PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 9.6.2017 - 10.6.2017
Pallasit fest 2017:
piatok: FLIGHT665 (CZ), COMMODORE 64 (CZ), SVINĚ! (CZ), SVÍZEL (CZ), FLUMMOX (CZ), LEVÁK BOB (CZ), RABIES (CZ)
sobota: EINE STUNDE MERZBAUTEN (CZ), 6MAS (CZ), ŠKODA 120 (CZ), USNU? (CZ), ALEA IACTA EST (SK), DELUSION (CZ), NAKAM (Nemecko), MEAT MENTALS (Nemecko), MASSOLA (CZ), KULMA (CZ), CONTROLLED EXITENCE (CZ), STRAFPLANET (Rakúsko), RIVERS RUN DRY (Maďarsko)

Zruč nad Sázavou, Pallasit


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

KULTRA! - MEZI SKYLLOU A CHARYBDOU (FFUD RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
IMPLORE (22.5.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
RADIANCE, VICIOUS REALITY, TOUCH, REMINDED, BLUESBREAKER (20.5.2017, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
SVAVELDIOXID - Krigets brutalitet 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











PROTEÍNOVÉ BOMBY OD KRISTOVHO SYNA (recept)
Porcia: ?

Na min. 2h namočiť tmavú fazuľu do vody, v ktorej ju neskôr budete aj variť. Keď konečne (!) nastane ten moment, kedy zmäkne, polku z nej rozmixujte alebo rozpučte a polku z fazule nechajte celistvú. Medzitym si na panvici začnite pripravovať zeleninový mix v podaní červenej cibule, cesnaku, ktorý opražíme do medova, zoznamime ich s na jemno nakrájanou paprikou, ktorú popražíme dokým nezmäkne, potom pridávame soľ, čierne korenie, mletú papriku a mletú rascu (podla gusta), dobre opražené to hodíme do jedného vreca spolu s celými a rozpučenými fazuľami, vymiešame to, pridáme strúhanku (dosť natoľko, aby hmota bola hustá jak címent!), kečup (čo najlepši) a sójovu omáčku. Opäť všetko vymiešame, zistíme šmak hmoty, poprípade dokoreníme, začneme vytvárať placočky, čisto na štýl karbanátok a pražíme na slnečnicovom oleji. Omáčka k tomu dorobievaná, tzv. z vlastnej hlavy: paradajková pasatta, olivy, pór, chilli mix (k dostaniu v kauflande), sójový granulát, cesnak a korenie podľa chuti. Podávame s hocjakým ostatným pečivom..

Tento recept už bol zobrazený 451 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+J+T
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
23.05. 08:34
drgo: ...no peknúčko.. >> (novinka)
21.05. 19:00
Berry: Ukázka ze 7" EP .. >> (novinka)
21.05. 12:09
Twg: prave pozeram ze >> SAME RIVER TWICE - All those moments 12" (recenzia)
21.05. 11:52
dáša f.f.: BURINA RECORDS: .. >> SAME RIVER TWICE - All those moments 12" (recenzia)
12.05. 20:44
minothrasher: Obal absolutna k >> (novinka)

ANKETA:
Počúvaš aj nové kapely z noviniek, ktoré nepoznáš?

[92/28.57%]
Samozrejme, väčšina je skvelých

[174/54.04%]
Občas, nestíham registrovať všetky

[30/9.32%]
Nie, všetko sú to čudné štýly

[26/8.07%]
Som tu raz za rok


Počet hlasov: 322

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...