Need Your Shit


Táto recenzia už bola zobrazená 719 krát!
 Autor: škuľo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+6+R
TEXT:


 #1568 sid13UK   napísal/a 14.07.2009 14:10:00
for Skulo, ta vies,zaujem by som mal,keby zvysne lowe boli,sakra...ale kebyze sa podaril ten koncert,rad by som pozrel :)
 #1540 Skulo   napísal/a 28.06.2009 12:47:46
for sid13UK hej ppči album druhy nemam ale pocpouval som aj ostatne songy na majspejsi pecka kapela... pocuj xcu koncert na slovensku 26.augusta a ja nemam podmienky u nas aby som to vykril... ci by si nemal zaujem im pomoct s koncertom... hraju este s SPASTIC PEOPLE dokopy xcu cca. 200 eur spanie, žradlo, pifko ...
 #1537 sid13UK   napísal/a 26.06.2009 15:23:51
Serus Skulo..:)Dobry album,ne? Mam aj ja...a mam od nich aj starsi album z roku 2003. SID
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...