PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ROT IN HELL / THE PROCESS 7" (recenzia)
Feast of tentacles
Tak tenhle sedmipalec ma vskutku povedenej podtitul "a celebration of the Marquis De Sade". Obe kapely patri do desitky mych nejoblibenejsich UK kapel vubec. THE PROCESS jsou ze skotskyho Glasgow a pohybujou se ve scene uz nejakej ten patek. Po rozpadu legendarnich Shank se objevilo par zajimavych kapel prave s ex cleny Shank. Tou asi nejznamejsi jsou bezpochyby Endless Blockade z canadskyho Toronda, no a druhou v poradi prave The Process, kde muzete najit i soucastne nebo byvale cleny Atomgevitter, Scatha nebo In Decades Decline. Hudebne kombinujou unholy thrash-punk s metalic hardcorem inspirovanej Clevo-stylem kapel jako Integrity/Ringworm s osobitym nabojem od Discharge. Mozna, ze se u vas ve sbirce najde jejich collection CD, ktery vyslo na 625thrash ve statech nebo "I Tego Arcana Dei" tour 12" na londynskem Ghost City records a nebo do tretice limitovanej tour split 7"EP s Iron Lung z jejich spolecny UK snury. Jeden z jejich spolecnych koncertu jsem mel to stesti i navstivit a mel jsem co delat, abych ho ve zdravi prezil. Material, v podobe dvou hodne povedenych skladeb se silnym anti-cirkevnim citenim nahrali v Audio_Experiments studiu bratrske dvojice Tommy & James v Glasgow. Behem velmi kratke doby se objevi, doufejme i v nasem "dead heroes bros" distru, jejich zbrusu nova 12"LP deska s nazvem "Rosekreutz", takze se mate naco tesit. Otacim vinyl a jsou tu ROT IN HELL, kteri me osobne pred nejakou dobou rozsekali kladbou "Iron Halo", ktera me hodne evokuje uvodni skladbu z posledni desky From Ashes Rise "Nightmares" na Jade Tree. Mam proste tu melodii porad v hlave a ne, ze nemuzu, ale spis nechci ji zapomenout. I u R.I.H. muzete rozeznat silnej vliv Integrity a taky His Hero Is Gone. Stejne jako pred casem svedsti Victims presli i Rot in Hell k velkymu labelu a to Deathwish records, do spolecnosti kapel jako Converge, Cursed, Blacklisted, Integrity, Ringworm, Rise and Fall, Some Girls, Terror nebo treba Pulling Teeth. To je presne typ kapel, ktery jsou tady v Jiznim Walesu hodne popularni a vsechni tyhle kapely tady porad hrajou dokola. R.I.H. maji venku vseho vsudy tri sedmipalce z toho dva jako split EPs s vybornymi Braindead a Hordes. Venku taky collection CD na Grot records/A389, ktere bude k mani na Obscene Etreme festu. Nova debutni "As Pearls Before Swine" 12"LP deska vyjde ve statech na jiz zminenem Deathwish labelu. Mimochodem OCT9 je stejne jako osm predeslych hodne povedenej kousek z produkce Chrisova Feast of Tentacles labelu. Deska vychazi s malovanym obalem od lidi z Scrawled Ilustration & Design [scrawled.co.uk, www.myspace.com/scrawled]. Deska absolutne zabiji a potrvzuje, ze ostrovni scena je porad ziva a ma co rict. diky.
www.myspace.com/rotinhellband
www.myspace.com/theeprocess
www.myspace.com/feastoftentacles

Táto recenzia už bola zobrazená 791 krát!
 Autor: Ondra
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+X+W
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.33%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.67%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[4/6.67%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.33%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.33%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/11.67%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.67%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[6/10%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.33%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 60

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...