PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Ne 24.9.2017
FREDAG DEN 13:E (Švédsko), HIGHRIDER (Švédsko), the PUBLIC (SK)

Poprad, Zanzibar

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ILÚZIA / DÁŠA FON FĽAŠA (BURINA RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CTIB, DÁŠA FON FĽAŠA, BOILING POINT, HIBAKUSHA, RÚBANISKO, SEE YOU IN HELL, TUMMO, SHEEVA YOGA (16.9.2017, Ostrava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CTIB, DÁŠA FON FĽAŠA, BOILING POINT, HIBAKUSHA, RÚBANISKO, TUMMO, SHEEVA YOGA (16.9.2017, Ostrava)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CxBxFxIxHxFxLxFxRxE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











VICHYSSOISE - STUDENÁ KRÉMOVÁ ZEMIAKOVO - PÓROVÁ POLIEVKA (recept)
Porcia: 4 porcie (dávkovanie a počet ks, atď závisí od Vás ako to máte radi)

Ingrediencie: 1 väčšia cibuľa, 2 ks pórov (väčšie), 2 ks zemiakov (menšie), 250 ml sójovej smotany, 1,5 polievkovej lyžice rastlinného masla, šťava z 1/2 limetky, biele korenie + soľ, bylinkové korenie (mierka korenia a soli podľa toho ako Vám to chutí - nahrom, bazalka aj korenie s morských rias. Tieto korenia nie sú potrebné, bude to tak či tak dobre chutiť) + príloha: uhorkové rezance - postrúhaná uhorka, petržlen, chlebík...

Postup:
1. Nakrájame si nadrobno alebo na kocky cibuľku, ktorú opražíme na rastlinnom masle spolu s nakolečka nakrájaným pórom - necháme pražiť, sem tam premiešame.
2. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, ktoré zalejeme vodou (asi 2-3 cm nad), pridáme soľ, biele korenie a bylinné korenie - zamiešame, prikryjeme to pokrievkou a necháme variť, dokým zemiaky nezmäknú (odhad cca 15 min.)
3. Hrniec odstavíme a obsah rozmixujeme ponorným mixérom, ak chcete mať polievkový krém hustejší môžte odliať kúsok vody.
4. Ak máme uvarené suroviny rozmixované, pridáme smotanu a limetkovú štavu a zmixujeme to dokopy.
5. Polievku môžte ešte ak dochutiť, zamiešať, a dáme ju na cca 2 hodinky do chladničky.
6 Vualaaa Vichyssoise je hotová! + môžme poddávať + prílohy
Dobrú chuť!

Tento recept už bol zobrazený 302 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: I+R+Q+O+A
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.09. 20:39
deegee: Niet čo dodať! A >> 17.9.2017 APORIA, 365 DNI Košice, Collosseum (report)
15.09. 19:24
Denis: Balki: Samozrejm >> V úzkostnej depresii vzbury (článok)
14.09. 20:48
xxx: adrik tvoje reck >> CxBxFxIxHxFxLxFxRxE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr (recenzia)
14.09. 19:22
Balki: "Vytvoriť spoloč .. >> V úzkostnej depresii vzbury (článok)
14.09. 19:10
Balki: k >> CxBxFxIxHxFxLxFxRxE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[149/90.85%]
Má!

[8/4.88%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.61%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[6/3.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 164


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...