PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ABSOLUT / SVAVELDIOXID (PHOBIA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
FAT, DOPELORD (15.2.2018, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
BALKI: "To, že niekto pomaly schválne spieva falošne, prípadne vedome generuje otrasný zvuk, to nie je autentický punk, to je z hudobného hľadiska jednoducho pičovina."

NAJNOVŠÍ REPORT:
SHITNECK, STATE FUNERAL, RAT CAGE, the WANKYS, MOB 47 (16.2.2018, Sheffield)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LEADERS OF THE FUCKING ASSHOLES / BARBAR 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Purulent grind #1 / 1999

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











VICHYSSOISE - STUDENÁ KRÉMOVÁ ZEMIAKOVO - PÓROVÁ POLIEVKA (recept)
Porcia: 4 porcie (dávkovanie a počet ks, atď závisí od Vás ako to máte radi)

Ingrediencie: 1 väčšia cibuľa, 2 ks pórov (väčšie), 2 ks zemiakov (menšie), 250 ml sójovej smotany, 1,5 polievkovej lyžice rastlinného masla, šťava z 1/2 limetky, biele korenie + soľ, bylinkové korenie (mierka korenia a soli podľa toho ako Vám to chutí - nahrom, bazalka aj korenie s morských rias. Tieto korenia nie sú potrebné, bude to tak či tak dobre chutiť) + príloha: uhorkové rezance - postrúhaná uhorka, petržlen, chlebík...

Postup:
1. Nakrájame si nadrobno alebo na kocky cibuľku, ktorú opražíme na rastlinnom masle spolu s nakolečka nakrájaným pórom - necháme pražiť, sem tam premiešame.
2. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, ktoré zalejeme vodou (asi 2-3 cm nad), pridáme soľ, biele korenie a bylinné korenie - zamiešame, prikryjeme to pokrievkou a necháme variť, dokým zemiaky nezmäknú (odhad cca 15 min.)
3. Hrniec odstavíme a obsah rozmixujeme ponorným mixérom, ak chcete mať polievkový krém hustejší môžte odliať kúsok vody.
4. Ak máme uvarené suroviny rozmixované, pridáme smotanu a limetkovú štavu a zmixujeme to dokopy.
5. Polievku môžte ešte ak dochutiť, zamiešať, a dáme ju na cca 2 hodinky do chladničky.
6 Vualaaa Vichyssoise je hotová! + môžme poddávať + prílohy
Dobrú chuť!

Tento recept už bol zobrazený 345 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+B+G+Z+B
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
23.02. 20:57
drro: shitty neck :-) >> SHITNECK (fotka)
22.02. 15:53
kočo/kubík TT: čáute,
v .. >> (guestbook)

20.02. 19:32
kočo: spravíme benefit >> (novinka)
20.02. 19:10
deegee: Hej Adrik nerob .. >> (novinka)
19.02. 18:01
dáša f.f.: adrik: chodím se .. >> (novinka)

ANKETA:
Slovenský ug vinyl roka 2017?

[2/8.33%]
BRATISLAVSKÉ DIEVČATÁ 12"

[3/12.5%]
ČAD - Bastard 12"

[0/0%]
EXTIP 12"

[1/4.17%]
HT - Hotentot´n´roll 12"

[0/0%]
HT - Predstieranie šťastia 12"

[4/16.67%]
ILÚZIA / DÁŠA FON FĽAŠA 12"

[7/29.17%]
SAMORAST 10"

[2/8.33%]
SEDEM MINÚT STRACHU - General fucking 12"

[1/4.17%]
SEDEM MINÚT STRACHU / De blenders 10"

[1/4.17%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Suppression 7"

[1/4.17%]
SLOBODNÁ EURÓPA - Pakáreň 12"

[2/8.33%]
the LAST DAYS OF JESUS - The last circus 2 x 12"


Počet hlasov: 24

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...