Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


VICE SQUAD - LONDON UNDERGROUND 12"

Autor: Krueger | Počet videní: 704

PHR
Predposledný album Vice Squad určite poteší nielen priaznivcov tejto kapely. Punková legenda na čele s charizmatickou, šarmantnou speváčkou Becki Bondage je v posledných rokoch veľmi aktívna. Kapela začala po roku 2 000 usilovne nahrávať. Kým od roku 86 museli fanúšikovia čakať dlhých štrnásť rokov na ďalší počin, v tomto miléniu nahrali už šiesty štúdiový album. "London underground" vyšiel v roku 2 009 na CD nosiči, ale vynilový zberatelia sa dočkali až v tomto roku.
Platňa vyšla s nádherným farebným obalom, ktorý by na menšom nosiči asi nevynikol. Už z jeho kontúr je jasné o čom kapela spieva. Ich sociálne texty sú lemované nutnosťou spájania scény proti establishmentu. Z najslávnejšej éry (80. roky) zostala v kapele iba Becki Bondage a po jej odchode by to mohli rovno zabaliť. Ona je chodiacou značkou skupiny, jej tvárou.
Album "London underground" má oproti starším albumom menej metalový zvuk. Vplyv MOTORHEAD už nie je taký očividný, ale v niektorých skladbách sa jeho závan pripomenie ("Identity crisis"). Je tu väčší príklon k melodickým častiam. Album plynie v stredne rýchlom tempe a skladby odsýpajú jedna za druhou.
Beckin hlas je trochu zastretý, ale inak farba jej hlasu zreje ako dobré víno. A svojím spevom ovplyvňuje aj o generáciu mladšie speváčky, ako je Liz z DEADLINE, či Brody Dalleová z the DISTILLERS. Becki sprevádzajú vokály, ktoré jej hlas ešte viac oživujú a zintenzívňujú. Album odporúčam fanúšikom dobrého melodického, ale rázneho punk rocku. A ak ste zberateľ platní netreba váhať.

  1. The truth hurts
  2. Ordinary girl
  3. Punx united
  4. Sniffing glue
  5. Old skool
  6. On your own
  7. Starvation box
  8. Identity crisis
  9. Dear Joe
  10. Basement life
  11. Stab in the dark
  12. Water
13. Goodnight England

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 4+N+B

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)