PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 26.4.2017
CRYPTIC VOID (USA), CONTROLLED EXISTENCE (CZ), NEEDFUL THINGS (CZ)

Bratislava, Fuga

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

MORSA / BRÜNNER TODESMARSCH / AGE OF DEATH (ULTIMA RATIO)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
FYASCO, MENTAL TENSION, STRAFPLANET, BRÜNNER TODESMARCH, RISPOSTA (15.4.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT (21.4.2017, Budapešť, Dürer Kert)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
JEDINÁ MOŽNOSŤ - Dni hnevu CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











BULGUR S ÚDENÝM TOFU (recept)
Porcia: 4 porcie

Suroviny:
250g bulguru
1x balíček údeného tofu (cca 160g)
1x sterilizovaná mrkva s hráškom (330ml)
1x stredne veľká cibuľa
2x strúčik cesnaku
olivový olej
sójová omáčka
petržlenová vňať

Postup:
Pre tých, čo nepoznajú bulgur, je to pololúpaná predvarená pšenica, niečo podobné ako jačmenné krúpy a kúpite ho v každom obchodíku so zdravou výživou. Uvaríme ho tak, že 1 hrnček bulguru (cca 250g) zalejeme dvomi hrnčekmi vriacej vody, 5 minút povaríme, sporák odstavíme a necháme cca 20 minút pod pokrievkou dôjsť. Medzitým nadrobno nakrájame cibuľu spolu s cesnakom, nastrúhame údené tofu, a na panvici necháme rozohriať olej. Keď má olej správnu teplotu, vsypeme doň nakrájanú cibuľu a cesnak, dozlatista opečieme a následne pridáme nastrúhané tofu, ktoré asi jednu až dve minúty restujeme. Následne pridáme sterilizovanú mrkvu s hráškom (kľudne môžu byť aj čerstvé), ochutíme sójovou omáčkou, prikryjeme a dusíme približne 5 minút. Na záver túto zmes odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, uvarený bulgur, celé to premiešame a jedlo je hotové. Fantázii sa samozrejme medze nekladú, každý si tam môže pridať ingrediencie/koreniny podľa vlastnej chuti. Podávať môžeme s čalamádou alebo sterilizovanou cviklou.
Dobrú chuť :-)

Tento recept už bol zobrazený 358 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+V+O+K+9
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
24.04. 20:20
minoxthrasher: Recenzia od teba .. >> 21.4.2017 CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT Budapešť, Dürer Kert (report)
24.04. 19:46
deegee: jééj Grind, Punk >> 21.4.2017 CHAPPA´AI, ENTER THE VOID, FREEDOM IS A LIE, FREDAG DEN 13:E, the ARSON PROJECT Budapešť, Dürer Kert (report)
15.04. 12:03
retsil: cao, mam nejake .. >> (guestbook)
11.04. 07:46
kočo: cpčkári, cpčkári >> 3.4.2017 CANNONBALL STATMAN, DÁŠA FON FĽAŠA, PAST Trnava, Kubík (report)
10.04. 21:21
jozo z buru: hahah vymenuj mi >> (novinka)

ANKETA:
Tlačíš si naskenované staré fanziny zo stránky?

[86/33.33%]
Tlačím, dobrá práca!

[115/44.57%]
Iba čítam

[35/13.57%]
Nestíham to všetko

[22/8.53%]
Staré ziny ma nezaujímajú


Počet hlasov: 258

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...