PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BILLOW, INCRIMINATE, MÖBIUS, TORPUR (9.2.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











KEĎ NENÍ ČO JESŤ (recept)
Porcia: 2 pekné

Potrebné suroviny: ryža natural pol hrnčeka, 40g maku, trstinový cukor, hrozienka, vlašské orechy, slnečnicové semená

Dnes som mal pred sebou zaujímavú úlohu. Nemal som čo žrať, a doma zo všetkého troška, ale pritom nič konkrétne. Tak som sa rozhodol ochutnať dačo čo som len okrajovo počul a nemal šajn ako sa to robí. Dal som si variť ryžu do mierne osolenej vody ( klasika natural, čo sa varí 25 min ), medzi tým si namlel 40g maku a dal namočiť do misky s ľadovou vodou vlašské orechy. Orechy často namáčam kvôli tomu, že keď z nich zleješ tú vodu, sú oveľa jemnejšie, menej trpké a stratia tú horkosť - ostane len prirodzená chuť orechov, ktorá nedráždi, takže je to vhodné ako vedľajší prvok v jedle - je to tam cítiť pomerne dosť, ale nie je to najvýraznejšia chuť jedla. Po dovarení ryže ( varím bez pokličky, takže ku koncu už tam nie je žiadna voda a nemusím zlievať ) som do nich vsypal rozomletý mak, hrozienka, orechy, slnečnicové semená ( fakt, prvé, čo som chytil do ruky ), k tomu som na vrch dal dokopy asi lyžicu trstinového cukru ( nie veľa ), premiešal to a žranica jak sviňa. Okrem toho, že je to nutrične výdatné, je to aj sýte a veľmi mi to chutilo. Trošku spomienky na rezance s makom od mami, keď som mal 10.

Tento recept už bol zobrazený 826 krát!
 Autor: Večne nespokojný Viktor
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1.33

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+C+P+J+3
TEXT:


 #3701 Dankita   napísal/a 22.01.2012 18:24:24
taketo recepty sa volaju aj, co kuchyna dala
 #3699 rikArdo   napísal/a 21.01.2012 23:28:49
orechy sú po namočení aj ľahšie stráviteľné...dovolil som si poznámočku
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
včera 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[243/92.4%]
Má!

[11/4.18%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.76%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 263

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...