PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 27.1.2017
CHAPPA AI (Maďarsko), MEDICATION TIME (SK), UNDECIDED (SK)

Lučenec, Slimák

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SEDEM MINÚT STRACHU / ERECTILE DEMENTIA (KAZ)
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
COMMUNITY, NATTERERS, GENERACION SUICIDA (9.1.2017, Sheffield)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Sucháč: "Přijde mi, že většina lidí kolem mě, ty oči a uši má dnes zablemcaný stejně, jako já ve čtrnácti letech. A to je ten průser ..."

NAJNOVŠÍ REPORT:
NIČITEĽ, FAT, THORWALD, MORDUM (13.1.2017, Spišská Nová Ves, Legenda)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
SEDEM MINÚT STRACHU - General fucking 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
DePresse #7 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











KOLÁČ S "TVAROHOM" A "ŽELATÍNOU" (recept)
Porcia: ?

Potrebujeme:
3 hrnčeky múky
1 hrnček cukru
1,5 hrnčeka sójového mlieka
3-4 lyžice oleja
1 kypriaci prášok
3 balíčky bieleho tofu
1 citrón
1 liter džúsu
2 balíčky vanilkového pudingu
zavarené / čerstvé ovocie
cukor

Múku, cukor, kypriaci prášok, olej a mlieko vymiešame na cesto a vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou =D) a pečieme dokým nebude cesto pekné zlaté....alebo šťuchajte špáratkom dokým nebude okej =D. keď je hotové odložíme bokom vychladnúť a v miske si rozdrvíme vidličkou alebo rozmixujeme tofu s citrónovou šťavou a cukrom, ja som dala asi tri velké lyžice. na vychladnuté cesto natrieme mixnuté tofu, naň poukladáme ovocie. Puding varíme ako obvykle ibaže miesto mlieka ide džús. Keď je dovarený zalejeme ním koláč a ...hotovo ! =D s týmto cestom robím ešte podobný koláč ibaže navrch nejde "tvaroh" a "želatína" ale jablká podusené so škoricou a zahustené pudingom.

Tento recept už bol zobrazený 647 krát!
 Autor: Monika
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+K+F+N+8
TEXT:


 #4593 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 28.10.2012 20:20:26
my sme dávali zavarené broskyne a džús multivitamín =) aj pomarančový je ale dobrý velmi
 #4592 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napísal/a 28.10.2012 19:20:35
..ano, hlavne na prichut s pytam. vdaka
 #4582 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 25.10.2012 18:02:59
myslíš príchuť či..? =D
 #4580 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napísal/a 25.10.2012 12:47:10
otazocka... aky dzus pouzivame?
 #4551 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 11.10.2012 11:32:00
jo dík...my sme ten recept mali uplne uplne iny =D
 #4549 Sajmon   napísal/a 11.10.2012 10:30:20
250g celozrnná špaldová, 250g hladká, pollitra sój. mlieka, jedna lyžica octu, dve lyžice oleja, jedna lyžička cukru, dve lyžičky soli, kvasnice, pol lyžičky rasce, ľanové semiačka...dve lyžice ovsených vločiek na vrch...do pekárne, program klasik...robí sa to asi 3,5 hodiny...
 #4548 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 10.10.2012 10:09:13
tak by si mi mohol na pokeci hodiť recept, by som sa nehnevala...dik =) =D
 #4546 Sajmon   napísal/a 09.10.2012 21:14:13
my sme chlieb robili tiež, normálne v domácej pekárni, a vydaril sa super...bol celkom konzistentný a celkom chutný...
 #4545 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 09.10.2012 20:53:33
my sme zo špaldovej robili zatial chlieb a tiež bol taký ťažký a velmi sa drobil...možno keby sa pridá kypriaci a olej tak to ide aj bez tej obyč múky...neviem..
 #4544 Sajmon   napísal/a 09.10.2012 20:07:09
my momentálne používame doma špaldovú celozrnnú, je to rozdiel proti tej ražnej?...a inak to tiež s bielou hladkou pol na pol miešame...
 #4542 Večne nespokojný   napísal/a 09.10.2012 19:34:25
Keď budeš dávať ražnú múku, daj na poli s obyčajnou, lebo to cesto bude moc ťažké ( ako naše naposledy, keď sme si robili langoše :) ). Ako to máš piecť to netuším, kedže máme plynovú rúru... Skús to piecť ako koláč, ktorý si sem hodil nedávno.
 #4539 rikArdo   napísal/a 09.10.2012 11:20:44
toto vyzerá byť fajn, bol by problém keby použijem hladkú ražnú múku? na akom stupni sa to asi pečie?
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 09:18
tuta: Zdravím
M .. >> (guestbook)

včera 11:42
Mišo Štich: Díky za tento zi .. >> View beyond #1 / 1992 (archív zinov)
včera 11:28
Tomáš Ničiteľ: Pravdu máš Adrik .. >> 13.1.2017 NIČITEĽ, FAT, THORWALD, MORDUM Spišská Nová Ves, Legenda (report)
11.01. 09:17
ctib: Před pár lety (2 >> HERIDA PROFUNDA CD (recenzia)
09.01. 21:30
xxx.: moj prvy koncert .. >> (novinka)

ANKETA:
Tlačíš si naskenované staré fanziny zo stránky?

[63/27.51%]
Tlačím, dobrá práca!

[110/48.03%]
Iba čítam

[35/15.28%]
Nestíham to všetko

[21/9.17%]
Staré ziny ma nezaujímajú


Počet hlasov: 229

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...