PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Ne 26.3.2017
RIISTETYT (Fínsko), BETON (SK)

Sereď, Kemping

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

PAST - CZARNO / BIALA (PHR)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
INSURGENCY, NATTERERS, VOORHEES, WARWOUND, CITIZENS ARREST (11.3.2017, Leeds)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DIAMONDS ARE FOREVER, YOUTH MAN, TRASH TALK (20.3.2017, Budapešť, Dürer Kert)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
POWERxCHUCK / xABRUPTx 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Žgrind #4 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











BULGUR S ÚDENÝM TOFU (recept)
Porcia: 4 porcie

Suroviny:
250g bulguru
1x balíček údeného tofu (cca 160g)
1x sterilizovaná mrkva s hráškom (330ml)
1x stredne veľká cibuľa
2x strúčik cesnaku
olivový olej
sójová omáčka
petržlenová vňať

Postup:
Pre tých, čo nepoznajú bulgur, je to pololúpaná predvarená pšenica, niečo podobné ako jačmenné krúpy a kúpite ho v každom obchodíku so zdravou výživou. Uvaríme ho tak, že 1 hrnček bulguru (cca 250g) zalejeme dvomi hrnčekmi vriacej vody, 5 minút povaríme, sporák odstavíme a necháme cca 20 minút pod pokrievkou dôjsť. Medzitým nadrobno nakrájame cibuľu spolu s cesnakom, nastrúhame údené tofu, a na panvici necháme rozohriať olej. Keď má olej správnu teplotu, vsypeme doň nakrájanú cibuľu a cesnak, dozlatista opečieme a následne pridáme nastrúhané tofu, ktoré asi jednu až dve minúty restujeme. Následne pridáme sterilizovanú mrkvu s hráškom (kľudne môžu byť aj čerstvé), ochutíme sójovou omáčkou, prikryjeme a dusíme približne 5 minút. Na záver túto zmes odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, uvarený bulgur, celé to premiešame a jedlo je hotové. Fantázii sa samozrejme medze nekladú, každý si tam môže pridať ingrediencie/koreniny podľa vlastnej chuti. Podávať môžeme s čalamádou alebo sterilizovanou cviklou.
Dobrú chuť :-)

Tento recept už bol zobrazený 350 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: V+2+N+R+1
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 00:40
rufio: Mirko,dozivotne >> NOSTALGIA - Sila jednotlivca CD (recenzia)
22.03. 13:07
HORVIS: Taky jsem na tom .. >> 18.3.2017 FAJRONT, POZITIVNÍ DEVIACE, UPROSTŘED PÁDU, TABULA RASA, FINIS AFEMIE, DJ KOLONA Děčín, Biograffs (report)
22.03. 08:09
Balki: nechapacka >> (novinka)
21.03. 11:21
dáša f.f.: veľmi dobrá otáz .. >> (novinka)
20.03. 15:53
sofo: To o com je tent >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[68/29.44%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[61/26.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/4.76%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[51/22.08%]
Mne varí mama

[40/17.32%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 231

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...