PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 26.4.2017
CRYPTIC VOID (USA), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), NEEDFUL THINGS (CZ)

Bratislava, Fuga

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

MORSA / BRÜNNER TODESMARSCH / AGE OF DEATH (ULTIMA RATIO)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
RATS GET FAT, HERE STANDS A HERO, NO OMEGA (25.4.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
OLD HÄMMER, RISPOSTA, BRÜNNER TODESMARCH (16.4.2017, Trenčín, U Býka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
JEDINÁ MOŽNOSŤ - Dni hnevu CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











VICHYSSOISE - STUDENÁ KRÉMOVÁ ZEMIAKOVO - PÓROVÁ POLIEVKA (recept)
Porcia: 4 porcie (dávkovanie a počet ks, atď závisí od Vás ako to máte radi)

Ingrediencie: 1 väčšia cibuľa, 2 ks pórov (väčšie), 2 ks zemiakov (menšie), 250 ml sójovej smotany, 1,5 polievkovej lyžice rastlinného masla, šťava z 1/2 limetky, biele korenie + soľ, bylinkové korenie (mierka korenia a soli podľa toho ako Vám to chutí - nahrom, bazalka aj korenie s morských rias. Tieto korenia nie sú potrebné, bude to tak či tak dobre chutiť) + príloha: uhorkové rezance - postrúhaná uhorka, petržlen, chlebík...

Postup:
1. Nakrájame si nadrobno alebo na kocky cibuľku, ktorú opražíme na rastlinnom masle spolu s nakolečka nakrájaným pórom - necháme pražiť, sem tam premiešame.
2. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, ktoré zalejeme vodou (asi 2-3 cm nad), pridáme soľ, biele korenie a bylinné korenie - zamiešame, prikryjeme to pokrievkou a necháme variť, dokým zemiaky nezmäknú (odhad cca 15 min.)
3. Hrniec odstavíme a obsah rozmixujeme ponorným mixérom, ak chcete mať polievkový krém hustejší môžte odliať kúsok vody.
4. Ak máme uvarené suroviny rozmixované, pridáme smotanu a limetkovú štavu a zmixujeme to dokopy.
5. Polievku môžte ešte ak dochutiť, zamiešať, a dáme ju na cca 2 hodinky do chladničky.
6 Vualaaa Vichyssoise je hotová! + môžme poddávať + prílohy
Dobrú chuť!

Tento recept už bol zobrazený 259 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+2+W
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 20:22
Kuko: vyhybat s abudem .. >> 21.4.2017 CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT Budapešť, Dürer Kert (report)
dnes 16:26
fog: zatial to sofero .. >> 21.4.2017 CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT Budapešť, Dürer Kert (report)
24.04. 20:20
minoxthrasher: Recenzia od teba .. >> 21.4.2017 CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT Budapešť, Dürer Kert (report)
24.04. 19:46
deegee: jééj Grind, Punk >> 21.4.2017 CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT Budapešť, Dürer Kert (report)
15.04. 12:03
retsil: cao, mam nejake .. >> (guestbook)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[70/29.66%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[61/25.85%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/4.66%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[53/22.46%]
Mne varí mama

[41/17.37%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 236

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...