Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


PIZZA

1 a 1/4 pšeničnej alebo špaldovej múky
1/2 hrnčeka vody
1 lyžica kypriaceho prášku
1 lyžica olivového oleja
trochu soli
100 g pretlaku si zmiešaš s bylinkami (oregano, bazalka, provensalske, aké len chceš:)) soľou a 3 strúčikmi cesnaku... Na panvicu si dáš olej, necháš ho zohriať v trúbe, a potom na ten plech dáš už rozvaľkané cesto, pečieš takto chvíľu, a potom cesto obrátiš na druhú stranu, vyberieš a potrieš zmesou a ozdobíš údeným tofu, paradajkami a olivami alebo hocičím iným a dáš asi na 5-7 minút zas do trúby a hotovo!

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 1071

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: M+K+1
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: