PIKANTNÉ TOFU

lahôdkové tofu
2 rajčiny
2 papriky
1 stredne veľká cibuľa
1-2 strúčiky cesnaku
habanero
pikantná sójová omáčka
kečup - ja som dal pikantný asi tak 2-3 PL
horčica - 1 PL
červená paprika mletá sladká
čierne korenie
soľ
provensálske bylinky
asi 1dcl vody
olivový olej
asi tak na 3 také obyčajné porcie, pre mňa ako jedáka 2 tak akurát..:)
..snáď nebudete riešiť prípadne pravopisné chyby a zbytočné kktiny.. a tež snáď ste už trošku zbehlý v kuchyni, tak sa budete vedeť vymotať z tohto "receptu"..
do misky som nalial trošku oleja, pridal bylinky, trošku kečupu, sójovku, nadrobno nasekaný cesnak, habanero /podľa chuti, ja som dal asi tak pol cm/, soľ, korenie, čím vznikla akoby marináda.. do nej som dal na kocky nakrájané lahôdkové tofu /myslím, že môžte použiť aj údene, aj paprikové, komu aké chutí.../, a nechal odstáť v chladničke asi hodinu.. na panvici som si potom na troške oleja osmažil cibuľu do sklovita, pridal tofu, po chvíľke zase trošku kečupu, podlial troškou vody, potom horčicu a ešte podľa potreby dosolil, dokorenil... asi to je všetko.. ako prilohu som si uvaril ryžu... ale myslím, že by sa to hodilo aj ako náplň do zemiakovej placky.. do bárčoho, veď fantázií a chutí sa medze nekladú.. tiež môžte pridať aj inú zeleninu, len ja som dal to, čo som mal doma.. určite by nebola na škodu aj fazuľa, kukurica, cuketa, olivy.... mne chutilo veľmi, ak skúsite, snáď bude aj vám..

Autor: Orgován
Počet videní: 2202

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 5+W+1
Správa:

#3724 Sajmon napí­sal/a: 26.01.2012 20:30:15
hej, vyzaduju tu tiez znalost danciny dost casto, takze je na tom nieco pravdy...ale vsetko je relativne, poznam tu ludi z xy EU aj ne EU krajin a nikto z nich nevedel po dansky,no pracu si nasiel, ale vela ludi aj zutekalo...vsetko to je o sikovnosti, kolko toho dokazes zniest a do akych podmienok sem prides...

#3723 michalko napí­sal/a: 26.01.2012 17:51:54
Tak to je fajn potom. Tak aj vo švédsku vedia aj decká po anglicky, ale ževraj je dosť ťažké bez jazyka niečo nájsť.

#3720 Sajmon napí­sal/a: 26.01.2012 12:56:10
hej, viem zopar slov , dancina je dost tazky jazyk, teda urcite tazsi ako svedcina... vyslovnost je sialena a dani ti nechcu aj tak rozumiet, proste to povies skoro identicky a on sa ta spyta, hvad siger du?...hvad?...:D...jasne, skoro vsetci tu vedia aj po anglicky a aj pracu som si nasiel vdaka AJ...

#3719 michalko napí­sal/a: 26.01.2012 09:57:23
simon a ty vies po dansky alebo sa da aj s AJ najst nieco?

#3718 Sajmon napí­sal/a: 25.01.2012 20:24:44
Skandinavia ma vzdy zaujimala, hlavne Svedsko...co mam na skok cez Oresundbroen a naviac tu casto hravaju svedske smecky...no a pracujem tu priamo v KBH, mam tu znamych, preto to bola najschodnejsia cesta, povodne to mala byt Kanada...

#3715 Orgován napí­sal/a: 24.01.2012 20:41:10
a co tam,preco tam? ale kukol bych sa tam ..

#3714 Sajmon napí­sal/a: 24.01.2012 20:04:30
v Kodani, Dansko okupujem...

#3713 Orgován napí­sal/a: 24.01.2012 18:57:57
Sajmon a kde si vlastne?

#3712 Sajmon napí­sal/a: 24.01.2012 14:04:41
ja som vcera zrovna patral trosku a nasiel som restiky ako Raw Tribe, 42 Degrees Raw kde dostanete surovu vege stravu, dokonca maju roznasku po meste...Morgenstedet, organicka vege kuchyna na Christianii...akurat ze keby sa mam stravovat po restikach, tak by som sa nedoplatil...nasiel sopm aj dake tofu v cinskom obchode, ale ja uz nalozene, skor by som potreboval aby to bolo ako u nas, ze si pripravim...no uvidime, hadam casom pridem na to co a ako...

#3711 lukas napí­sal/a: 23.01.2012 20:06:43
v BB je popiči jedálnička AlfaBio, každý deň 3 menučka, koláč, polievka, prílohy + môžete nakúpiť výrobky od AlfaBio

#3710 papuc napí­sal/a: 23.01.2012 16:01:22
aj u nas je megabomba vegetarianska restauracia Ajvega a maju tam dietne kuracie a podobne menu :D ...nasrat, alebo sekcia Bezmasite jedla - vyprazany syr so sunkou to je bezna zalezitost

#3709 Sajmon napí­sal/a: 23.01.2012 14:39:20
oprava: Det Gronne Kokken...nevzalo mi to...

#3708 Sajmon napí­sal/a: 23.01.2012 14:38:25
Vomit: no vidis, tu prides aj do vegetarianskeho obcerstvenia s nazvom Det Grønne Køkken a aj tam maju kuracie maso...

#3707 Orgován napí­sal/a: 23.01.2012 14:01:30
niekto je,niekto strka..kazdemu podla chuti..

#3706 Vecne nespokojny Viktor napí­sal/a: 23.01.2012 13:29:06
Chcel som to napisat ale zdrzal som sa...

#3704 papuc napí­sal/a: 23.01.2012 09:14:38
viktor by do toho najradsej strcil totalne daco ine jak hlavu :D

#3703 Vomit napí­sal/a: 22.01.2012 22:36:28
Keď už aj u nás v piči v Stropkove majú tofu, tak neverím, že u vás sa nejaké nenájde Ináč tá fotka je brutálna, najradšej by som do toho strčil hlavu. Už viem čo budem zajtra obedovať.

#3700 Sajmon napí­sal/a: 22.01.2012 11:06:33
vyzera to fajn, este si musim dakde zohnat tofu, kurva tu ludia hadam vobec nejedia tofu!!!

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

10.04. 00:52
Prasiak:
kamo vrať ten dizajn nazad ciboha :D
(novinka)

02.04. 17:34
Theresa:
Ahojte, koupim vinyl od Neurosis - A Sun That Never Sets

Diky
(guestbook)

01.04. 11:42
Elramon:
ja by som bol aj za moznost nastavenia si stareho templatu
(novinka)

30.03. 09:41
Balki:
Shit, v prvom okamihu som sa zlakol, ze si pustil domenu abo co :D
(novinka)

29.03. 21:13
Pissmaster:
Uf... mam rad minimalizmu, ale az tak?
(novinka)

29.03. 08:37
Tomáš NIČITEĽ:
Super! Držím palce, nech všetko vyjde, ako má.
(novinka)

15.03. 00:02
adrik:
To je dátum, kedy bola nahrávka zverejnená na BC.
(novinka)

14.03. 22:13
k:
Na BC maju napisane: released May 1, 2020
(novinka)

25.02. 23:31
Skulda:
že se to Maskilovi bude líbit. jsem myslel, že tady to pokročilé discordance axis štýlo je na tebe málo primitívne
BANDIT - Warsaw MC (recenzia)