PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 27.4.2019
TOY PIŠTOĽS (SK), SAMORAST (SK), ZOZOO (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FYASCO - KURVA TO JE TLAK / NECH ŽIJE SMRŤ! (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
LAKKA, FORESIGHT, ANCIENT EMBLEM, DNO (13.4.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
TENGRI, 52 HERTZ WHALE, OUR STORIES, the WILDERNESS (30.3.2019, Bratislava, Fuga)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
RANA - Nesprávne otázky CDr

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











BAKLAŽÁN A CÍCER NA INDICKÝ SPÔSOB (recept)
Porcia: ?

Suroviny:
Olej, cibuľa, baklažán, uvarený cícer, rozmixované paradajky, kokosové mlieko alebo smotana na šľahanie, soľ, čierne korenie, kari, kurkuma, korenie grand masala, chilli, jarná cibuľka, petržlenová vňať, pivo.

Na oleji si orestuješ nakrájanú cibuľku a pridáš soľ, aby pustila šťavu. Ak je opečená do sklovita, pridáš nakrájaný baklažán a tiež ho posoľ, aby pustil šťavu. Môžeš pridať trocha kari a čierneho korenia. Baklažán nechaj niekoľko minút podusiť, aby zmäkol a medzitým si daj pivo. Po 5-10 minútach pridaj uvarený cícer. Vývar z neho môžeš použiť na podliatie, respektíve na zriedenie. Sem tam premiešaj a pridaj koreniny: čierne korenie, kurkumu, kari, chilli a grand masala. Do tejto celej zmesi pridaj rozmixované paradajky, alebo hustú paradajkovú šťavu. Nechaj to prevrieť. Na zjemnenie tam nalej kokosové mlieko (Odporúčam kúpiť v akcii v Lidl), ak nemáš, kľudne daj šľahačkovú smotanu. Zmes nechaj prevrieť a dochuť podľa potreby. Na úplny záver pridaj nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať a celé to premiešaj. Ako prílohu si môžeš dať ryžu, poprípade pečivo.

Mnozstvo a pomer surovín schválne nedávam, je to len na tebe a tvojej chuti.

Tento recept už bol zobrazený 291 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+8+G+W+8
TEXT:


 #7438 hedrik   napísal/a 03.07.2018 18:25:13
wtf je grand masala? ja poznam len garam masalu
 #7400 666   napísal/a 26.04.2018 12:46:43
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
04.04. 10:52
Igor IQ: @Edúv syn
.. >> 29.3.2019 AUSGEZEICHNET, SMALL TOWN LIFE, SBA, ČISTÁ RYŽA Sereď (report)

26.03. 13:16
Lečslav: level už dávno n >> (novinka)
25.03. 17:23
Twg: ta cena to je me >> (novinka)
25.03. 15:30
kajix: zin za 7e??!! to >> (novinka)
23.03. 17:16
Camel: Toť šmakota riad >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[79/27.43%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.65%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.82%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[73/25.35%]
Mne varí mama

[54/18.75%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...