PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Po 3.12.2018
P.L.F. (USA), RADIATION (SK)

Bratislava, Fuga

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SU19B - NEUTRALIZE (SPHC)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MY O VLKOCH, CAMELEON, CHOROBOPOP, CTIB (3.11.2018, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
BLACK PASSENGER

NAJNOVŠÍ REPORT:
MY O VLKOCH, CAMELEON, CHOROBOPOP, CTIB (3.11.2018, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
COCO BONGO - Demo tape MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bakteria #3 / 2005

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











ZELENINOVÉ LASAGNE (recept)
Porcia: ?

Suroviny: 250g lasagní, 200g mrkvy, 200g tekvice, 3 rajčiny, 3 strúčiky cesnaku, 1 mrazený (alebo čerstvý) špenát, 50g tvrdého syra, cherry paradajky na ozdobu, bazalka, chilli korenie, cibuľa, olej

Bešamel (omáčka): 50g masla, 2 PL hladkej múky, 2,5dcl mlieka,100g tvrdého syra

Postup: Cibuľu nakrájame na drobno a dáme smažiť na olej do zlatista. Tekvicu, mrkvu a 3 rajčiny si nakrájame na drobno a pridáme k ním prelisovaný cesnak, bazalku, a malú lyžicu chilli, pridáme to do hrnca kde sa nám smaží cibuľa a dusíme cca 10 minút. V inom hrnci si zatiaľ rozmrazíme špenát, ak máme čerstvý, môžeme ho pridať namiesto toho mrazeného. Výber je na tebe. Ideme robiť bešamel. Takže v hrnci rozpustíme maslo, pridáme 2 PL hladkej múky a chvíľku popražíme. Zalejeme mliekom a rozmiešame. Nakoniec pridáme 100g strúhaného syra a necháme ho roztopiť. Do zapekacej misy poukladáme lasagne, variť ich dopredu nemusíme dávame ich rovno zapekať. Potrieme ich prvou vrstou špenátom, na rad idú opäť lasagne, druhá vrstva je zeleninová zmes, opäť lasagne a nakoniec dávame urobený bešamel. Všetko opakujeme až kým sa nám neminú suroviny. Konečnú vrstvu zakryjeme lasagnami a na ozdobu poukladame cherry paradajky reznou stranou a uložíme na lasagne. Zalejeme zvyšnym bešamelom a posypeme strúhanym syrom. Takto spravenú misu dávame do vyhriatej rúry a zapekame cca 40 minút.

Tento recept už bol zobrazený 1200 krát!
 Autor: Dankita
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 2.39

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+2+W
TEXT:


 #6236 Femmelin pokahontas62@azet.sk myselnadosah.wordpress.com  napísal/a 24.01.2015 07:30:21
Super
 #4052 axc   napísal/a 14.05.2012 19:10:29
kdo iny?co moze byt zle na vege lazagnach?ked tam niaky tupon uvidi syr a smotanu jasne ze da 5.
 #4050 Dankita   napísal/a 14.05.2012 18:40:27
Seriem na vaše známky, kto chce si spraví jedlo, a kto je vegan jednoducho tam neda smotanu, syry a pod.a nahradi to čím len chce.
 #4049 Vomit   napísal/a 14.05.2012 18:13:31
Ako vieš, že to boli vegani? Ja som neznámkoval. A tie neveganské veci sa dajú ľahko vymeniť za vegánske
 #4047 axc   napísal/a 14.05.2012 15:36:10
zajtra vyskusam...
 #4046 axc   napísal/a 14.05.2012 15:35:28
sak ked to je vegetarianske nemuste hned znamkovat 5 preboha sak kde sme?vegani trochu byt tolerantny!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.11. 09:33
CINTER: Super recka!!! U >> ALIUSTERRA / UŠTKNI 12" (recenzia)
10.11. 21:48
Mišo Štich: Toho punka z Poľ .. >> STARZY SIDA CD (recenzia)
09.11. 11:23
ctib: Čau Wrbo, no to >> STARZY SIDA CD (recenzia)
09.11. 08:19
cinter: viac info: http: .. >> (novinka)
08.11. 16:36
Wrbo: Ďakujem za objas .. >> STARZY SIDA CD (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[230/92.37%]
Má!

[11/4.42%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.4%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.81%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 249

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...