PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 20.4.2019
VOLE (CZ), the PUBLIC (SK), JOHNY FOXTER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), SHITSYSTEM (CZ), -273.15 (SK)
od 18:00 vegánska žranica (niečo dones alebo príď hladný)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FYASCO - KURVA TO JE TLAK / NECH ŽIJE SMRŤ! (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
LAKKA, FORESIGHT, ANCIENT EMBLEM, DNO (13.4.2019, Brno)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
TENGRI, 52 HERTZ WHALE, OUR STORIES, the WILDERNESS (30.3.2019, Bratislava, Fuga)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
RANA - Nesprávne otázky CDr

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











TOFU FAŠÍRKY (recept)
Porcia: ?

Potrebuješ:
údené tofu
červená paprika sladká
vajcia
cesnak
cibuľa
sójová omáčka
ovsené vločky
vegeta
majorán
čierne korenie

Všetko v takých množstvách ako usúdiš:D

Najprv som zalial v miske vločky horúcou vodou a ochutil vegetou, nechal som odstáť kým nenapučia.
Do nádoby som nastrúhal na jablkovom strúhadle údené tofu (jedno vrecko či sáčok), potom som tam nadrbal sójovú omáčku a červenú papriku a čierne korenie... koreniny môžeš dať podľa seba. Necháš chvíľu odstáť.
Napučané vločky zbavíš vody cez sitko a počkáš kým vychladnú.
Na panvici na olivovom oleji si udusíš cibuľku a potom do toho hodíš marinované tofu.. Stačí iba chvíľu oprážať na panvici.
Vychladnuté vločky a tofu zmiešaš v nádobe a pridáš vajce (2,3,4.. tak aby sa ti to nerozpadalo), Do toho ešte drbneš pretlačený cesnak a kadejaké koreniny na aké máš chuť. Miešaš a postupne pridávaš strúhankum aby z toho vznikla taká hustejšia masa. Potom si z toho naformuješ fašírky malé tenké a vyváľaš v strúhanke... robíš buď na oleji alebo v rúre.. ak riešiš rúru, tak si ju predhrej na 180 stupňov (robil som to aj na oleji aj v rúre a je to popiči)

K tomu si môžeš vyriešiť zemiakový prívarok alebo zemiaky alebo opekané zemiaky na čo len máš chuť.

Tento recept už bol zobrazený 1043 krát!
 Autor: Marek Stančík
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 3.43

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+D+F
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
04.04. 10:52
Igor IQ: @Edúv syn
.. >> 29.3.2019 AUSGEZEICHNET, SMALL TOWN LIFE, SBA, ČISTÁ RYŽA Sereď (report)

26.03. 13:16
Lečslav: level už dávno n >> (novinka)
25.03. 17:23
Twg: ta cena to je me >> (novinka)
25.03. 15:30
kajix: zin za 7e??!! to >> (novinka)
23.03. 17:16
Camel: Toť šmakota riad >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[246/92.48%]
Má!

[11/4.14%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.75%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.63%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 266

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...