PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 22.8.2020

SYSTEMIC DAMAGE (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), HAKES (SK), SANGRE DE IDIOTAS (SK)

Žilina, Smer klub 77

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

B.I.T.CH. #2
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
HURK, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (4.8.2020, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


BOILING POINT - THRASH THE RAILROADS CDr (recenzia)
DIY
Kratučké demo, tak to bude asi aj krátka recenzia. Uvidíme. Toto CDr demo som dostal na narodeninovej párty (dík moc chlapci aj za to, že ste prišli zahrať!), tak som sa rozhodol, že o ňom napíšem zopár riadkov ako poďakovanie. Farebný ručne robený obal temperkami, ak sa nemýlim, to sa dnes už v dobe boh vie akej počítačovej grafiky nevidí. Dokonca je ich viacero farebných variant. V obale sú ešte zvlášt na papieri vytlačené texty aj s komentármi preložené aj do slovenčiny. Texty pravažne klasicky thrashovské, ale aj originálne: skejtovanie, o bostonskej scéne, problém zoznamovania vegánov, o domácom meste, o bohatých detičkách, o ženských časopisoch a opäť skejtovanie :) Na ďalšom samostatnom papieri sú pozdravy a poďakovania. No ideme na samostatné CD! 7 jebotov, necelých 6 minút, no čo myslíš, že o čom to bude? Na začiatku sa zahrejú nástroje a už duní [:trešhárdkór:] s uječaným spevákom. 7 vypaľovačiek prefrčí ako nič a CD mi ide od začiatku a zas a zas. Na deme som nenašiel žiadne zbytočnosti, ktoré by nasilu predĺžovali dĺžky skladieb, a to sa mi to páči! Rýchle, surové a priamočiare. Žiaden garážpank a ešte aj zvuk je veľmi slušný. Povie sa čo sa má a ide sa na ďalší song! Ešte nejaký kaver od Infest alebo Septiv death a bolo by to eňo ňuno! Muziku môžem kľudne prirovnať aj k susedným Stolen lives zo sedempalca "Spal svou vlajku", aj keď Dávid má výraznejší hlas (haha sorry Masskillah). Kapelníci majú ešte nejaké kúsky, tak si o svoj napíš na masskillah@gmail.com. Na svete je len 150 kusov. Našim Boling point (lebo som našiel na nete ešte asi 3 ďalšie zahraničné kapely s týmto menom) prajem veľa koncertov a nahrávok do budúcnosti. Thrashových kapiel na Slovensku je ako šafránu. Ešte raz, držím palce, hlavne to dotiahnite až na vinyl!

01. Wheels on fire
02. Boston dream
03. Napalm breath
04. Žilina fukktown
05. Rich kids
06. Instant wisdom
07. Little skate kids


Táto recenzia už bola zobrazená 906 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.44

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+S+M
TEXT:


 #1637 a   napí­sal/a 04.09.2009 17:30:32
vinyly si si nemohol odpustit :D
ZAUJALO NÁS:

Bieloruský update

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[82/26.71%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.1%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.91%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.73%]
Mne varí mama

[60/19.54%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 307


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com