Pozývame:


So 8.6.2024
Žilina @ Hájovňa

FVCK_KVLT (SK), NABOSOPOSKLE (SK)
benefit na VLKa
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MASSA NERA, SNACKTHIEF (19.5.2024, Praha, Café Na půl cesty)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #6 / 2014

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BULLBOXERS - BLOODY ROCK N ROLL CDr

Autor: Adrik | Počet videní: 807

Brutal records
Pred niekolkymi dnami vysiel pod hlavickou bratislavskeho labelu Brutal records druhy pocin popradskej kapely The bullboxers. CD bolo nahrane v martinskom studiu Kobka, co urcite pridalo na kvalite nahravky a je multimedialne, obsahuje 10 uplne novych trackov (viac ako 30 minut muziky), na multimedialnej stope najdete videoklip venovany hipisakom a ponuku Brutal records distra v .. Pokial ste este nemali moznost spoznat tychto Popradcanov a milujete klasicky punk rock strihu 77, tak by ste tak mali ucinit v najblizsej dobe. Nie nadarmo sa CD nazyva aj Bloody rock n roll. Cele sa totizto nesie v rock n rollovom duchu kapiel Adicts a miestami aj starych Ramones. Piesne su spievane su spievane aj po anglicky aj po slovensky, dokonca vo vacsine pripadov zmiesane. Texty pojednavaju o kazdodennom zivote a radostiach .. ale najprv pekne po poriadku. Po kratsom instrumentalnom intre "Action" sa na vas zacne valit len a len "loud" rock n rollova muzika. Anglicky song "Saturday night", ktora je ako uz naznacuje nazov o sobotnajsich veceroch dnesnej mladeze a o vsetkom, co k tomuto veceru patri. Zaujimava piesen je "When you are a hippie..". Opat ako svedci nazov, je o cudnom sposobe zivota hipisakov a ich ryzovych idealoch. (Pokial ste videli videoklip, tak uz viete ako ten hipisak dopadne :) Oslavy punk rocku a zivotneho stylu najdete v piesniach "Vivat 77" a "Punk rock is my addiction". Prva mi dost pripomina kapelku Adicts. O curakov a pre curakov je tu slovenska piesen "Curak". Do vod psychobilly zachadzaju songy "Streethorrorshow" a rovnomenna "Bloody rock n roll". Konecne aspon pokusy na Slovensku o nejake psychobilly, kedze tu mame "mnoho" kapiel, ktore hraju hraju psychobilly a podobne styly. CD uzatvara skladba "V tieni inych", ktora odkazuje neprajnikom, ze Bullboxers nie je ziadna lacna kopirka .. Bloody rock n roll mozem len a len odporucit vsetkym priaznivcom rock n rollu!

01. Intro (Action)
02. Saturday night
03. Like a Sheena
04. When you are a hippie ..
05. Vivat 77
06. Curak
07. Streethorrorshow
08. Bloody rock n roll
09. Punk rock is my addiction
10. V tieni inych

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 7+P+W

Správa:

#118 Marki R napí­sal/a: 20.06.2007 14:59:00

Barbie si boss !!!len tak dalej

#117 CicushQa napí­sal/a: 15.05.2007 21:13:00

hyperstenzia voči Barbiemu narasta.a recenzia je super :)

#116 kalit napí­sal/a: 21.04.2007 21:14:00

Este nikdy som nevidel taku trapnu kapelu!!Je to o nicom a spevak je trapna imitacia Konyka!!Hamba vam....,

#115 77 napí­sal/a: 05.03.2007 08:34:00

objednal som si to cd a fakt to stoji za to.je to suprove.chlapi drzte sa.len tak dalej.vivat 77

#114 Marián napí­sal/a: 23.02.2007 14:47:09

...no len toľko, že horší a myšlienkovo nudnejší klip som v živote nevidel...

#113 barbie napí­sal/a: 24.01.2007 11:19:00

Diky za tuto recenziu! SAm by som to lepsie nevystihol. Vela zdaru teba aj punkgenu opat zas niekedy na drinku ! Hey ho Rocknroll!

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)