PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 27.1.2017
CHAPPA AI (Maďarsko), MEDICATION TIME (SK), UNDECIDED (SK)

Lučenec, Slimák

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SEDEM MINÚT STRACHU / ERECTILE DEMENTIA (KAZ)
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
COMMUNITY, NATTERERS, GENERACION SUICIDA (9.1.2017, Sheffield)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Sucháč: "Přijde mi, že většina lidí kolem mě, ty oči a uši má dnes zablemcaný stejně, jako já ve čtrnácti letech. A to je ten průser ..."

NAJNOVŠÍ REPORT:
NIČITEĽ, FAT, THORWALD, MORDUM (13.1.2017, Spišská Nová Ves, Legenda)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
SEDEM MINÚT STRACHU - General fucking 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
DePresse #7 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











BULGUR S ÚDENÝM TOFU (recept)
Porcia: 4 porcie

Suroviny:
250g bulguru
1x balíček údeného tofu (cca 160g)
1x sterilizovaná mrkva s hráškom (330ml)
1x stredne veľká cibuľa
2x strúčik cesnaku
olivový olej
sójová omáčka
petržlenová vňať

Postup:
Pre tých, čo nepoznajú bulgur, je to pololúpaná predvarená pšenica, niečo podobné ako jačmenné krúpy a kúpite ho v každom obchodíku so zdravou výživou. Uvaríme ho tak, že 1 hrnček bulguru (cca 250g) zalejeme dvomi hrnčekmi vriacej vody, 5 minút povaríme, sporák odstavíme a necháme cca 20 minút pod pokrievkou dôjsť. Medzitým nadrobno nakrájame cibuľu spolu s cesnakom, nastrúhame údené tofu, a na panvici necháme rozohriať olej. Keď má olej správnu teplotu, vsypeme doň nakrájanú cibuľu a cesnak, dozlatista opečieme a následne pridáme nastrúhané tofu, ktoré asi jednu až dve minúty restujeme. Následne pridáme sterilizovanú mrkvu s hráškom (kľudne môžu byť aj čerstvé), ochutíme sójovou omáčkou, prikryjeme a dusíme približne 5 minút. Na záver túto zmes odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, uvarený bulgur, celé to premiešame a jedlo je hotové. Fantázii sa samozrejme medze nekladú, každý si tam môže pridať ingrediencie/koreniny podľa vlastnej chuti. Podávať môžeme s čalamádou alebo sterilizovanou cviklou.
Dobrú chuť :-)

Tento recept už bol zobrazený 327 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+Y+E
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 09:18
tuta: Zdravím
M .. >> (guestbook)

včera 11:42
Mišo Štich: Díky za tento zi .. >> View beyond #1 / 1992 (archív zinov)
včera 11:28
Tomáš Ničiteľ: Pravdu máš Adrik .. >> 13.1.2017 NIČITEĽ, FAT, THORWALD, MORDUM Spišská Nová Ves, Legenda (report)
11.01. 09:17
ctib: Před pár lety (2 >> HERIDA PROFUNDA CD (recenzia)
09.01. 21:30
xxx.: moj prvy koncert .. >> (novinka)

ANKETA:
Tlačíš si naskenované staré fanziny zo stránky?

[63/27.51%]
Tlačím, dobrá práca!

[110/48.03%]
Iba čítam

[35/15.28%]
Nestíham to všetko

[21/9.17%]
Staré ziny ma nezaujímajú


Počet hlasov: 229

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...