Pozývame:


Št 28.3.2024
Košice @ Košický hrad

OTRAS (SK), TEUFELSMAUER (SK), DRUGS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


ČILI Z TV PAPRIKA

Čili paprika
1 - 2 strúčiky cesnaku
1 cibuľa
2 - 3 papriky (môžu byť aj tri kolórne, ak chceš ohúriť vizuálom)
1 konzerva bielej fazule
1 konzerva cíceru
sáčok ryže
Postup: Cesnak, cibuľu a čili papriku šupni do do krájača na zeleninu a posekaj, vznikne ti jemná zmes, ktorú popražíš na oleji v panvici s pokrievkou. Keď sa ti to opečie pekne do sklovita, pridaj na kocky posekané papriky a nechaj chvíľu piecť. Potom otvor konzervy s fazuľou a cícerom, (odporúča sa vyliať šťavu z konzervy, výrazne sa tým ukráti doba varenia), a vysyp to do panvice a dôkladne zamiešaj. Na záver pridaj sáčok uvarenej ryže a opäť premiešaj. Nasleduje ochucovanie, to už každý podľa svojej chuti. Ja osobne preferujem soľ, vegetu, bazalku, majoránku, štipku korenia, sójovú omáčku, čili omáčku atď. Tento cháles som odkukal od šéfkuchára bez čapice a osvedčil sa mi. Je to mrťe rýchle, chutné a myslím, že docela výživné. Gut apetit.

Autor: Radim
Počet videní: 722

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: X+D+B
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: