PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 21.7.2018 - 22.7.2018
Zine fest vol. 1:
sobota: NABOSOPOSKLE (SK), RANA (SK), SHALLOV (SK)
Od 15:00 do 19:00 prezentácia zinov, prednášky, diskusia
nedeľa: DÁŠA FON RÚBANISKO (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MÄLAD (Ukrajina), SETE STAR SEPT (Japonsko), TRANSHUNTER (Macedónsko)
Od 15:00 do 19:00 prezentácia zinov, prednášky, diskusia ...

Trnava, Kubík


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

NIČITEĽ / ZOZOO (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
8.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MY O VLKOCH, JOHNNY NÁSILNÍK, KONIAR (18.7.2018, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
CAMELEON, MYCOP, DAMATO (6.7.2018, Banská Bystrica, Farhof)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAPALM DEATH IS DEAD / SPACEGRINDER / CUNTS / SEDEM MINÚT STRACHU MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #6 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Balkánsky syr











REZANCE SETAY (recept)
Porcia: ?

Potrebuješ:
čínske rezance
4 a pol lyžice Arašidového masla
1 a pol lyžičky sójovej omáčky
1 a pol lyžička sladkej chilli omáčky
1 a pol lyžičky citrónovej šťavy
4 a pol lyžičky teplej vody
vegetu

Napustíš hrnčok s vodou, dochutíš vegetou, keď začne vrieť, bachneš tam čínske nudle a varíš do mäkka. V tanieri si zarobíš omáčku: arašidové maslo, sójovka, chilli, citrón. štava, teplá voda - zmiešaš dokopy. A bachneš to na uvarené nudle a zmiešaš dokopy. Popr. ja ešte opekám nudle s cibuľkou, a potom pridávam... Keď varíš pre babenku, dávaj menej cibule (niektoré to nemajú radi).

Tento recept už bol zobrazený 613 krát!
 Autor: analcrust
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+9+V+M+6
TEXT:


 #3571 X red warrior X   napísal/a 24.12.2011 00:27:41
vam to uplne jebe takto piatok
 #3568 Vomit   napísal/a 23.12.2011 18:07:27
Kvôli čomu je recept vegetariánsky?
 #3566 axc   napísal/a 23.12.2011 15:09:47
vegeta je na dochutenie,popr korenova zelenina iba na vyvarenie slizou.inak su dost bez chuti.ne kazdy ma zahradku.A kila zeleniny.
 #3564 šersc   napísal/a 23.12.2011 11:57:07
analcrust, tie sracky s vegetou si vymyslel sam ?
 #3560 anti   napísal/a 22.12.2011 23:50:22
samozrejme, maso tam nedavam, prip. tam davam tofu
 #3559 anti   napísal/a 22.12.2011 23:49:11
cinske rezance robievam podla tohto receptu a nemozem si ich vynachvalit http://www.sefkuchar.dama.cz/viewtopic.php?p=5627203#p5627203
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
19.07. 15:39
ctib: Přístav zbloudil .. >> (guestbook)
17.07. 12:13
ctib: Zdar a sílu, < .. >> (guestbook)
12.07. 11:36
justus: Fajne reporty, p >> 6.7.2018 MYCOP, CAMELEON, DAMATO Banská Bystrica, Farhof (report)
11.07. 18:10
Marc : Adrik see thee-m >> (guestbook)
03.07. 18:25
hedrik: wtf je grand mas >> Baklažán a cícer na indický spôsob (recept)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[210/91.7%]
Má!

[11/4.8%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.44%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/3.06%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 229

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...