PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.11.2017 - 25.11.2017
Nö fest:
BOILING POINT (SK), C.A.C.I.B. DORTMUND (SK), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), DISTAX (SK), CHOROBOPOP (?), MACGYVER (CZ), OHEŇ 2 (SK), PRACH (SK), RUTKA LASKIER (CZ)
afterpárty, prednáška / film od Lesoochranárskeho združenia VLK

, chata Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KOLYMA TALES #1
3.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DENI, KARAK, CHAPPA´AI, FAT, BOMBATOLCSÉR, JOHNY FOXTER (18.11.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
TENDENCIE: "Vždy sa nám lepšie hrá v priestore, ktorý je nám hodnotovo naklonený, ako v kadejakých "rockových" kluboch."

NAJNOVŠÍ REPORT:
PRACH, NUKK, RAVELIN 7 (11.11.2017, Čadca, Acafé)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
MORAL HANGOVER / DIS-K47 / BAD AGE / ILUZE SVOBODNÉ VŮLE MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











RÝCHLY KOLÁČ (FASTCORE PIE) (recept)
Porcia: Aj pre piatich

Potrebujeme:
2 hrnčeky (s objemom 200ml) polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru (kľudne aj trstinového)
1 hrnček sójového mlieka
1 banán
1 zlatý klas
1 lyžička vanilkového cukru
1 balíček kypriaceho prášku
100ml oleja
kúsok rastlinného masla na vymastenie plechu

Postup: Pripravíme si dve misky, kde v jednej zmiešame múku s cukrom a kypracim práškom. V druhej zmiešame vlažné mlieko so zlatým klasom, vanilkovým cukrom, rozmixovaným banánom a olejom. Nakoniec to všetko zmiešame spolu v jednej väčšej miske. Cesto rovnomerne rozotrieme na vymastený pomúčený plech. Môžme do neho nahádzať napríklad jahody alebo hrozienka, prípadne kakao alebo škoricu. Pečieme vo vopred zohriatej rúre na 180°C asi 30 až 35 minút. Kedy je koláč hotový? Ten trik s paličkou snáď pozná každý:) Ja som použil okrúhlu formu na pečenie. Podávame k čaju alebo len tak. Naozaj jednoduchá a chutná záležitosť!

Tento recept už bol zobrazený 734 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Z+W+Q+S
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.11. 00:17
ondra_deadheroes: linky primo < .. >> (novinka)
14.11. 09:48
strycoMarhin: Jedon cem natuty >> (novinka)
13.11. 13:35
adrik: Už sú na ceste * >> (novinka)
13.11. 13:32
J.K.: Budes mat nejake >> (novinka)
11.11. 17:58
drro: Nemal som páru o .. >> 23.10.2017 NYOS, ESAZLESA Bratislava, British rock star (report)

ANKETA:
Počúvaš aj nové kapely z noviniek, ktoré nepoznáš?

[93/27.76%]
Samozrejme, väčšina je skvelých

[184/54.93%]
Občas, nestíham registrovať všetky

[31/9.25%]
Nie, všetko sú to čudné štýly

[27/8.06%]
Som tu raz za rok


Počet hlasov: 335


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...