Pozývame:

So 3.7.2021
Nitra @ Hidepark

SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MY O VLKOCH (SK), BLACK PASSENGER (SK), PLEŠATÁ ZPĚVÁČKA (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), PRISON OF MY LIFE (SK), BESNA (SK), FYASCO (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

NAZI TAMPONS, #POKORA (28.5.2021, Košice)

Najnovší rozhovor:

Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

Najnovší report:

ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN (22.5.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovšia recenzia:

INSISTENT - Disease CD

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BULLBOXERS - BLOODY ROCK N ROLL CDr

Autor: Adrik | Počet videní: 672

Brutal records
Pred niekolkymi dnami vysiel pod hlavickou bratislavskeho labelu Brutal records druhy pocin popradskej kapely The bullboxers. CD bolo nahrane v martinskom studiu Kobka, co urcite pridalo na kvalite nahravky a je multimedialne, obsahuje 10 uplne novych trackov (viac ako 30 minut muziky), na multimedialnej stope najdete videoklip venovany hipisakom a ponuku Brutal records distra v .. Pokial ste este nemali moznost spoznat tychto Popradcanov a milujete klasicky punk rock strihu 77, tak by ste tak mali ucinit v najblizsej dobe. Nie nadarmo sa CD nazyva aj Bloody rock n roll. Cele sa totizto nesie v rock n rollovom duchu kapiel Adicts a miestami aj starych Ramones. Piesne su spievane su spievane aj po anglicky aj po slovensky, dokonca vo vacsine pripadov zmiesane. Texty pojednavaju o kazdodennom zivote a radostiach .. ale najprv pekne po poriadku. Po kratsom instrumentalnom intre "Action" sa na vas zacne valit len a len "loud" rock n rollova muzika. Anglicky song "Saturday night", ktora je ako uz naznacuje nazov o sobotnajsich veceroch dnesnej mladeze a o vsetkom, co k tomuto veceru patri. Zaujimava piesen je "When you are a hippie..". Opat ako svedci nazov, je o cudnom sposobe zivota hipisakov a ich ryzovych idealoch. (Pokial ste videli videoklip, tak uz viete ako ten hipisak dopadne :) Oslavy punk rocku a zivotneho stylu najdete v piesniach "Vivat 77" a "Punk rock is my addiction". Prva mi dost pripomina kapelku Adicts. O curakov a pre curakov je tu slovenska piesen "Curak". Do vod psychobilly zachadzaju songy "Streethorrorshow" a rovnomenna "Bloody rock n roll". Konecne aspon pokusy na Slovensku o nejake psychobilly, kedze tu mame "mnoho" kapiel, ktore hraju hraju psychobilly a podobne styly. CD uzatvara skladba "V tieni inych", ktora odkazuje neprajnikom, ze Bullboxers nie je ziadna lacna kopirka .. Bloody rock n roll mozem len a len odporucit vsetkym priaznivcom rock n rollu!

01. Intro (Action)
02. Saturday night
03. Like a Sheena
04. When you are a hippie ..
05. Vivat 77
06. Curak
07. Streethorrorshow
08. Bloody rock n roll
09. Punk rock is my addiction
10. V tieni inych

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: A+D+H

Správa:

#118 Marki R napí­sal/a: 20.06.2007 14:59:00

Barbie si boss !!!len tak dalej

#117 CicushQa napí­sal/a: 15.05.2007 21:13:00

hyperstenzia voči Barbiemu narasta.a recenzia je super :)

#116 kalit napí­sal/a: 21.04.2007 21:14:00

Este nikdy som nevidel taku trapnu kapelu!!Je to o nicom a spevak je trapna imitacia Konyka!!Hamba vam....,

#115 77 napí­sal/a: 05.03.2007 08:34:00

objednal som si to cd a fakt to stoji za to.je to suprove.chlapi drzte sa.len tak dalej.vivat 77

#114 Marián napí­sal/a: 23.02.2007 14:47:09

...no len toľko, že horší a myšlienkovo nudnejší klip som v živote nevidel...

#113 barbie napí­sal/a: 24.01.2007 11:19:00

Diky za tuto recenziu! SAm by som to lepsie nevystihol. Vela zdaru teba aj punkgenu opat zas niekedy na drinku ! Hey ho Rocknroll!

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)

05.06. 21:51 karfin:


cenu to malo ešte bez Barbary ... https://www.youtube.com/watch?v=X-2dOMn--d8
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

03.06. 08:13 Balki:


Nasrac, aj tak to bez Barbary nema cenu :/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:49 adrik:


Z toho by som si srandu nikdy nerobil: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/maduar-2020-tour-roznava/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:18 Balki:


Si rob picu, ze Maduar bol v Roznave ...
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

06.05. 19:07 Elramon:


ja som spoko. prva verzia chaos, toto nie je extra vzhladne, ale ucelove, takze ok.
(novinka)

05.05. 18:10 Lichtle - B.I.T.CH.:


https://bitchxzine.blogspot.com/2021/05/obrana-bicova-pozdravujem-necitatelov.html
(novinka)

05.05. 08:19 punkerxxx:


Super, drzim palce, takyto kseft s doskami by som uvital aj v BA. (otvoril uz konecne Klaus ten kseft na Medenej po tych rokoch??)
(novinka)

04.05. 20:47 Pissmaster:


Odvazna vec. Drzim vam palice a tesi sa ked dojdem na nakup!! (a pivo)
(novinka)

04.05. 20:28 Dead:


Tento zin som si ešte nezaobstaral ale keď sa mi dostane do rúk čo dúfam že hej!tak prednú stranu určite prelepím,z jednoduchého dôvodu, mám deti ktoré majú niečo pod desať rokov a nec ..
(novinka)