PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 4.3.2017
ROZPOR (SK), GAGARIN (CZ), MY O VLKOCH (SK), SISTEM ERORR (SK), SAMORAST (SK)
Pred koncertom prednáška lesoochranárskeho zoskupenia VLK

Prešov, Jam club

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DIS-K47 - HYSTERIE KOLEM NÁS ... (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
8.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MEDICATION TIME, KOVADLINA (19.2.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
OUTREACH, BIG CHEESE, RAPTURE, PAYDAY, BLIND AUTHORITY, PERFECT BLUE, REFLECT, UNJUST, INSIST, CONTROL, ARMS RACE, the FLEX (11.2.2017, Leeds)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NIČITEĽ - Matka 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Žgrind #3 / 2003

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











KOLÁČ S "TVAROHOM" A "ŽELATÍNOU" (recept)
Porcia: ?

Potrebujeme:
3 hrnčeky múky
1 hrnček cukru
1,5 hrnčeka sójového mlieka
3-4 lyžice oleja
1 kypriaci prášok
3 balíčky bieleho tofu
1 citrón
1 liter džúsu
2 balíčky vanilkového pudingu
zavarené / čerstvé ovocie
cukor

Múku, cukor, kypriaci prášok, olej a mlieko vymiešame na cesto a vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou =D) a pečieme dokým nebude cesto pekné zlaté....alebo šťuchajte špáratkom dokým nebude okej =D. keď je hotové odložíme bokom vychladnúť a v miske si rozdrvíme vidličkou alebo rozmixujeme tofu s citrónovou šťavou a cukrom, ja som dala asi tri velké lyžice. na vychladnuté cesto natrieme mixnuté tofu, naň poukladáme ovocie. Puding varíme ako obvykle ibaže miesto mlieka ide džús. Keď je dovarený zalejeme ním koláč a ...hotovo ! =D s týmto cestom robím ešte podobný koláč ibaže navrch nejde "tvaroh" a "želatína" ale jablká podusené so škoricou a zahustené pudingom.

Tento recept už bol zobrazený 654 krát!
 Autor: Monika
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+5+N
TEXT:


 #4593 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 28.10.2012 20:20:26
my sme dávali zavarené broskyne a džús multivitamín =) aj pomarančový je ale dobrý velmi
 #4592 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napísal/a 28.10.2012 19:20:35
..ano, hlavne na prichut s pytam. vdaka
 #4582 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 25.10.2012 18:02:59
myslíš príchuť či..? =D
 #4580 ignaclamar ludolf@centrum.sk   napísal/a 25.10.2012 12:47:10
otazocka... aky dzus pouzivame?
 #4551 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 11.10.2012 11:32:00
jo dík...my sme ten recept mali uplne uplne iny =D
 #4549 Sajmon   napísal/a 11.10.2012 10:30:20
250g celozrnná špaldová, 250g hladká, pollitra sój. mlieka, jedna lyžica octu, dve lyžice oleja, jedna lyžička cukru, dve lyžičky soli, kvasnice, pol lyžičky rasce, ľanové semiačka...dve lyžice ovsených vločiek na vrch...do pekárne, program klasik...robí sa to asi 3,5 hodiny...
 #4548 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 10.10.2012 10:09:13
tak by si mi mohol na pokeci hodiť recept, by som sa nehnevala...dik =) =D
 #4546 Sajmon   napísal/a 09.10.2012 21:14:13
my sme chlieb robili tiež, normálne v domácej pekárni, a vydaril sa super...bol celkom konzistentný a celkom chutný...
 #4545 Monika katastroofa@azet.sk   napísal/a 09.10.2012 20:53:33
my sme zo špaldovej robili zatial chlieb a tiež bol taký ťažký a velmi sa drobil...možno keby sa pridá kypriaci a olej tak to ide aj bez tej obyč múky...neviem..
 #4544 Sajmon   napísal/a 09.10.2012 20:07:09
my momentálne používame doma špaldovú celozrnnú, je to rozdiel proti tej ražnej?...a inak to tiež s bielou hladkou pol na pol miešame...
 #4542 Večne nespokojný   napísal/a 09.10.2012 19:34:25
Keď budeš dávať ražnú múku, daj na poli s obyčajnou, lebo to cesto bude moc ťažké ( ako naše naposledy, keď sme si robili langoše :) ). Ako to máš piecť to netuším, kedže máme plynovú rúru... Skús to piecť ako koláč, ktorý si sem hodil nedávno.
 #4539 rikArdo   napísal/a 09.10.2012 11:20:44
toto vyzerá byť fajn, bol by problém keby použijem hladkú ražnú múku? na akom stupni sa to asi pečie?
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
20.02. 12:08
anal piča crust: Heil vie mi niek .. >> (guestbook)
18.02. 08:10
kokot metlista: arms race je nam .. >> 11.2.2017 OUTREACH, BIG CHEESE, RAPTURE, PAYDAY, BLIND AUTHORITY, PERFECT BLUE, REFLECT, UNJUST, INSIST, CONTROL, ARMS RACE, the FLEX Leeds (report)
14.02. 18:00
axc: a Kurwa Aparata >> (guestbook)
14.02. 17:59
axc: yaujem o The Ger >> (guestbook)
14.02. 12:32
DIY or DIE: Však tu ludia ak .. >> DIY benefity (úvaha) (článok)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[58/26.36%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[61/27.73%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/5%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[50/22.73%]
Mne varí mama

[40/18.18%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 220

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...