PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 16.11.2019
ČISTÁ RYŽA (SK), DECULTIVATE (SK), DVERE (SK), FAT (SK), KRAJNÉ ČIERNO (sK), PASSENGEROFSHIT (Austrália), THERAPIST (SK), URTICA (CZ), ...

Košice, Collosseum


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BULGUR S ÚDENÝM TOFU (recept)
Porcia: 4 porcie

Suroviny:
250g bulguru
1x balíček údeného tofu (cca 160g)
1x sterilizovaná mrkva s hráškom (330ml)
1x stredne veľká cibuľa
2x strúčik cesnaku
olivový olej
sójová omáčka
petržlenová vňať

Postup:
Pre tých, čo nepoznajú bulgur, je to pololúpaná predvarená pšenica, niečo podobné ako jačmenné krúpy a kúpite ho v každom obchodíku so zdravou výživou. Uvaríme ho tak, že 1 hrnček bulguru (cca 250g) zalejeme dvomi hrnčekmi vriacej vody, 5 minút povaríme, sporák odstavíme a necháme cca 20 minút pod pokrievkou dôjsť. Medzitým nadrobno nakrájame cibuľu spolu s cesnakom, nastrúhame údené tofu, a na panvici necháme rozohriať olej. Keď má olej správnu teplotu, vsypeme doň nakrájanú cibuľu a cesnak, dozlatista opečieme a následne pridáme nastrúhané tofu, ktoré asi jednu až dve minúty restujeme. Následne pridáme sterilizovanú mrkvu s hráškom (kľudne môžu byť aj čerstvé), ochutíme sójovou omáčkou, prikryjeme a dusíme približne 5 minút. Na záver túto zmes odstavíme, pridáme petržlenovú vňať, uvarený bulgur, celé to premiešame a jedlo je hotové. Fantázii sa samozrejme medze nekladú, každý si tam môže pridať ingrediencie/koreniny podľa vlastnej chuti. Podávať môžeme s čalamádou alebo sterilizovanou cviklou.
Dobrú chuť :-)

Tento recept už bol zobrazený 654 krát!
 Autor: Pulec
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: 6+J+U+M
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...