Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


PAD THAI

Pšeničné nudle (like a vifon shit) vyvariť na 3-5 min. do vriacej vody a medzitým si spraviť omáčku v mise, ktorá pozostáva z veľa cukru (fakt neviem gramáž, od oka, ale má ho tam ísť dosť), nadrtených arašidov, octu, chilli korenia a tekutého chilli (najlepšie sriracha), trocha soli, pretlačený cesnak asi 4 strúčiky, granulovaný cesnak a premiešanky premiešanky. Biele tofu narezeš na hrubšie plátky, lebo by sa mali vyprážať (najlepšie vo fritéze), vytlačíš z neho vodu. Do hrnca s olejom hodíš paradajku - dve, ktoré popražíš kým z nich nevýjde šťava, potom tam hodíš pór (náhrada že mungo, keďže som zaspal), popražíš minútku, a potom tam hodíš tofu, ktoré sa vyprážalo vo fritéze, premiešaš a vyleješ tam tu omáčku. Ideálne by bolo mať čerstvý koriander, ktorý tam práskneš ešte do toho a tamarindovú pastu, ale nemal som nič. Premiešaš s cestovinami a mastíš do otvoru v hlave!

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 1116

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: C+P+N
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: