PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 13.10.2018
SYSTEMIC DAMAGE (SK), DISTAX (SK), CONCUSSA (SK), DIKTÄT (SK)

Spišská Nová Ves, Pinocchio

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KACZYNSKI / AUGUST LANDMESSER (BLACK WEDNESDAY RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, MITE DE CIMETIÉRE (15.9.2018, Bratislava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, COCO BONGO, MITE DE CEMITIÉRE (14.9.2018, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
HYDRAULITER 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Sami sobě #8 / 2003

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











TOFU NA SPÔSOB TREŠČEJ PEČENE (recept)
Porcia: ?

Nevím síce jak už tresčá pečeň chutí, ale dajme tomu, že asi takto:
Potrebujeme: jedno údené TOFU (lepšie je od alfabio ma inú konzistenciu, vhodnú práve na toto), dve kocky kvasníc, olej, vegetu, cesnak, majoránku, červenú papriku, cibuľu, sojofku.
Dáme na panvicu asi 1dl oleja a opražíme jednu takú akurát (ani nie malú ani nie veľkú) cibuľku. Potom tam nadrobíme dve kocky kvasníc a miešaním ich rozpustíme. Dáme nastruhaný tofáč a pridáme podľa chuti sojofku, vegetu a červenú papriku. Všetko to premiešame a chvíľu (tak dve tri minútky) necháme sa pekne robiť. Zatial si premačkáme dva väčšie strúčiky cesnaku. Keď to odstavíme, pridáme cesnak a asi pol čajovej lyžičky majoránky. Podávame na hriankach. Pomery si može upraviť každý podla seba. Ja tam dávam hodne sojofky a cesnaku tiež trochu viac. Treba vyskúšať. Dobrú chuť.

Tento recept už bol zobrazený 1415 krát!
 Autor: Pipo & Timea
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1.36

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+4+N+W+6
TEXT:


 #3437 Vomit   napísal/a 07.12.2011 12:15:22
Vyskúšal som, neviem či sa to podarilo, ale bolo to super
 #3367 Lubo   napísal/a 29.11.2011 10:40:56
Uz som to raz u teba jedol - velmi smaczne.
Este ze si to sem zavesil. Porat dnes si to zrobim.
Michelin Star pre Pipa
 #3365 Bukowski naimko@seznam.cz   napísal/a 28.11.2011 20:00:19
Vyskúšam. Toto by som hádam mohol zvládnuť. :D
 #2999 rikArdo   napísal/a 10.09.2011 09:06:34
vitarian.cz- veľmi zaujímavé čítanie!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.09. 22:44
cinter: Hej MOR je bruta >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
18.09. 21:55
elramon: typek to teraz r .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
18.09. 19:54
Wrbo: Ten refrén v pie >> HYDRAULITER 12" (recenzia)
18.09. 17:18
Wrbo: Ahoj, v prvom ra .. >> 31.8.2018 FAJRONT, INCRIMINATE, NABOSOPOSKLE Rimavská Sobota, Sk8park (report)
18.09. 14:51
nelo paštrnák z pekla: Kazeta vyšla na >> HYDRAULITER 12" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[220/92.05%]
Má!

[11/4.6%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.42%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.93%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 239

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...