Pozývame:


Pi 10.5.2024
Košice @ Collosseum

EMPTY HALL OF FAME (CZ), SAMORAST (SK), ROŽAVA (CZ), ANTISOCIAL SKILLS (CZ)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

TVOI POSTOI, FUKOTY, NIČITEĽ, MY O VLKOCH (19.4.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


PANZEROTTI

400g hladkej múky, 200ml vlažnej vody, 2 lyžice oleja, 1 droždie, soľ.
Cesto nechať vykysnúť hoďku, hoďku a pol., odoberať guľky veľkosti golfovej poprípade tenisovej, nebodaj aj hádzanárskej lopty rozvaľkať, naplniť, ja som použil pór, šampiňóny popražené spolu + dijónska horčica, pražiť na oleji do zlatista. Dá sa to aj zjednušiť pečením v trúbe, neodporúčam je to suchšie ako vyprážané.

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 834

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: V+N+X
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: