Pozývame:


Št 28.3.2024
Košice @ Košický hrad

OTRAS (SK), TEUFELSMAUER (SK), DRUGS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MUSHROOMS RIZOTO

250gr ryže
vegetu bez glutamanu
šampiňóny
2x cibula
bylinky (bazalka, oregano, petrzlen)
čerstvý hrášok (príp. konzerva sladkého - nie gmo)
olej
soľ, korenie podľa chuti

Dáš do panvičky olej, jebneš na drobno nakrájanú 1 cibuľku - popražíš do zlata, nech to není cibuľové jak pre roboša. Dáš nakrájané šampiňónky a dochutíš bylinkami (nešetri, sú lacné). Keď budú hotové, upečené, mäkke - odstav a nechaj odležaľ dokým spravíš ryžu.
V druhej väčšej panvici - Ryžu umyješ, nech není zajebaná a smradľavá. Potom zas nadrobno - druhá cibuľka (neboj, nebudeš z toho smrdieť). Opražíš a pridáš ryžu - trochu ju popraž s cibuľkou a pridaj vodu, cca od oka dvojnásobok viac vody ako ryže. Pridaj 2 a pol lyžice vegety a var pokiaľ sa ryža nebude mäkká. Keď máš hotovú ryžu, tak pridaj sladučký hrášok s konzervy, popr. čerstvý a vmiešaj houbičky... soľ a korenie podľa chuti... Dobrú chuť.

Autor: analcrust
Počet videní: 975

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: L+H+1
Správa:

#3540 Majo napí­sal/a: 20.12.2011 17:20:05
Dopiče takto majú vyzerať recepty: "jebneš cibuľu, ryžu umyješ nech neni zajebaná

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: