PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 23.12.2017
the WILDERNESS (SK), COCO BONGO (SK), NABOSOPOSKLE (SK)
benefit pre Food not bombs Košice

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

V/A SCHMEICHEL KABINET 666 - LATINO & CZECH COMPILATION (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
SAMORAST, GATTACA (9.12.2017, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
BALKI: "To, že niekto pomaly schválne spieva falošne, prípadne vedome generuje otrasný zvuk, to nie je autentický punk, to je z hudobného hľadiska jednoducho pičovina."

NAJNOVŠÍ REPORT:
SAMORAST, GATTACA (9.12.2017, Trnava, Kubík)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
BROKEN DEAD - Extent of pain CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Cuketa na kari











DOMÁCI ORECHOVÝ CHLIEB S DROŽĎOVOU NÁTIERKOU (recept)
Porcia: ?

Orechový chlieb:
3 hrnčeky hladkej múky
1,5 hrnčeka vody
1 sušené droždie
2 lyžičky soli
2 lyžičky mletej rasce
cca 200g vlašských orechov
Cesto zmiešam varechou a až tak pridám ručne nalámané orechy na polovicu, chlieb necháme kysnúť 12 hodín, potom ho vyberieme a roztiahneme na 2-4 cm hrubú štvorcovú placku, necháme 15 minút odpočívať, potom ho preložíme na tretiny zvrchu a zospodu a na tretiny z oboch strán, necháme odpočívať zakryté utierkou ďalších 30 minút, predhrejeme si rúru na 230 stupňov a v nej predhrejeme tiež jenské sklo aj s pokličkou, na záver vložíme chlieb do skla a pečieme prikrytý 30-45 minút a finišujeme ďalších 15 minút bez pokličky.

Drožďová nátierka:
Na oleji popražíme nakrájanú cibuľu, pridáme rozmrvené droždia (na 1 kocku tofu cca 4-5 kociek, podla chuti), počkáme kým sa roztopí a začne bublať, trošku ho podlejeme, pridáme nastrúhané (rozpučené) údené tofu, čierne korenie, soľ, rascu (iné korenia podľa vlastného výberu, kurkuma, garam masala, kari atď atď.), premiešame, necháme povariť / zhustnúť, pridáme pretlačený cesnak, mastíme na chlieb, jeme.. kto nemá rád tofu, kľudne možno pridať napríklad strúhanú mrkvu alebo čokoľvek iné.
Dobrú chuť.

Tento recept už bol zobrazený 320 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Z+C+Y+Z
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 09:05
Twg: Super chcem viny >> (novinka)
12.12. 10:15
shupo: hlavne, ze ja so >> 9.12.2017 SAMORAST, GATTACA Trnava, Kubík (report)
11.12. 00:40
Peťa: Taky mi posílaly .. >> BROKEN DEAD - Extent of pain CD (recenzia)
08.12. 23:59
Mišo Štich: Tu je ešte demo .. >> EXTIP 12" (recenzia)
08.12. 19:26
sralkopal: KAZOSTROJ: to, ž .. >> EXTIP 12" (recenzia)

ANKETA:
Počúvaš aj nové kapely z noviniek, ktoré nepoznáš?

[94/27.89%]
Samozrejme, väčšina je skvelých

[185/54.9%]
Občas, nestíham registrovať všetky

[31/9.2%]
Nie, všetko sú to čudné štýly

[27/8.01%]
Som tu raz za rok


Počet hlasov: 337


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...