PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, CRIPPLED FOX (10.1.2020, Spišská Nová Ves, ex 52-jka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ROT IN HELL / THE PROCESS 7" (recenzia)
Feast of tentacles
Tak tenhle sedmipalec ma vskutku povedenej podtitul "a celebration of the Marquis De Sade". Obe kapely patri do desitky mych nejoblibenejsich UK kapel vubec. THE PROCESS jsou ze skotskyho Glasgow a pohybujou se ve scene uz nejakej ten patek. Po rozpadu legendarnich Shank se objevilo par zajimavych kapel prave s ex cleny Shank. Tou asi nejznamejsi jsou bezpochyby Endless Blockade z canadskyho Toronda, no a druhou v poradi prave The Process, kde muzete najit i soucastne nebo byvale cleny Atomgevitter, Scatha nebo In Decades Decline. Hudebne kombinujou unholy thrash-punk s metalic hardcorem inspirovanej Clevo-stylem kapel jako Integrity/Ringworm s osobitym nabojem od Discharge. Mozna, ze se u vas ve sbirce najde jejich collection CD, ktery vyslo na 625thrash ve statech nebo "I Tego Arcana Dei" tour 12" na londynskem Ghost City records a nebo do tretice limitovanej tour split 7"EP s Iron Lung z jejich spolecny UK snury. Jeden z jejich spolecnych koncertu jsem mel to stesti i navstivit a mel jsem co delat, abych ho ve zdravi prezil. Material, v podobe dvou hodne povedenych skladeb se silnym anti-cirkevnim citenim nahrali v Audio_Experiments studiu bratrske dvojice Tommy & James v Glasgow. Behem velmi kratke doby se objevi, doufejme i v nasem "dead heroes bros" distru, jejich zbrusu nova 12"LP deska s nazvem "Rosekreutz", takze se mate naco tesit. Otacim vinyl a jsou tu ROT IN HELL, kteri me osobne pred nejakou dobou rozsekali kladbou "Iron Halo", ktera me hodne evokuje uvodni skladbu z posledni desky From Ashes Rise "Nightmares" na Jade Tree. Mam proste tu melodii porad v hlave a ne, ze nemuzu, ale spis nechci ji zapomenout. I u R.I.H. muzete rozeznat silnej vliv Integrity a taky His Hero Is Gone. Stejne jako pred casem svedsti Victims presli i Rot in Hell k velkymu labelu a to Deathwish records, do spolecnosti kapel jako Converge, Cursed, Blacklisted, Integrity, Ringworm, Rise and Fall, Some Girls, Terror nebo treba Pulling Teeth. To je presne typ kapel, ktery jsou tady v Jiznim Walesu hodne popularni a vsechni tyhle kapely tady porad hrajou dokola. R.I.H. maji venku vseho vsudy tri sedmipalce z toho dva jako split EPs s vybornymi Braindead a Hordes. Venku taky collection CD na Grot records/A389, ktere bude k mani na Obscene Etreme festu. Nova debutni "As Pearls Before Swine" 12"LP deska vyjde ve statech na jiz zminenem Deathwish labelu. Mimochodem OCT9 je stejne jako osm predeslych hodne povedenej kousek z produkce Chrisova Feast of Tentacles labelu. Deska vychazi s malovanym obalem od lidi z Scrawled Ilustration & Design [scrawled.co.uk, www.myspace.com/scrawled]. Deska absolutne zabiji a potrvzuje, ze ostrovni scena je porad ziva a ma co rict. diky.
www.myspace.com/rotinhellband
www.myspace.com/theeprocess
www.myspace.com/feastoftentacles

Táto recenzia už bola zobrazená 803 krát!
 Autor: Ondra
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: F+Q+O
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com