PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 16.11.2019
ČISTÁ RYŽA (SK), DECULTIVATE (SK), DVERE (SK), FAT (SK), KRAJNÉ ČIERNO (sK), PASSENGEROFSHIT (Austrália), THERAPIST (SK), URTICA (CZ), ...

Košice, Collosseum


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SIEBENSUNDEN - TERATOLOGEN 12" (recenzia)
Malárie
Toto čo hrajú títo Švédi nie je pre mňa nič nové a musím skonštatovať, že po prvom posluchu som nemal chuť si to už viac púšťať, hudba pre mňa nič moc, najmä ten spev dosť odrádzal a to je jasné, že pre tento štýl hudby nikto nechce zlatého slávika, ale čo to bol prosím ťa za hlas...no ako to radšej nemusel tam vrešťať a chrčať a radšej to mohlo byť bez spevu...no ale to sa dostávame k druhej stránke - inštrumentálnej - opäť nič prevratné a ani nič také čo by sa dalo zapamätať a keďže tou ich rečou nehovorím a ani jej nerozumiem, tak tú námahu prekladať texty som si nedal, možno by boli aspoň tie za dačo stáli, ale takto mi tá nahrávka ubehla a neostalo nič...a tie skladby sú zbytočne dlhé, radšej si pustím Pombagiru, ktorá ma na novej doske podobne dlhé skladby a tie nenudia od začiatku až do konca...aspoň mňa :-))) Možno som to trocha zhodil viac ako som mal, ale je to môj subjektívny názor, ak to chlapcov takto baví hrať, tak im prajem veľa šťastia, možno nasledujúce nahrávky už budú iné, ale táto pre mňa veľa neznamenala.
Gono - bez servítky :)
Sľúbil som Adrianovi, že sa pokusím zrecenzovať toto LP, kedže pomalú muziku celkom môžem, tak poďme na to…Siebensünden sú zo Švédska a drhnú ultra pomalý sludge, vlastne som doteraz nič podobné nepočul, pod pojmom sludge sa mi vybavia kapely ako -16- alebo Iron Monkey, ale tie sú v porovnaní so Siebensünden prasopal. Títo Švédi vtrepali na každú stranu LP po jednom približne 20-minútovom opuse. Začína to industriálnou vložkou a po chvíľočke noisu sa to už „rozbehne“. Muzika pomalá jak boh, až je to občas na škodu, bo kus dynamiky by tomu rozhodne neuškodilo. Nejak sa v tom bahne strácam a nedokážem sa na muziku sústrediť, ale možno je to aj tým, že tam ne je moc nápadov, ktoré by upútali pozornosť. Celkovo na mňa hudba Siebensünden pôsobí, ako podmaz k ujačanému recitálu, pretože to, čo predvádza spevák resp. speváčka (znie mi to, akoby to prednášala žena) tejto kapely je skôr prednes ako spev, čož je sice originálne, ale mňa to moc neoslovilo. Čo sa mi však na tejto kapele páči je, že dokáže vytvoriť fakt temnú atmosféru, to im ide…Plus má toto LP temer dokonalý artwork, jednoduchý čiernobiely obal s kresbou, ktorá sa mi fest páči, no ale predsa musím tu vytknúť chýbajúci preklad textov zo švédštiny, keďže to by recitálu v skladbách asi dodalo väčší zmysel…
Hovlado – ohľaduplne :)

1. Herrens djuriska njutning
2. Gläd dig du kristi luder

Táto recenzia už bola zobrazená 566 krát!
 Autor: Gono / Hovlado
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 4

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Q+X+Z
TEXT:


 #2407 michalko   napísal/a 23.12.2010 15:31:01
Myslim ze kebyze sa tam nemihaju nejaky clenovia warcollapse tak tuto megakokotinu by nikdo ani nevydal. Fakt sa divim ze toto vyslo na Malarie.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...