Pozývame:


Pi 10.5.2024
Košice @ Collosseum

EMPTY HALL OF FAME (CZ), SAMORAST (SK), ROŽAVA (CZ), ANTISOCIAL SKILLS (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

TVOI POSTOI, FUKOTY, NIČITEĽ, MY O VLKOCH (19.4.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


11.2.2012 RATS GET FAT, ADACTA, ČAD, ESAZLESA; Žilina

Autor: floryss | Počet videní: 1077

Pôvodný plán bol ísť na skoro identickú ekšn deň vopred do Bystrice, najpodstatnejší dôvod bol ten, že tam sme mali kde prespať, ale nakoniec sme sa dohodli na Žiline v počte 6 kusov. Kadejako sme sa pozbierali na mikulášskej vlakovke, nalodili sa a štáfali na Pobrežie Slotoviny. Možno poznáte tie situácie, keď cestujete vlakom a pohodovú cestu vám "spríjemňuje" partia magorov svojim správaním na vysokej úrovni. Bohužiaľ, zasa nám prischli úlohy tých magorov. Čo už.. Ale my sme sa bavili hehe :)
Keď sme sa vylodili, zistili sme, že nevieme, kde to je, ani ako sa volá podnik.. Vďaka ti mobilný internet. My pomaly imobilní zimou konáme nákup-žranie-a hodku a pol blúdenia. "Dom do zeme" (ako nás navigoval miestny punkista) vypadal fajn, dosť priestoru pre ľudí aj kapely – veľké plus za nefajčenie vo vnútri, i keď sem-tam sa našiel dementko. Basa pekne vyčančaná v puzdre, sviečky okolo, proste všetko ako má byť na správnej pochovávačke! Zdravíme známe tváre, usádzame sa, objednávame pifko a čakáme. Prví nás vytrápia domáci potkaniari, osobne som sa veľmi na nich tešil, nech už je vonku nejaký materiál. Rozbieha sa nám to vkusne, zimomriavky nenechali na seba dlho čakať. Objavili sa aj prví krepčiaci, pokukujem po ksichtoch z domoviny, vyzerajú byť spokojní, tak je všetko tak ako má byť. Úvod ako z rozprávky. Potkany dohrali, v realite nás víta smäd, prečo mu odporovať. Druhí boli ADACTA, pár týždňov dozadu som si ich poriadne užil - teda aspoň čo sa pamätám - v LM, takže dnes konečne za triezva. Chlapi štartujú nástroje, jeden vál za druhým, nejak to ide všetko rýchlo, zlieva sa to, nechápem.. Možno je to tým, že nie som napitý (tak do riti som hádam ešte neklesol) alebo tu zohrala rolu aj akcia z predošlého dňa.. Neviem, osobne som mal z ich vystúpenia zmiešané pocity, snáď som bol sám, nechcem nikoho uraziť. Zato tanca chtiví chytajú druhý (či tretí?!) dych pri známom šlágri "Niečo sa stalo", a to už začína byť peklo.. Na záver ešte "Ú-bo-hí", pohladenie na duši a fertig. Od stola pokukujeme po ČADovníkoch, práve dorazili, paráda. Pišta sa ospravedlňuje za meškanie, lačné pohľady červov tým však neobmäkčí a tak spúšťajú svoju skazu. Nové songy striedajú staršie a naopak, a keď si už myslím, že teraz hrala moja srdcovka, hovno, vytiahnu ešte väčšiu srdcovku a po nej ešte ďalšie tri, tak sa na to jebem a rabujem spolu s kolegami. Pri tomto je úplne jedno či si v pogu, v liehu, v riti alebo doma v posteli, spotíš sa tak či tak. Na záver sa dočkáme pre mňa ťaháka večera bratrov ESAZLESA. Už pri ladení počuť známe tóny, vstávame od stola a odlietame do inej galaxie. Od prvého songu mám normálne obavy, či sa nesklamem, mám veľké očakávania, ale nie, asi som fakt magor keď som si toto myslel.. Čo song, to iný svet, pocity, myšlienky a neviem čo ešte. Dlho som už nebol tak zhypnotizovaný ako pri tejto paráde, hanbím sa, že to neviem opísať zmysluplnejšie. Tu sedí ako riť na šerbeľ – lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť.. Dúfam, že to nebolo naposledy, čo som mal možnosť zažiť týchto pánov.
Na záver ešte nejaké pivko, reči, nutné vyhnutie sa distru (kurva, mať viac bubákov neváham, bohužiaľ, fakt sa nedalo :/) a hor sa do tej skurvenej zimy smerom na stanicu a domov..
Veľký dík patrí Pecovi a spol za takúto akciu, samozrejme ostatným kapelám a všetkým, čo prišli podporiť a kultúrne sa vyžiť.

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: F+G+K

Správa:

#3786 deadbush napí­sal/a: 16.02.2012 17:51:35

adacta a cad tur 2012:D,BB rozjebany ako prasa nevies co zo sebou,na druhy den s centami do ziliny kde to bol este vecsi masaker ako BB,forever crusties,a chodte do pici

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)