PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BOKANOVSKY / LAKMÉ 7" (recenzia)
Codex records
Skoré ráno, hodiny ukazujú 9:30 a počujem zvonec. Doma som zamknutý, takže so zubnou kefkou v ústach bežím pre kľúč, hafan šteká akoby už tušil čo sa ide diať. Presne tak pán poštár tiež s úsmevom verí že mi spraví radosť a aj mi ju spravil. Sedempalec uvedených kapiel vyššie mám už konečne v rukách. Mohol som si dokonca vybrať ošatenie vinylu tak som zvolil ružovo-šedé, celkom sa mi páči a presne zrkadlí obsah, francúzsko-české spojenie emocionálnej dávky toho úplne najlepšieho rázu! Split takýchto kapiel si nechá újsť málokto, verím tomu:) Začnem stranou francúzou, ktorí poctili dvoma skladbami. Vždy ma u nich bavil ten spev, presne sa mi aj hodí k tej hre na gitarke a potom bum- tornádo. Príde mi to trošku iné ako staršie nahrávky, ale po vypočutí človek zistí že o koho práve ide:) Druhá skladba ťa hned od začiatku zabodne, rýchle pasáže, pomalé pasáže, nemôžem si pomôcť, baví ma to. Prechádza to celým telom, ak to iba nepočúvaš ale aj vnímaš! Česi bohužial len jedna pieseň, ale poteší hehe:) Hovorené slovo pri konci je pekne zachytené s basou v pozadí, proste celé to má taký fíling že si povieš len uff hezky:) Táto banda patrí asi medzi moje naj, či už hudbou, textami, myšlienkami a či už v rôznych projektoch, pre mňa je to PANK! Pri čítaní si si určite myslel že dám tomuto nosiču 100% ale vadia mi v booklete vyslovene len anglické diktáty, moja slovná zásoba ešte nezahŕňa takú skvelú angličtinu, takže táto stránka asi najväčšie sklamanie, no verím že si to raz preložím:D
Dočkali sme sa, u mňa rarita!

Táto recenzia už bola zobrazená 815 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+5+Y
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...