PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Ne 24.9.2017
FREDAG DEN 13:E (Švédsko), HIGHRIDER (Švédsko), the PUBLIC (SK)

Poprad, Zanzibar

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ILÚZIA / DÁŠA FON FĽAŠA (BURINA RECORDS)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CTIB, DÁŠA FON FĽAŠA, BOILING POINT, HIBAKUSHA, RÚBANISKO, SEE YOU IN HELL, TUMMO, SHEEVA YOGA (16.9.2017, Ostrava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Bachi (TARAS BULLBA, THEMPTINESS, Zem records, Negativní prdel zine, ...)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CTIB, DÁŠA FON FĽAŠA, BOILING POINT, HIBAKUSHA, RÚBANISKO, TUMMO, SHEEVA YOGA (16.9.2017, Ostrava)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CxBxFxIxHxFxLxFxRxE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











BULGUR S ÚDENÝM TOFU (recept)
Porcia: 4 porcie

Suroviny:
250g bulguru
1x balíček údeného tofu (cca 160g)
1x sterilizovaná mrkva s hráškom (330ml)
1x stredne veľká cibuľa
2x strúčik cesnaku
olivový olej
sójová omáčka
petržlenová vňať

Postup:
Pre tých, čo nepoznajú bulgur, je to pololúpaná predvarená pšenica, niečo podobné ako jačmenné krúpy a kúpite ho v každom obchodíku so zdravou výživou. Uvaríme ho tak, že 1 hrnček bulguru (cca 250g) zalejeme dvomi hrnčekmi vriacej vody, 5 minút povaríme, sporák odstavíme a necháme cca 20 minút pod pokrievkou dôjsť. Medzitým nadrobno nakrájame cibuľu spolu s cesnakom, nastrúhame údené tofu, a na panvici necháme rozohriať olej. Keď má olej správnu teplotu, vsypeme doň nakrájanú cibuľu a cesnak, dozlatista opečieme a následne pridáme nastrúhané tofu, ktoré asi jednu až dve minúty restujeme. Následne pridáme sterilizovanú mrkvu s hráškom (kľudne môžu byť aj čerstvé), ochutíme sójovou omáčkou, prikryjeme a dusíme približne 5 minút. Na záver túto zmes odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, uvarený bulgur, celé to premiešame a jedlo je hotové. Fantázii sa samozrejme medze nekladú, každý si tam môže pridať ingrediencie/koreniny podľa vlastnej chuti. Podávať môžeme s čalamádou alebo sterilizovanou cviklou.
Dobrú chuť :-)

Tento recept už bol zobrazený 405 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: 3+F+H+J
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.09. 20:39
deegee: Niet čo dodať! A >> 17.9.2017 APORIA, 365 DNI Košice, Collosseum (report)
15.09. 19:24
Denis: Balki: Samozrejm >> V úzkostnej depresii vzbury (článok)
14.09. 20:48
xxx: adrik tvoje reck >> CxBxFxIxHxFxLxFxRxE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr (recenzia)
14.09. 19:22
Balki: "Vytvoriť spoloč .. >> V úzkostnej depresii vzbury (článok)
14.09. 19:10
Balki: k >> CxBxFxIxHxFxLxFxRxE / SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU CDr (recenzia)

ANKETA:
Počúvaš aj nové kapely z noviniek, ktoré nepoznáš?

[93/28.27%]
Samozrejme, väčšina je skvelých

[179/54.41%]
Občas, nestíham registrovať všetky

[30/9.12%]
Nie, všetko sú to čudné štýly

[27/8.21%]
Som tu raz za rok


Počet hlasov: 329


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...