PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 9.6.2017 - 10.6.2017
Pallasit fest 2017:
piatok: FLIGHT665 (CZ), COMMODORE 64 (CZ), SVINĚ! (CZ), SVÍZEL (CZ), FLUMMOX (CZ), LEVÁK BOB (CZ), RABIES (CZ)
sobota: EINE STUNDE MERZBAUTEN (CZ), 6MAS (CZ), ŠKODA 120 (CZ), USNU? (CZ), ALEA IACTA EST (SK), DELUSION (CZ), NAKAM (Nemecko), MEAT MENTALS (Nemecko), MASSOLA (CZ), KULMA (CZ), CONTROLLED EXITENCE (CZ), STRAFPLANET (Rakúsko), RIVERS RUN DRY (Maďarsko)

Zruč nad Sázavou, Pallasit


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KULTRA! - MEZI SKYLLOU A CHARYBDOU (FFUD RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
IMPLORE (22.5.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
RADIANCE, VICIOUS REALITY, TOUCH, REMINDED, BLUESBREAKER (20.5.2017, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
SVAVELDIOXID - Krigets brutalitet 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











VICHYSSOISE - STUDENÁ KRÉMOVÁ ZEMIAKOVO - PÓROVÁ POLIEVKA (recept)
Porcia: 4 porcie (dávkovanie a počet ks, atď závisí od Vás ako to máte radi)

Ingrediencie: 1 väčšia cibuľa, 2 ks pórov (väčšie), 2 ks zemiakov (menšie), 250 ml sójovej smotany, 1,5 polievkovej lyžice rastlinného masla, šťava z 1/2 limetky, biele korenie + soľ, bylinkové korenie (mierka korenia a soli podľa toho ako Vám to chutí - nahrom, bazalka aj korenie s morských rias. Tieto korenia nie sú potrebné, bude to tak či tak dobre chutiť) + príloha: uhorkové rezance - postrúhaná uhorka, petržlen, chlebík...

Postup:
1. Nakrájame si nadrobno alebo na kocky cibuľku, ktorú opražíme na rastlinnom masle spolu s nakolečka nakrájaným pórom - necháme pražiť, sem tam premiešame.
2. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, ktoré zalejeme vodou (asi 2-3 cm nad), pridáme soľ, biele korenie a bylinné korenie - zamiešame, prikryjeme to pokrievkou a necháme variť, dokým zemiaky nezmäknú (odhad cca 15 min.)
3. Hrniec odstavíme a obsah rozmixujeme ponorným mixérom, ak chcete mať polievkový krém hustejší môžte odliať kúsok vody.
4. Ak máme uvarené suroviny rozmixované, pridáme smotanu a limetkovú štavu a zmixujeme to dokopy.
5. Polievku môžte ešte ak dochutiť, zamiešať, a dáme ju na cca 2 hodinky do chladničky.
6 Vualaaa Vichyssoise je hotová! + môžme poddávať + prílohy
Dobrú chuť!

Tento recept už bol zobrazený 275 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+W+E
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
23.05. 08:34
drgo: ...no peknúčko.. >> (novinka)
21.05. 19:00
Berry: Ukázka ze 7" EP .. >> (novinka)
21.05. 12:09
Twg: prave pozeram ze >> SAME RIVER TWICE - All those moments 12" (recenzia)
21.05. 11:52
dáša f.f.: BURINA RECORDS: .. >> SAME RIVER TWICE - All those moments 12" (recenzia)
12.05. 20:44
minothrasher: Obal absolutna k >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[128/90.14%]
Má!

[7/4.93%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[6/4.23%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 142

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...