Pozývame:


So 28.1.2023
Vsetín @ Vesmír

KURVY ČEŠI (CZ), VOLE (CZ), the WILDERNESS (SK), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovšia recenzia:

MORBID ANGEL DUST - Retaliation EP MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


NOTHING CLEAN - DISAPPOINTMENT 12"

Autor: Fog | Pridané: 17.6.2021 | Počet videní: 332

Psychocontrol
Moja obľúbená ostrovná scéna a ďalší produkt z jej nekonečnej rady kvalitných kapiel chrliacich prvotriedny bordel. NOTHING CLEAN z Leicesteru. Super ľudia. Výborná kapela. Po predošlej doske "Cheat" teraz prichádzajú s novým dvanásťpalcom "Disapointment", o ktorého pôrod sa postaral Otto, ktorý nás skrz Psychocontrol records zásobuje takýmito delikatesami so železnou pravidelnosťou.

NOTHING CLEAN je zhudobnený chaos. Fastcore kombinovaný s PV stopkami, grindcore sypačkami a primitívnymi hc/punk motívmi. Ukotvený v krátkych kompozíciách plných zmätku. Hlavné je nezastať a mlátiť všetkými končatinami zľava doprava. Čo najväčšou silou rozdať čo najviac rán. Na malej ploche songov sa toho odohrá dosť, ale niekedy sa nie je čoho moc chytiť, lebo tie výplachy a  nápady v nich sa striedajú takým tempom, že sa to nedá ani odsledovať poriadne. Chalani si oproti predošlej doske ponechali stopáž do 25 minút, ale natiahli songy, takže pozor, už ich tu nie je 41, ale len 34. Nechcem vidieť ich setlist. Album je týmto sledom niekoľkosekundových hlukových útokov, kde tie rýchle striedajú ešte rýchlejšie, masívne nezastaviteľný. Je to ako zemetrasenie, kde všetko lieta z políc, skrine vertikálne križujú miestnosti a ty si schovaný dosratý pod zárubňou, než sa to preženie. Nesmierne agresívna nahrávka. Ostatne aj naživo je NOTHING CLEAN neskutočný frontálny útok a  nový album to reprezentuje v plnej miere. Nájeb po všetkých stránkach.

Ja hlukového exportu spoza La Mancha nemám očividne dosť. Ale sú na to dobré dôvody. Jeden z nich je aj tento album. Ak v tejto pohnutej dobe potrebuješ vyčistiť hlavu a naformátovať sa na základné nastavenia, siahni po tomto vinyle. Pekne z neho osprostieš.

nothingclean.bandcamp.com

  1. Punched in
  2. How?
  3. Soiled
  4. One of many
  5. Power internal
  6. It´s not time yet
  7. Shit storm
  8. Forgot to remember
  9. Mates with god
  10. Insensible
  11. Cheat
  12. Abused
  13. No fluid
  14. Diary of a tour dog
  15. Gone wrong
  16. Safe space
  17. So average
  18. Waiting to die
  19. Slog
  20. Fetus
  21. High on guilt
  22. Tiny minds
  23. I do what I want
  24. The floor
  25. The door
  26. The crow flew
  27. Leave the kids alone
  28. Transient
  29. Lumps
  30. Fuck the future
  31. Skinsuit
  32. First the worst
  33. Leaf bath
  34. Left behind

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: W+G+P

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

26.01. 22:36 Prasiak:


Diskomiňo Pípeš nikto nič?
PIPESH (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

17.01. 13:05 Spikey:


Dobry report ale blednú iba v Lucenci!
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

13.01. 15:13 shupo:


zaujimavy typ reportu boha tam. ani neviem, ci to bolo dobre posadene, ale hadam ste pobledli trocha.
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

10.01. 19:03 fog:


dzivy report koco. pis viacej.
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

09.01. 10:18 boiler:


ta fajne
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

09.01. 09:06 deegee:


Še ci tu nepáči ta ic sebe tam žic!
https://www.youtube.com/watch?v=i2aO3NOvXbk
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

03.01. 19:24 Mišo Štich:


Super, dúfam že to bude kasaštyk!
(novinka)

27.12. 14:26 Scheby:


my ďakujeme!
16.12.2022 HEVER, MAKEXPEACE, INCRIMINATE Bratislava @ Weranda (report)

19.11. 20:27 Limomada :


Pro mě kultovní nahrávka, v 93 jsem ji měl ve walkmanu nonstop
APATIA - Bóg, honor, ojczyzna faszyzm 12" (recenzia)

01.11. 22:02 Wrbo:


Je tvoja Dášo, nikto sa neozval :-). Ak budeš vedieť o niekom, kto pôjde okolo BB/ZV, tak sa ozvi a hodím mu/jej ju :-)
APATIA - Bóg, honor, ojczyzna faszyzm 12" (recenzia)