PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Po 8.7.2019
SUPPRESSION (USA), PRÜGELKNABE (CZ), -273.15 (SK), 7MS (SK)

Lovčica - Trubín, Iba pohoda pub

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

VAP / THALIDOMIDE (EMERGENCY RECORDS)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Forever Megashit XIII. (14 - 15.6.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
INCRIMINATE, LOWEST CREATURE, LEEWAY (28.5.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
KAZOSTROJ - Promo 2019 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Forever Megashit XIII.

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Info zine #1 / 1997

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











POMAZÁNKA Z AVOKÁDA (recept)
Porcia: ?

ingrediencie: avokádo, olivový olej, soľ, cesnak, štipka mletého čierneho korenia

postup: pomazánka je veľmi jednoduchá na prípravu: avokádo prekrojíš na polovicu, vyberieš kôstku a obe polovice vydlabeš lyžičkou do misky, pridáš trochu olivového oleja, posolíš, trošku okoreníš (asi ani nemusí byť, ale ja zvyknem dávať) a pridáš pretlačené 1-2 strúčiky cesnaku (komu cesnak vadí, samozrejme nepridáva). pokiaľ si mal avokádo už celkom zrelé, mäkké, tak to všetko krásne rozmixuješ aj vidličkou, v inom prípade budeš musieť použiť mixér (kto nemá mixér, tak kúpené avokádo nechaj postáť zopár dní pri izbovej teplote - pekne zmäkne a budeš to môcť ukuchtiť aj s tou vidličkou). pomazánka sa výborne hodí na topinky, alebo hocijaké iné pečivo

Tento recept už bol zobrazený 682 krát!
 Autor: retsil
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: F+3+F+X+7
TEXT:


 #3698 lukas   napísal/a 20.01.2012 22:31:14
vraj je dobrý ešte citrón aby to nezhnedlo, ak zajtra bude v dedine avokádo kúpit a skúsim :-)
 #3697 masskillah   napísal/a 19.01.2012 18:16:00
jj cesnaku staci kludne len strucik...ja osobne do toho davam este nakrajane rajciny na malicke kusky je to fakt vyborna natierka:)
 #3695 adrik   napísal/a 19.01.2012 17:35:15
Len to v tomto prípade netreba preháňať s tým cesnakom, ja mám cesnak veľmi rád, nešetrím ním a pchám ho skoro všade, takže sa mi raz podarilo spraviť z avokádovej pomazánky cesnakovú
 #3694 Sajmon   napísal/a 19.01.2012 17:32:38
niekedy urcite skusim, jednoducha priprava a moze to byt ozaj chutne...hoci, kto by sem pridaval cosi nechutne, vsak?...
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
07.06. 14:19
axc: https://www.yout >> (guestbook)
27.05. 19:09
nakra: "hnilá infraštru .. >> 27.9.2018 ROZPOR (Izrael) (cestopis)
18.05. 17:21
Mišo Štich: Vďaakaa. Tento z .. >> Smrt #1 / 2006 (archív zinov)
14.05. 17:27
deegee: bolelo >> 30.6.2018 UAFA cup Trenčín (report)
09.05. 10:39
waagbistritz69: ...a teraz sú ti .. >> 30.6.2018 UAFA cup Trenčín (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[250/92.59%]
Má!

[11/4.07%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.74%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.59%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 270

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...