PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BILLOW, INCRIMINATE, MÖBIUS, TORPUR (9.2.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











POMAZÁNKA Z AVOKÁDA (recept)
Porcia: ?

ingrediencie: avokádo, olivový olej, soľ, cesnak, štipka mletého čierneho korenia

postup: pomazánka je veľmi jednoduchá na prípravu: avokádo prekrojíš na polovicu, vyberieš kôstku a obe polovice vydlabeš lyžičkou do misky, pridáš trochu olivového oleja, posolíš, trošku okoreníš (asi ani nemusí byť, ale ja zvyknem dávať) a pridáš pretlačené 1-2 strúčiky cesnaku (komu cesnak vadí, samozrejme nepridáva). pokiaľ si mal avokádo už celkom zrelé, mäkké, tak to všetko krásne rozmixuješ aj vidličkou, v inom prípade budeš musieť použiť mixér (kto nemá mixér, tak kúpené avokádo nechaj postáť zopár dní pri izbovej teplote - pekne zmäkne a budeš to môcť ukuchtiť aj s tou vidličkou). pomazánka sa výborne hodí na topinky, alebo hocijaké iné pečivo

Tento recept už bol zobrazený 667 krát!
 Autor: retsil
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: A+Q+M+P
TEXT:


 #3698 lukas   napísal/a 20.01.2012 22:31:14
vraj je dobrý ešte citrón aby to nezhnedlo, ak zajtra bude v dedine avokádo kúpit a skúsim :-)
 #3697 masskillah   napísal/a 19.01.2012 18:16:00
jj cesnaku staci kludne len strucik...ja osobne do toho davam este nakrajane rajciny na malicke kusky je to fakt vyborna natierka:)
 #3695 adrik   napísal/a 19.01.2012 17:35:15
Len to v tomto prípade netreba preháňať s tým cesnakom, ja mám cesnak veľmi rád, nešetrím ním a pchám ho skoro všade, takže sa mi raz podarilo spraviť z avokádovej pomazánky cesnakovú
 #3694 Sajmon   napísal/a 19.01.2012 17:32:38
niekedy urcite skusim, jednoducha priprava a moze to byt ozaj chutne...hoci, kto by sem pridaval cosi nechutne, vsak?...
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
včera 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[79/27.82%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/25%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.87%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[71/25%]
Mne varí mama

[52/18.31%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 284

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...