Pozývame:


So 26.6.2021
Košice @ Collosseum

TVÖ (SK), KOLÁRČIK & BAND (SK), BUG SPENCER (SK), APATHEA (SK), OTRAS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

Forever Megashit XV. (11 - 12.6.2021, Bardejov)

Najnovší rozhovor:

Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

Najnovší report:

ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN (22.5.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovšia recenzia:

SEDEM MINÚT STRACHU / the WILDERNESS MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 710

Analog freaks
Analog freaks by s počtom vydaní žiadne preteky nevyhrali, ale ak raz niečo do sveta vypustia, je to sviatok pre všetkých hlukových fetišistov. Ich zatiaľ posledným počinom je split 7" MEDICATION TIME / MENTAL TENSION, ktorý vyšiel v kolaborácii s Badluck records, čo je mini vydavateľstvo Foga z prvej menovanej kapely. Takže MxTx / MxTx. Tieto pomerne mladé kapely s rovnakými iniciálkami sa naozaj našli. Nie že by u nás bolo toľko kapiel, ale takéto osudové stretnutie by nevymysleli ani v srdcových záležitostiach.
Prvá pristáva na tanier strana LC X PV. Už na demokazete zdvihli laťku poriadne vysoko, ale to, čo predvádzajú tu, nemá v našich končinách obdoby. Zvuk je menej zahuhlaný, sviežo a ľahko to odsypáva, bicie šli viac do popredia a spev je úplne naechované a sprasený. Takto to má taťka poslednú dobu veľmi rád. S kľudom by som to ešte ohúlil až k bolesti. Páči sa mi, že z nezastaviteľného buldozéru sa za sekundu stane sekačka na trávu, aby sa v zápätí z nej stal mínomet z druhej svetovej vojny. A tie parádne minužáže! K textom plných piluliek, metamfetamínov a záložní sa kurevsky hodí fotka miestneho živáňa na obale. Ten by asi vedel rozprávať ...
Otáčam na druhú stranu a už vidím skicár na etikete. Veľmi sa mi ľúbi označenie stredoveký power violence, ktoré túto kapelu vystihuje do bodky. Hudobne, prejavom, grafikou, primitívnosťou. S tým stredovekom to asi bude pravda, vraj presne takto už hrali ČAD v 98-om. Autor tohto výroku by sa mal urgentne objednať k niekoľkonásobnému ušnému preplachu a opustiť pomyselnú bublinu štyroch kapiel, za ktorými už nič iné nie je. Je to bordel a chaos, ale narozdiel od produkcie ČADu v 90-tych rokoch, ktorí produkovali hluk, pretože ešte na nič iné nemali, je toto organizovaný bordel od ľudí, čo už čo-to prežili s kapelami FYASCO, BOILING POINT alebo DOWNSTREAM. Ten rozdiel je, že MENTAL TENSION to tak chcú. Dosť o koninách. Oproti parťákom z druhej strany je to zreteľne pomalšie a viac lopaťácke, ale zato sa im toho podarilo viac vytiahnúť z dnešnej infantílnosti sveta. Nahrávka super, ale toto treba zažiť naživo niekde spučený v kotli!
Husté nahrávky, ktoré by sa nestratili ani na jednom pobreží USA, dopĺňa sieťotlačový obal, vnútro s textami a ďakovačkami od oboch kapiel a biely vinyl. Vydaných len 300 ručne číslovaných kusov.
Aj na Slovensku máme svetové kapely!
Power-violence responsibly!

medicationtime.bandcamp.com

  1. MEDICATION TIME - What time it is
  2. MEDICATION TIME - Tramal execution
  3. MEDICATION TIME - Strictly stupid
  4. MEDICATION TIME - Meth vaporizer
  5. MEDICATION TIME - Colors in
  6. MEDICATION TIME - Spritz mir ein Autogram
  7. MEDICATION TIME - Web
  8. MEDICATION TIME - Vicious circle
  9. MEDICATION TIME - Daily basis pawn shop visitor
  1. MENTAL TENSION - Intro
  2. MENTAL TENSION - Don´t care
  3. MENTAL TENSION - Horseface
  4. MENTAL TENSION - Jackpot
  5. MENTAL TENSION - Crackhouse blues

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: M+S+P

Správa:

#7437 fog napí­sal/a: 03.07.2018 13:29:15

pekna recka. diky. zaplesalo mi srdiecko

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

15.06. 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)

05.06. 21:51 karfin:


cenu to malo ešte bez Barbary ... https://www.youtube.com/watch?v=X-2dOMn--d8
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

03.06. 08:13 Balki:


Nasrac, aj tak to bez Barbary nema cenu :/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:49 adrik:


Z toho by som si srandu nikdy nerobil: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/maduar-2020-tour-roznava/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:18 Balki:


Si rob picu, ze Maduar bol v Roznave ...
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

06.05. 19:07 Elramon:


ja som spoko. prva verzia chaos, toto nie je extra vzhladne, ale ucelove, takze ok.
(novinka)

05.05. 18:10 Lichtle - B.I.T.CH.:


https://bitchxzine.blogspot.com/2021/05/obrana-bicova-pozdravujem-necitatelov.html
(novinka)

05.05. 08:19 punkerxxx:


Super, drzim palce, takyto kseft s doskami by som uvital aj v BA. (otvoril uz konecne Klaus ten kseft na Medenej po tych rokoch??)
(novinka)

04.05. 20:47 Pissmaster:


Odvazna vec. Drzim vam palice a tesi sa ked dojdem na nakup!! (a pivo)
(novinka)

04.05. 20:28 Dead:


Tento zin som si ešte nezaobstaral ale keď sa mi dostane do rúk čo dúfam že hej!tak prednú stranu určite prelepím,z jednoduchého dôvodu, mám deti ktoré majú niečo pod desať rokov a nec ..
(novinka)