PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SEE YOU IN HELL / CONTRAST ATTITUDE 7" (recenzia)
Insane society
Brnenskí japanofilovia pred časom vydali za sebou už tretí split singel, opäť s japonským zástupcom na druhej strane. Zo všetkých troch singlov má tento viac do detailov prepracovanejší obal a mne sa páči najviac. K limitovanej edícií, ktorá je momentálne asi beznadejne rozpredaná, si mohol dostať tento motív hneď tri krát navyše: v podobe potlačenej škatulky na vinyl (dobre to vytŕča zo zbierky, nie?), plagátu a chrbtovej nášivky. K tomu modrá vinylová palacinka. Čo viac si priať?
Strana SYIH začína ako vythnutím z nejakého starého hororového filmu, kde v prázdnom dome zvoní telefón. Nasledujú dve skladby "Anonym" a "Čelisti". Nedá sa poprieť nasadenie, v akom sú nahrané skladby a v Jožkovom speve je počuť temer celý text, ale pri týchto skladbách som už mal pocit mierného opakovania sa. Nie že by to bolo zlé, alebo tuctové, ale skladby mi až veľmi pripomínajú ich predchodcov zo singlov s Crow a Systematic death. Aj keď ten riffy a sólo v strede čeľustiach sú parádne a vybočuje z konceptu sloha, zborové vokály, sloha a koniec. Počúvať prvý raz všetky tri single za sebou, tak máš z toho riadny miš maš. SYIH tu majú okrem angličtiny texty preložené aj do japončiny. Nie je tajomstvom, že chystajú samostatnú LP. Sem tam nejaký kreatínejší postup pri vytváraní štruktúry skladieb určite pomôže, aby sa všetky skladby pri dlhohrajúcej doske nezliali do jednej veľkej toľko ospevovanej "burning spirit" seansy. Nič v zlom.
Kolegovia Contrastic attitude z druhej strany spúšťajú hluk bez zbytočných intier alebo upozornení. Všadeprítomné označenie následovníkov Disclose je na mieste. Menšiu hlukovú stenu aj tak prebúravá gitara cirkulárka a nasraný spev, takže sa nik nemôže sťažovať na zvuk alá Štokholm 82. Na svojej strane majú tiež po dve skladby "Mind of evil" a dlhšiu "No line", obe s anglickými textami. V tomto prípade u mňa jednoznačne vyhrávajú súdruhovia z Japonska!

1. See you in hell - Anonym
2. See you in hell - Čelisti

1. Contrast attitude - Mind of devil
2. Contrast attitude - No line

Táto recenzia už bola zobrazená 614 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.8

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+8+Q
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/91.9%]
Má!

[12/4.23%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.17%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 284

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...