Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


NOTHING CLEAN - DISAPPOINTMENT 12"

Autor: Fog | Pridané: 17.6.2021 | Počet videní: 456

Psychocontrol
Moja obľúbená ostrovná scéna a ďalší produkt z jej nekonečnej rady kvalitných kapiel chrliacich prvotriedny bordel. NOTHING CLEAN z Leicesteru. Super ľudia. Výborná kapela. Po predošlej doske "Cheat" teraz prichádzajú s novým dvanásťpalcom "Disapointment", o ktorého pôrod sa postaral Otto, ktorý nás skrz Psychocontrol records zásobuje takýmito delikatesami so železnou pravidelnosťou.

NOTHING CLEAN je zhudobnený chaos. Fastcore kombinovaný s PV stopkami, grindcore sypačkami a primitívnymi hc/punk motívmi. Ukotvený v krátkych kompozíciách plných zmätku. Hlavné je nezastať a mlátiť všetkými končatinami zľava doprava. Čo najväčšou silou rozdať čo najviac rán. Na malej ploche songov sa toho odohrá dosť, ale niekedy sa nie je čoho moc chytiť, lebo tie výplachy a  nápady v nich sa striedajú takým tempom, že sa to nedá ani odsledovať poriadne. Chalani si oproti predošlej doske ponechali stopáž do 25 minút, ale natiahli songy, takže pozor, už ich tu nie je 41, ale len 34. Nechcem vidieť ich setlist. Album je týmto sledom niekoľkosekundových hlukových útokov, kde tie rýchle striedajú ešte rýchlejšie, masívne nezastaviteľný. Je to ako zemetrasenie, kde všetko lieta z políc, skrine vertikálne križujú miestnosti a ty si schovaný dosratý pod zárubňou, než sa to preženie. Nesmierne agresívna nahrávka. Ostatne aj naživo je NOTHING CLEAN neskutočný frontálny útok a  nový album to reprezentuje v plnej miere. Nájeb po všetkých stránkach.

Ja hlukového exportu spoza La Mancha nemám očividne dosť. Ale sú na to dobré dôvody. Jeden z nich je aj tento album. Ak v tejto pohnutej dobe potrebuješ vyčistiť hlavu a naformátovať sa na základné nastavenia, siahni po tomto vinyle. Pekne z neho osprostieš.

nothingclean.bandcamp.com

  1. Punched in
  2. How?
  3. Soiled
  4. One of many
  5. Power internal
  6. It´s not time yet
  7. Shit storm
  8. Forgot to remember
  9. Mates with god
  10. Insensible
  11. Cheat
  12. Abused
  13. No fluid
  14. Diary of a tour dog
  15. Gone wrong
  16. Safe space
  17. So average
  18. Waiting to die
  19. Slog
  20. Fetus
  21. High on guilt
  22. Tiny minds
  23. I do what I want
  24. The floor
  25. The door
  26. The crow flew
  27. Leave the kids alone
  28. Transient
  29. Lumps
  30. Fuck the future
  31. Skinsuit
  32. First the worst
  33. Leaf bath
  34. Left behind

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Z+Y+M

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)