PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


LAHAR / THE SHINING 7" (recenzia)
Dead heroes
Tak vonku nám opäť prší a ja sa môžem pustiť do ďalšej recky na sympatický počin, ktorý vyvrhlo bratské duo z Boskovic. Z vizuálneho hľadiska nie je čo vytknúť, klasicky thrashmetalová kresba s toxickými mutantami sa podarila, navyše na žlto-čiernu kombináciu mám slabosť, takže obal na jednotku. Strana juhočechov obsahuje tri šlehy, dávam placku na gramofón, zaznieva vojnové intro...a kurva, však toto už dávno poznám. Prvé dva songy (oblast zasažená válkou a vláda biče) sa objavili aj na split LP so Stolen Lives. Tu sa však jedná o demoverzie, v prvom songu namiesto Honzu spieva Žrout. Skladby sa líšia v podstate len zvukom, osobne tieto vydávania demo verzií songov moc nemusím, príde mi to dosť zbytočné. Inač sa jedná o klasický nadštandard kostidrtiaceho thrashcore. Najzaujímavejšia vec na ich strane epky je cover „Filler“ od Minor Threat, avšak gitara je typicky laharovsky zthrashovaná, takže pôvodný song dostáva úplne iný rozmer. Podarené. Prejdime na stranu tulipánov. Strana začína super introm z nejakého filmu (SHOW ME THE MONEY!!!) a potom to odpáli v rytme rýchleho energického thrashcore. Tento matroš je o dosť lepší ako starý samostatný sedempalec, čo mám od nich doma. Obzvlášť musím pochváliť prácu gitaristu (dobré riffy kámo). Všetkých 5 songov je poriadne rýchlych a garantujem Vám, že sa nestihnete nudiť. Veľmi dobrá práca, akurát ich strana bookletu je neuveriteľne škaredá. Akokoľvek Lahar fanaticky uctievam tento duel vyhrávajú s náskokom jednej konskej dĺžky Holanďania.

Táto recenzia už bola zobrazená 576 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.57

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+4+D
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...