Pozývame:


St 20.3.2024
Žilina @ Hájovňa

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK)
výstava Peter Pyppo Dlhopolček
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

ANCHORLESS BODIES, ARI & INDI, INTERPUNKCE, MARNE, YPERITIFF (16.3.2024, Orlová @ Futra)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


FOREVER YOUNG - THE CHANCE 7"

Autor: rikArdo | Počet videní: 798

Iforus records
Zimný výlet do ďalekého Stockholmu obnášal okrem iného aj návštevu vinylshopu a to konkrétne Sound Pollution, ktorý sa nachádza približne v srdci hlavného mesta. Na svoje si prídu priaznivci rôznych žánrov a rôznych chuťových buniek. Ja som sa prehrabával asi pol hodinu a natrafil som na pomerne nový sedempalec od švédskych drevorubačov z mestečka Umea (krúžok na a:). Z tohto mesta pochádza veľa skvelých punx záležitostí, ale to už isto viete. Bol som z tejto dosky celý zvyšok výletu veľmi natešený, lebo ich predchádzajúce CD The Guarantee ma celkom milo nakoplo. Nový sedempalec sa od staršieho cédéčka nejak extra nelíši čo sa týka hudby, aj si zakývaš hlavou, pohrozíš päsťou a keď máš v izbe dosť miesta môžeš si vyskúšať aj dáký ten mosh starej mami. Super zvuk sa vytknúť nemôže a tiež sa mi ráta spevákov hlas! Na prvej strane prefrčia tri songy a jedno intro asi za 5 minút a ide sa na druhú stranu. Tam na vás vylezú tiež tri songy, zhruba rovnako dlhé, čo je škoda, človek si to musí rýchlo meniť a nestihne sa v tom ani zorientovať, po piaty krát sa mi to už celkom darí. Chalani v textoch riešia ich lokálnu HC scénu a pár riadkov je aj na tému xVx. Doska je v peknej oranžovej farbe a na prednej strane obalu sú posplietané fotky z koncertov, kde ti do očí udierajú rôzne X-ká na rukách a nažhavené tváre publika. Neviem či to bude čítať veľa nadšencov podobnej hudby ale chcel by som nechať odkaz karpatským medvedíkom, že na ten Apríl ku kapele Stay Hungry by bolo celkom fajn skontaktovať aj týchto maniakov!

  1. Forever young II
  2. Keep it posi
  3. Bigger than hardcore
  4. 090
  5. Time is running out
  6. SXE got my back
  7. Every day is war

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Z+F+P

Správa:

#2485 adrián napí­sal/a: 30.01.2011 23:26:48

yeah, asi predsalen počkáme skôr na turné, alebo nejakú väčšiu príležitosť, každopádne Forever Young je priorita, neboj :) XXX

#2483 rikArdo napí­sal/a: 30.01.2011 12:31:03

pre adrián: neuveríš ale uvažoval som o tom, že zoberiem viac toho, škoda!:D tie letenky neboli drahé, keby si chalosi ocekuju na april tiez dake zlavy nemusel by to byt problem!:D

#2482 adrián napí­sal/a: 30.01.2011 12:26:53

dobrý report Rikardo! Forever Young jedna z najlepších súčasných kapiel určite, tá kombinácia oldschoolu a moshových pasáží je u nich jedinečná. aj keď musím priznať že The Guarantee sa mi ľúbi viac, to je klasika. ale mohol si doniesť aj mne jedno ep zo Švédska hehe. keď zasponzoruješ cestovné Umeå - BA, Ba - Umeå, tak Forever Young môžu hrať aj so Stay Hungry :)

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

13.03. 14:16 Prasiak:


Jeden z tych trve smutnych punx hodnoti tak, že ta vlasata zruda sa postarala o dva najzimomriavejšie highlighty celeho vikendu, perfektne to bolo.. keď bude trochu viac času, tak odpovedam na inz ..
8.3.2024 UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko) (cestopis)

01.03. 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

01.03. 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)