PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 24.11.2017 - 25.11.2017
Nö fest:
BOILING POINT (SK), C.A.C.I.B. DORTMUND (SK), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), DISTAX (SK), CHOROBOPOP (?), MACGYVER (CZ), OHEŇ 2 (SK), PRACH (SK), RUTKA LASKIER (CZ)
afterpárty, prednáška / film od Lesoochranárskeho združenia VLK

, chata Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KOLYMA TALES #1
3.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MRAVCOLEV, HYDRAULITAR, KACZYNSKI (17.11.2017, Čadca)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
TENDENCIE: "Vždy sa nám lepšie hrá v priestore, ktorý je nám hodnotovo naklonený, ako v kadejakých "rockových" kluboch."

NAJNOVŠÍ REPORT:
PRACH, NUKK, RAVELIN 7 (11.11.2017, Čadca, Acafé)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
MORAL HANGOVER / DIS-K47 / BAD AGE / ILUZE SVOBODNÉ VŮLE MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











CÍCEROVÁ POLIEVKA (recept)
Porcia: 5 - 6 osôb

Suroviny:
cca 200g (hrnček) suchého cíceru
slnečnicový (alebo repkový) olej
múka (hladká alebo polohrubá)
2 - 3 strúčiky cesnaku
stredne veľká cibuľa
sójová omáčka
2 - 3 zemiaky
majoránka
voda
soľ

Postup:
Cícer namočíme na 12 hodín (ideálne na noc) do studenej vody a necháme "napučať". Pred varením vodu zlejeme, pridáme novú a dáme variť. Medzitým si očistíme a na kocky nakrájame zemiaky, takisto nadrobno nakrájame cesnak a cibuľu. Po cca hodine varenia cícera otestujeme, či je už dostatočne mäkký, v prípade, že áno, pridáme zemiaky, malú lyžičku soli, a pokračujeme vo varení. Následne nakrájaný cesnak a cibuľu opečieme na oleji, a keď začnú pomaly hnednúť (pozor na pripálenie, lepší je mierny oheň!), pridáme 1 - 2 polievkové lyžice múky, chvíľu popražíme, odstavíme z platničky a zmes vlejeme do hrnca s cícerom a zemiakmi. Keď sú už aj zemiaky mäkké, pridáme polievkovú lyžicu sójovej omáčky, podľa chuti majoránku a sporák môžeme vypnúť. Toto je v podstate jednoduchá, základná cícerová polievka, a každý si ju môže dochutiť podľa seba, napríklad niekoľkými bobuľami nového korenia, prípadne pre tých, čo majú radi pikantnejšie štipkou mletého chilli.

Dobrú chuť :)

Tento recept už bol zobrazený 838 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+1+N+W+5
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
17.11. 00:17
ondra_deadheroes: linky primo < .. >> (novinka)
14.11. 09:48
strycoMarhin: Jedon cem natuty >> (novinka)
13.11. 13:35
adrik: Už sú na ceste * >> (novinka)
13.11. 13:32
J.K.: Budes mat nejake >> (novinka)
11.11. 17:58
drro: Nemal som páru o .. >> 23.10.2017 NYOS, ESAZLESA Bratislava, British rock star (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[153/90.53%]
Má!

[9/5.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.59%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[6/3.55%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 169


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...