Pozývame:


Št 28.3.2024
Košice @ Košický hrad

OTRAS (SK), TEUFELSMAUER (SK), DRUGS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CÍCER NA PARADAJKÁCH

Cícer aspoň na dákych 12 hodín namočíme a uvaríme v osolenej vode
V hrnci popražíme cibuľu, pridáme sekané paradajky, cícer, ochutíme (čierne korenie, rasca, soľ, zeleninový bujón, podľa chuti)
Povaríme, na záver pridýáme cesnak (podľa chuti) a petržlenovú vňat.

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 975

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: J+T+S
Správa:

#5397 Quantum napí­sal/a: 08.08.2013 14:43:30
preco

#5396 fakt napí­sal/a: 08.08.2013 14:33:47
premakany recept, cim dalej tym horsie...vsetko zacina stat za kokot.

#5395 :-( napí­sal/a: 06.08.2013 17:34:43
cicer sa dava do vody aby zmäkol. takze bez

#5394 bukowski @ napí­sal/a: 06.08.2013 16:10:41
cicer ta ide s vodou ci bez?

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: