Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


26.11.2011 GATTACA, TIME OF MY LIFE, REMEK; Ružomberok, U Dubčeka

Autor: Sajmon | Počet videní: 951


Takže po dlhom čakaní sme sa konečne dočkali dňa D. Sedím v buse a netrpezlivo vyčkávam, či sa zjaví moja spolucestujúca, ktorá ako sa zdá, nepríde. No asi pol minúty pred prvým posunom autobusu vpred sa zrazu objavila, super, budeme cestovať vo dvojke, lepšie ako sám, už ma to akosi nebaví. Po príchode do RK nás čakajú miestni, s prehľadom sme prišli okolo 18:00, koncert má začať o 20:00, takže sa presúvame do miestneho podniku na nejakú minerálku, pivo a kofolu. Medzitým zbehneme do Hypernovy po nejaké nátierky a počkať na vlakovku ľudí od BB a ZA. V plnom počte sa už presúvame na miesto konania, novootvorený priestor U Dubčeka. Vyzerá to tam celkom v klidu, platíme vstup, vytešujeme sa, že všade po stenách je na papieri napísané NEFAJČIŤ, tak to máme radi. Myslím, že okolo pol deviatej začína hrať GATTACA, set fajnový, akurát im to občas rušili odozvy a na začiatku Šamanova prasknutá struna, ale to sa všetko spraví a valia ďalej. Postrehol som songy "Gulag" a "Damoklův meč", ktorý sa mne osobne páčil najviac. Miestnosť celkom pekne zaplnili ľudia, akurát že to bolo celé dosť statické. Po nich už nastupujú tatranskí vlci TIME OF MY LIFE, čo k nim? Videl som ich už veľa krát, zahrali songy "U nás doma", myslím "Keepin’ it weird", medzi ľuďmi sa sem tam niekto snažil o pogo, stage diving, no celkom bieda. Po nich krátka prestávka, na scénu už vybehli REMEK, hneď na začiatku avizovali 15 minútový set, Juraj všetko prekladal do slovenčiny, hehe. A vtedy na nás vyvalili veľmi intenzívny emo hardcore, ľudia sa konečne začali hýbať, rozbehol sa stage diving, začalo sa mi to veľmi páčiť. Aj Marek sa ocitol na rukách a celé to bolo skutočné. Odzneli obe skladby z flexi "Štěkot uvázaných psů“/"Malé kousky svobody" a zahrali myslím aj "Na konci". Naozaj si nie som istý, videl som ich prvý krát. V nenahranom materiáli sa moc nevyznám. No každopádne to bola krásna čerešnička na torte, ako sa mi celý večer moc nezdal, tak REMEK ma rozdrvil svojou údernosťou, precítenosťou a jednoducho všetkým. Takže to celé hodnotím veľmi pozitívne, ďakujem kapelám a všetkým, ktorí sa zúčastnili a podieľali na koncerte...

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: E+G+K

Správa:

#3376 michalko napí­sal/a: 29.11.2011 22:09:33

simon tak predsa su v ruzomberku koncerty ;)

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)