PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 6.6.2020

THORWALD (SK), MENZES (SK)
benefit pre Collosseum

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


EXTORTION - SICK 12" (recenzia)
Deep six
Nie nebojte sa! Kapely ako táto dokazujú, že pravý duch powerviolence ešte nezomrel. Veľká doska od protinožcov na kultovom labely Deep Six vás rozseká rýchlosťou Brucea Leeho (alúzia na Spazz???). Treba pochváliť prekrásny kreslený obal s grcajúcim dievčatkom (obaly na všetkých ich releasoch su fakt vymakané asi majú vlastného kresliča) a krásny fialový žíhaný vynil. Keďže album sa volá Sick, tejto téme sa venujú aj texty, ktoré sú vlastne akýmsi príbehom o človeku, čo sa nakazil H5N1 a nakoniec zomiera a hnije pod zemou. Po tom ako dáte vynil na pekáč ozve sa zakašlanie a už to valí. Kapela hrá absolútne bezchybný stop´n´go powerviolence s veľmi silnou inšpiráciou Infest, ale napriek tomu má vlastný ksicht. Pomalšie pasáže (niekedy až do sludge) prechádzajú do ultrarýchlych výsypov, čomu sekunduje vynikajúci vokál blonďavého psychopata. Všetko zabalené v špičkovom zvuku. Tu niet čo vytýkať. Za najväčší hit by sa dala považovať skladba Overrun, inak to pôsobí veľmi kompaktným dojmom a nič nevyčnieva. 15 songov je štýlovo zakončených v bahnitom tempe (to už je tradícia od čias Infest). Pre fandov rýchlej muziky proste povinnosť!
P.S. Toto Lp už je staršieho dáta na Deep Six práve vyšiel ich najnovší počin Loose Screws, na ktorom si zaspieval aj Barney z Napalm Death. Lp a nejaké sedempalce od Extortion zoženieš od Barváka alebo bez problémov stiahneš z netu!

Táto recenzia už bola zobrazená 556 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.57

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+N+T
TEXT:


 #3108 tadko   napí­sal/a 04.10.2011 17:15:59
tomuto Lpecku sa neda veru nic vytknut mordaa!
 #1818 traguss   napí­sal/a 04.04.2010 00:36:17
raz darmo dobra kapelka :) vsak isli tour s Iron Lung!!!
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
dnes 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)
09.04. 10:36
Lesbouš: Dobrá práce,chalani!!Už som skoro zabudol na náš(AVERZE)první rozhovor.Archiváři par excellence!!! >> Autonomie #4 / 1992 (archív zinov)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[274/91.64%]
Má!

[13/4.35%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.34%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 299


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com