PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 25.5.2018 - 26.5.2018
FEAR FEST 2018:
ASOCIAL (Švédsko), PARASIT (Švédsko), URSUT (Švédsko), APPÄRATUS (Malajzia), ADRESTIA (Švédsko), MYTERI (Švédsko), VOIDFILLER (Švédsko), DISTRESS (Rusko), VISIONS OF WAR (Belgicko), EARTH CRUST DISPLACEMENT (Nemecko), SVART UT (Nemecko), MÖRKHIMMEL (CZ), KRUTÁ ZIMA (SK), BARBAR (SK), FEAR OF EXTINCTION (CZ), GRÄNSLANDET (Švédsko), ...

Praha, Modrá vopice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SOUND OF QUALM (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BATUCADA BOMBA (13.5.2018, Moldava nad Bodvou)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
CINNAMON WIND

NAJNOVŠÍ REPORT:
the PUBLIC, -273.15, FYASCO (28.4.2018, Martin)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
KARMAKUMULATOR / GEN 26 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Fear fest 2018

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bieda ducha #3 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Pórový tapas











DOMÁCI ORECHOVÝ CHLIEB S DROŽĎOVOU NÁTIERKOU (recept)
Porcia: ?

Orechový chlieb:
3 hrnčeky hladkej múky
1,5 hrnčeka vody
1 sušené droždie
2 lyžičky soli
2 lyžičky mletej rasce
cca 200g vlašských orechov
Cesto zmiešam varechou a až tak pridám ručne nalámané orechy na polovicu, chlieb necháme kysnúť 12 hodín, potom ho vyberieme a roztiahneme na 2-4 cm hrubú štvorcovú placku, necháme 15 minút odpočívať, potom ho preložíme na tretiny zvrchu a zospodu a na tretiny z oboch strán, necháme odpočívať zakryté utierkou ďalších 30 minút, predhrejeme si rúru na 230 stupňov a v nej predhrejeme tiež jenské sklo aj s pokličkou, na záver vložíme chlieb do skla a pečieme prikrytý 30-45 minút a finišujeme ďalších 15 minút bez pokličky.

Drožďová nátierka:
Na oleji popražíme nakrájanú cibuľu, pridáme rozmrvené droždia (na 1 kocku tofu cca 4-5 kociek, podla chuti), počkáme kým sa roztopí a začne bublať, trošku ho podlejeme, pridáme nastrúhané (rozpučené) údené tofu, čierne korenie, soľ, rascu (iné korenia podľa vlastného výberu, kurkuma, garam masala, kari atď atď.), premiešame, necháme povariť / zhustnúť, pridáme pretlačený cesnak, mastíme na chlieb, jeme.. kto nemá rád tofu, kľudne možno pridať napríklad strúhanú mrkvu alebo čokoľvek iné.
Dobrú chuť.

Tento recept už bol zobrazený 380 krát!
 Autor: recept z nedeľného vegetu
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Q+B+N
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
19.05. 00:37
Marhula: Neprešiel ani tý .. >> -273.15 (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
18.05. 18:14
Ondrej Cinter: Oj veru príjemne >> (novinka)
17.05. 18:16
hodoštiják: Ahoj Martina, má >> (guestbook)
17.05. 14:13
martina: Zdravim,nahodou >> (guestbook)
16.05. 18:06
Dokty: som rád že v tej >> -273.15 (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[77/29.17%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[67/25.38%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/4.17%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[62/23.48%]
Mne varí mama

[47/17.8%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 264

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...