Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


ZAPEKANÁ CUKETA SO SÓJOVÝMI PLÁTMI

Suroviny:
1 cuketa,
sójové pláty,
1 tofu (údené, biele..)
3-4 rajčiny,
paprika,
olej,
kečup,
horčica,
korenie,
sójová omáčka,
cesnak,
soľ.

Takže na začiatok si ošúpeme cuketu, nakrájame na kolieska, posolíme a necháme aby pustila šťavu. Medzitým si pripravíme sójové pláty. Pokým sa varia urobíme si marinádu (každý tú svoju) moja obsahovala olej, sójovú omáčku, soľ, koreniny, kečup, horčicu, chilli omáčku, 2 strúčiky cesnaku. Keď sú pláty hotové necháme ich cca hodinku marínovať. Keď je všetko ready, tak do plechu poukladáme kolieska cukety, nato marinované pláty potom kolieska rajčiny a papriky. No a zakončíme to postrúhaným tofu (alebo syrom, podľa chuti). Pečieme zhruba 30 minúť pri 200 stupňoch. Dá sa to jesť aj bez prílohy, no ja som mal k tomu ešte aj hranolky. A skvelá mňamka je na svete. Dobrú chuť hladoši!

Autor: Lukáš
Počet videní: 963

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: C+V+V
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: