Nevím síce jak už tresčá pečeň chutí, ale dajme tomu, že asi takto: Potrebujeme: jedno údené TOFU (lepšie je od alfabio ma inú konzistenciu, vhodnú práve na toto), dve kocky kvasníc, olej, vegetu, cesnak, majoránku, červenú papriku, cibuľu, sojofku.
Dáme na panvicu asi 1dl oleja a opražíme jednu takú akurát (ani nie malú ani nie veľkú) cibuľku. Potom tam nadrobíme dve kocky kvasníc a miešaním ich rozpustíme. Dáme nastruhaný tofáč a pridáme podľa chuti sojofku, vegetu a červenú papriku. Všetko to premiešame a chvíľu (tak dve tri minútky) necháme sa pekne robiť. Zatial si premačkáme dva väčšie strúčiky cesnaku. Keď to odstavíme, pridáme cesnak a asi pol čajovej lyžičky majoránky. Podávame na hriankach. Pomery si može upraviť každý podla seba. Ja tam dávam hodne sojofky a cesnaku tiež trochu viac. Treba vyskúšať. Dobrú chuť.