PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 4.3.2017
ROZPOR (SK), GAGARIN (CZ), MY O VLKOCH (SK), SISTEM ERORR (SK), SAMORAST (SK)
Pred koncertom prednáška lesoochranárskeho zoskupenia VLK

Prešov, Jam club

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DIS-K47 - HYSTERIE KOLEM NÁS ... (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
8.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
MEDICATION TIME, KOVADLINA (19.2.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
OUTREACH, BIG CHEESE, RAPTURE, PAYDAY, BLIND AUTHORITY, PERFECT BLUE, REFLECT, UNJUST, INSIST, CONTROL, ARMS RACE, the FLEX (11.2.2017, Leeds)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NIČITEĽ - Matka 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Žgrind #3 / 2003

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











VICHYSSOISE - STUDENÁ KRÉMOVÁ ZEMIAKOVO - PÓROVÁ POLIEVKA (recept)
Porcia: 4 porcie (dávkovanie a počet ks, atď závisí od Vás ako to máte radi)

Ingrediencie: 1 väčšia cibuľa, 2 ks pórov (väčšie), 2 ks zemiakov (menšie), 250 ml sójovej smotany, 1,5 polievkovej lyžice rastlinného masla, šťava z 1/2 limetky, biele korenie + soľ, bylinkové korenie (mierka korenia a soli podľa toho ako Vám to chutí - nahrom, bazalka aj korenie s morských rias. Tieto korenia nie sú potrebné, bude to tak či tak dobre chutiť) + príloha: uhorkové rezance - postrúhaná uhorka, petržlen, chlebík...

Postup:
1. Nakrájame si nadrobno alebo na kocky cibuľku, ktorú opražíme na rastlinnom masle spolu s nakolečka nakrájaným pórom - necháme pražiť, sem tam premiešame.
2. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, ktoré zalejeme vodou (asi 2-3 cm nad), pridáme soľ, biele korenie a bylinné korenie - zamiešame, prikryjeme to pokrievkou a necháme variť, dokým zemiaky nezmäknú (odhad cca 15 min.)
3. Hrniec odstavíme a obsah rozmixujeme ponorným mixérom, ak chcete mať polievkový krém hustejší môžte odliať kúsok vody.
4. Ak máme uvarené suroviny rozmixované, pridáme smotanu a limetkovú štavu a zmixujeme to dokopy.
5. Polievku môžte ešte ak dochutiť, zamiešať, a dáme ju na cca 2 hodinky do chladničky.
6 Vualaaa Vichyssoise je hotová! + môžme poddávať + prílohy
Dobrú chuť!

Tento recept už bol zobrazený 229 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+Q+V+J
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
20.02. 12:08
anal piča crust: Heil vie mi niek .. >> (guestbook)
18.02. 08:10
kokot metlista: arms race je nam .. >> 11.2.2017 OUTREACH, BIG CHEESE, RAPTURE, PAYDAY, BLIND AUTHORITY, PERFECT BLUE, REFLECT, UNJUST, INSIST, CONTROL, ARMS RACE, the FLEX Leeds (report)
14.02. 18:00
axc: a Kurwa Aparata >> (guestbook)
14.02. 17:59
axc: yaujem o The Ger >> (guestbook)
14.02. 12:32
DIY or DIE: Však tu ludia ak .. >> DIY benefity (úvaha) (článok)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[58/26.36%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[61/27.73%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/5%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[50/22.73%]
Mne varí mama

[40/18.18%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 220

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...