PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 21.7.2018 - 22.7.2018
Zine fest vol. 1:
sobota: NABOSOPOSKLE (SK), RANA (SK), SHALLOV (SK)
Od 15:00 do 19:00 prezentácia zinov, prednášky, diskusia
nedeľa: DÁŠA FON RÚBANISKO (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MÄLAD (Ukrajina), SETE STAR SEPT (Japonsko), TRANSHUNTER (Macedónsko)
Od 15:00 do 19:00 prezentácia zinov, prednášky, diskusia ...

Trnava, Kubík


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

NIČITEĽ / ZOZOO (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
8.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MY O VLKOCH, JOHNNY NÁSILNÍK, KONIAR (18.7.2018, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
CAMELEON, MYCOP, DAMATO (6.7.2018, Banská Bystrica, Farhof)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAPALM DEATH IS DEAD / SPACEGRINDER / CUNTS / SEDEM MINÚT STRACHU MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #6 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Balkánsky syr











PIKANTNÉ TOFU (recept)
Porcia: 2 - 3

lahôdkové tofu
2 rajčiny
2 papriky
1 stredne veľká cibuľa
1-2 strúčiky cesnaku
habanero
pikantná sójová omáčka
kečup - ja som dal pikantný asi tak 2-3 PL
horčica - 1 PL
červená paprika mletá sladká
čierne korenie
soľ
provensálske bylinky
asi 1dcl vody
olivový olej
asi tak na 3 také obyčajné porcie, pre mňa ako jedáka 2 tak akurát..:)
..snáď nebudete riešiť prípadne pravopisné chyby a zbytočné kktiny.. a tež snáď ste už trošku zbehlý v kuchyni, tak sa budete vedeť vymotať z tohto "receptu"..
do misky som nalial trošku oleja, pridal bylinky, trošku kečupu, sójovku, nadrobno nasekaný cesnak, habanero /podľa chuti, ja som dal asi tak pol cm/, soľ, korenie, čím vznikla akoby marináda.. do nej som dal na kocky nakrájané lahôdkové tofu /myslím, že môžte použiť aj údene, aj paprikové, komu aké chutí.../, a nechal odstáť v chladničke asi hodinu.. na panvici som si potom na troške oleja osmažil cibuľu do sklovita, pridal tofu, po chvíľke zase trošku kečupu, podlial troškou vody, potom horčicu a ešte podľa potreby dosolil, dokorenil... asi to je všetko.. ako prilohu som si uvaril ryžu... ale myslím, že by sa to hodilo aj ako náplň do zemiakovej placky.. do bárčoho, veď fantázií a chutí sa medze nekladú.. tiež môžte pridať aj inú zeleninu, len ja som dal to, čo som mal doma.. určite by nebola na škodu aj fazuľa, kukurica, cuketa, olivy.... mne chutilo veľmi, ak skúsite, snáď bude aj vám..

Tento recept už bol zobrazený 1868 krát!
 Autor: Orgován
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+6+G+U+3
TEXT:


