PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CRUDE - SMASH THE WALL FOR FREEDOM / COMPLETE THE RUN (TAMPERE HARDCORE COALITION)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BILLOW, INCRIMINATE, MÖBIUS, TORPUR (9.2.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BAKLAŽÁN A CÍCER NA INDICKÝ SPÔSOB (recept)
Porcia: ?

Suroviny:
Olej, cibuľa, baklažán, uvarený cícer, rozmixované paradajky, kokosové mlieko alebo smotana na šľahanie, soľ, čierne korenie, kari, kurkuma, korenie grand masala, chilli, jarná cibuľka, petržlenová vňať, pivo.

Na oleji si orestuješ nakrájanú cibuľku a pridáš soľ, aby pustila šťavu. Ak je opečená do sklovita, pridáš nakrájaný baklažán a tiež ho posoľ, aby pustil šťavu. Môžeš pridať trocha kari a čierneho korenia. Baklažán nechaj niekoľko minút podusiť, aby zmäkol a medzitým si daj pivo. Po 5-10 minútach pridaj uvarený cícer. Vývar z neho môžeš použiť na podliatie, respektíve na zriedenie. Sem tam premiešaj a pridaj koreniny: čierne korenie, kurkumu, kari, chilli a grand masala. Do tejto celej zmesi pridaj rozmixované paradajky, alebo hustú paradajkovú šťavu. Nechaj to prevrieť. Na zjemnenie tam nalej kokosové mlieko (Odporúčam kúpiť v akcii v Lidl), ak nemáš, kľudne daj šľahačkovú smotanu. Zmes nechaj prevrieť a dochuť podľa potreby. Na úplny záver pridaj nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať a celé to premiešaj. Ako prílohu si môžeš dať ryžu, poprípade pečivo.

Mnozstvo a pomer surovín schválne nedávam, je to len na tebe a tvojej chuti.

Tento recept už bol zobrazený 277 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+A+N
TEXT:


 #7438 hedrik   napísal/a 03.07.2018 18:25:13
wtf je grand masala? ja poznam len garam masalu
 #7400 666   napísal/a 26.04.2018 12:46:43
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 14:40
PZSR: Co to je za pedo >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[79/27.82%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/25%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.87%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[71/25%]
Mne varí mama

[52/18.31%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 284

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...