Pozývame:


So 8.6.2024
Žilina @ Hájovňa

FVCK_KVLT (SK), NABOSOPOSKLE (SK)
benefit na VLKa
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MASSA NERA, SNACKTHIEF (19.5.2024, Praha, Café Na půl cesty)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #6 / 2014

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


INSISTENT - SUSPECT CD

Autor: Fog | Počet videní: 728

L´inphantile collective
Takto. Keď mi posunie niečo na recenziu Ossie, je to ako keby mi to posunula rodina. To sa neodmieta. INSISTENT už vydali pod jeho labelom CD split s  BUT, ktorý ich solídne uviedol do éteru. Na tohtoročnom Obscene Extreme do toho zadelili set ako z knihy, takže som predpokladal, že sa to bude písať samo.

Nový materiál vychádza pod názvom "Suspect" a obsahuje deväť songov. Úvodná väzba a bordel sa môže začať. Chalani pojali svoj grindcore troška modernejšie. Sú v tom nakombinované rôzne motívy, nejak sa nelimitujú nápadmi a použijú všetko, čo poženie káru dopredu v nasadenom tempe. Výsledkom je výbušná zmes, ktorá sa neštíti rozdávať kopance. Použitie rôznych postupov to pekne nakláňa smerom k temnejšej atmosfére, čo oceňujem. Baví ma, keď to niekto takto prikorení. Tempo je nasadené silne a nepoľaví, nesie nahrávku kompaktne od začiatku po koniec. Zvuk tomu dodáva potrebný objem. Je orientovaný smerom na škandinávsku hrubosť a hutnosť. Možno aj tam vzniká ten temnejší feeling pri niektorých nápadoch. Prevedenie precízne. Naklepané solídne ako rezne od tvojej manky na nedeľný obed.

Naživo bol INSISTENT čistý nálet. Ich druhý štúdiový plod sa nesie v podobnom duchu. Zachytili v ňom svoju energiu a na priestore niekoľkých minút predviedli, že ich potenciál rastie a vytyčujú si svoju hudobnú cestu. Skús prevetrať internety a uvidíš, či ti to niečo povie. Mňa bavia.

insistent.bandcamp.com

  1. Depression
  2. About hunger and sleep
  3. Rust
  4. Abandoned monuments
  5. Hate makes waste
  6. Overdosed
  7. Terrorstorm
  8. Vanity
  9. Suspect

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: U+U+U

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)