 #3724 Sajmon   napísal/a 26.01.2012 20:30:15
hej, vyzaduju tu tiez znalost danciny dost casto, takze je na tom nieco pravdy...ale vsetko je relativne, poznam tu ludi z xy EU aj ne EU krajin a nikto z nich nevedel po dansky,no pracu si nasiel, ale vela ludi aj zutekalo...vsetko to je o sikovnosti, kolko toho dokazes zniest a do akych podmienok sem prides...
 #3723 michalko   napísal/a 26.01.2012 17:51:54
Tak to je fajn potom. Tak aj vo švédsku vedia aj decká po anglicky, ale ževraj je dosť ťažké bez jazyka niečo nájsť.
 #3720 Sajmon   napísal/a 26.01.2012 12:56:10
hej, viem zopar slov , dancina je dost tazky jazyk, teda urcite tazsi ako svedcina... vyslovnost je sialena a dani ti nechcu aj tak rozumiet, proste to povies skoro identicky a on sa ta spyta, hvad siger du?...hvad?...:D...jasne, skoro vsetci tu vedia aj po anglicky a aj pracu som si nasiel vdaka AJ...
 #3719 michalko   napísal/a 26.01.2012 09:57:23
simon a ty vies po dansky alebo sa da aj s AJ najst nieco?
 #3718 Sajmon   napísal/a 25.01.2012 20:24:44
Skandinavia ma vzdy zaujimala, hlavne Svedsko...co mam na skok cez Oresundbroen a naviac tu casto hravaju svedske smecky...no a pracujem tu priamo v KBH, mam tu znamych, preto to bola najschodnejsia cesta, povodne to mala byt Kanada...
 #3715 Orgován   napísal/a 24.01.2012 20:41:10
a co tam,preco tam? ale kukol bych sa tam ..
 #3714 Sajmon   napísal/a 24.01.2012 20:04:30
v Kodani, Dansko okupujem...
 #3713 Orgován   napísal/a 24.01.2012 18:57:57
Sajmon a kde si vlastne?
 #3712 Sajmon   napísal/a 24.01.2012 14:04:41
ja som vcera zrovna patral trosku a nasiel som restiky ako Raw Tribe, 42 Degrees Raw kde dostanete surovu vege stravu, dokonca maju roznasku po meste...Morgenstedet, organicka vege kuchyna na Christianii...akurat ze keby sa mam stravovat po restikach, tak by som sa nedoplatil...nasiel sopm aj dake tofu v cinskom obchode, ale ja uz nalozene, skor by som potreboval aby to bolo ako u nas, ze si pripravim...no uvidime, hadam casom pridem na to co a ako...
 #3711 lukas   napísal/a 23.01.2012 20:06:43
v BB je popiči jedálnička AlfaBio, každý deň 3 menučka, koláč, polievka, prílohy + môžete nakúpiť výrobky od AlfaBio
 #3710 papuc   napísal/a 23.01.2012 16:01:22
aj u nas je megabomba vegetarianska restauracia Ajvega a maju tam dietne kuracie a podobne menu :D ...nasrat, alebo sekcia Bezmasite jedla - vyprazany syr so sunkou to je bezna zalezitost
 #3709 Sajmon   napísal/a 23.01.2012 14:39:20
oprava: Det Gronne Kokken...nevzalo mi to...
 #3708 Sajmon   napísal/a 23.01.2012 14:38:25
Vomit: no vidis, tu prides aj do vegetarianskeho obcerstvenia s nazvom Det Grønne Køkken a aj tam maju kuracie maso...
 #3707 Orgován   napísal/a 23.01.2012 14:01:30
niekto je,niekto strka..kazdemu podla chuti..
 #3706 Vecne nespokojny Viktor   napísal/a 23.01.2012 13:29:06
Chcel som to napisat ale zdrzal som sa...
 #3704 papuc   napísal/a 23.01.2012 09:14:38
viktor by do toho najradsej strcil totalne daco ine jak hlavu :D
 #3703 Vomit   napísal/a 22.01.2012 22:36:28
Keď už aj u nás v piči v Stropkove majú tofu, tak neverím, že u vás sa nejaké nenájde Ináč tá fotka je brutálna, najradšej by som do toho strčil hlavu. Už viem čo budem zajtra obedovať.
 #3700 Sajmon   napísal/a 22.01.2012 11:06:33
vyzera to fajn, este si musim dakde zohnat tofu, kurva tu ludia hadam vobec nejedia tofu!!!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
19.07. 15:39
ctib: Přístav zbloudil .. >> (guestbook)
17.07. 12:13
ctib: Zdar a sílu, < .. >> (guestbook)
12.07. 11:36
justus: Fajne reporty, p >> 6.7.2018 MYCOP, CAMELEON, DAMATO Banská Bystrica, Farhof (report)
11.07. 18:10
Marc : Adrik see thee-m >> (guestbook)
03.07. 18:25
hedrik: wtf je grand mas >> Baklažán a cícer na indický spôsob (recept)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[210/91.7%]
Má!

[11/4.8%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.44%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/3.06%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 229

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...