PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 13.10.2018
SYSTEMIC DAMAGE (SK), DISTAX (SK), CONCUSSA (SK), DIKTÄT (SK)

Spišská Nová Ves, Pinocchio

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KACZYNSKI / AUGUST LANDMESSER (BLACK WEDNESDAY RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, MITE DE CIMETIÉRE (15.9.2018, Bratislava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, COCO BONGO, MITE DE CEMITIÉRE (14.9.2018, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
HYDRAULITER 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #8 / 2003

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











POMAZÁNKA Z AVOKÁDA (recept)
Porcia: ?

ingrediencie: avokádo, olivový olej, soľ, cesnak, štipka mletého čierneho korenia

postup: pomazánka je veľmi jednoduchá na prípravu: avokádo prekrojíš na polovicu, vyberieš kôstku a obe polovice vydlabeš lyžičkou do misky, pridáš trochu olivového oleja, posolíš, trošku okoreníš (asi ani nemusí byť, ale ja zvyknem dávať) a pridáš pretlačené 1-2 strúčiky cesnaku (komu cesnak vadí, samozrejme nepridáva). pokiaľ si mal avokádo už celkom zrelé, mäkké, tak to všetko krásne rozmixuješ aj vidličkou, v inom prípade budeš musieť použiť mixér (kto nemá mixér, tak kúpené avokádo nechaj postáť zopár dní pri izbovej teplote - pekne zmäkne a budeš to môcť ukuchtiť aj s tou vidličkou). pomazánka sa výborne hodí na topinky, alebo hocijaké iné pečivo

Tento recept už bol zobrazený 636 krát!
 Autor: retsil
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+Y+N+B+2
TEXT:


 #3698 lukas   napísal/a 20.01.2012 22:31:14
vraj je dobrý ešte citrón aby to nezhnedlo, ak zajtra bude v dedine avokádo kúpit a skúsim :-)
 #3697 masskillah   napísal/a 19.01.2012 18:16:00
jj cesnaku staci kludne len strucik...ja osobne do toho davam este nakrajane rajciny na malicke kusky je to fakt vyborna natierka:)
 #3695 adrik   napísal/a 19.01.2012 17:35:15
Len to v tomto prípade netreba preháňať s tým cesnakom, ja mám cesnak veľmi rád, nešetrím ním a pchám ho skoro všade, takže sa mi raz podarilo spraviť z avokádovej pomazánky cesnakovú
 #3694 Sajmon   napísal/a 19.01.2012 17:32:38
niekedy urcite skusim, jednoducha priprava a moze to byt ozaj chutne...hoci, kto by sem pridaval cosi nechutne, vsak?...
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.09. 22:44
cinter: Hej MOR je bruta >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
18.09. 21:55
elramon: typek to teraz r .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
18.09. 19:54
Wrbo: Ten refrén v pie >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
18.09. 17:18
Wrbo: Ahoj, v prvom ra .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
18.09. 14:51
nelo paštrnák z pekla: Kazeta vyšla na >> HYDRAULITER 12" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[220/92.05%]
Má!

[11/4.6%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.42%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.93%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 239

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...