PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


REPROACH / A.N.S. – YOU DESERVE IT 7" (recenzia)
Gnarly slaughter records
Wow! Ani náhodou som nemyslel, že sa ku mne táto skvelá doska ešte niekedy dostane. Párkrát som si ju chcel objednať, ale vždy už bola vypredaná až som na ňu nakoniec narazil v Damage and Needle shope v Lipsku. Tuším bola vydaná k spoločnému tour týchto kapiel po USA. Začneme so stranou A.N.S., ktorých sme mali možnosť vidieť na Slovensku až dva krát (raz v Trenčíne, raz v Trnave, oba koncerty boli úplne popiči). Prvá skladba Kooks Go Home je najdlhšia, začína pre ANS typickými gitarovými vyhrávkami (trademark kapely), potom sa rozbehne v peknom thrash/crossover tempe. Text je pekelne dlhý a zaoberá sa skejtovaním a je napísaný dosť originálne, za čo dávam plusové body. Druhý song je cover od starej kapely Agression a posledný song je inštrumentálny zbláznený surf/punk song na 45 rpm. Ináč muzika, ktorú títo texasania mastia je v dnešnej dobe dosť originálna, tuším sa tomu hovorilo kedysi skaterock. Jednoducho predstav si niečo ako kolíziu neskorších JFA a Agent Orange a máš to. Spolu s LP „POOL“ ich najlepší matroš, čo som zatiaľ počul. Strana mojich belgických megaobľúbencov je napratá 8mymi songami totálne nasraného thrashu. Hneď prvá pecka You deserve it vám odpáli dekel. Keď hovorím thrash, nemyslím tým žiadnu pohodu v strednom tempe, ale nenormálne energický vysokorýchlostny náklep s jedovatým vokálom (občas sa pripojí druhý priškrtený spev alá Infest). Muzika má v sebe pekelne násilnícky negativistický element, takže môže pripomenúť bandy ako Haymaker, Negative FX alebo už spomínaný Infest. O tom, že sa jedná o prvú triedu svedčí aj to, že kapelu si pod svoje krídla zobral kultový label Deep Six (Infest, Crossed Out, No Comment a pod.). 8 skladieb utečie ako voda a musím si to púšťať stále dokola. Jo, texty sú klasika (deštrukcia matky zeme, skejtovanie) a najlepší je „LAPD can suck it“ o tom, ako ASSHOLE PARADE nemohli zahrať na ich spoločnom koncerte kvôli razii fízlov. Verdikt sudcu znie: A.N.S. znie super ale Reproach vyhráva. Jednoznačne najlepšia thrash kapela súčasnosti. Naživo to musí byť nepredstaviteľný mayhem!

Táto recenzia už bola zobrazená 550 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+M+P
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...