Pozývame:


So 31.7.2021
Spišská Nová Ves @ výklad bývalej predajne Protetika

ZINTAER (SK), NIČITEĽ (SK), SUMA (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

HEVER, OTRAS, BOOST (25.7.2021, Košice @ U Koňa)

Najnovší rozhovor:

IMPULSEALER

Najnovší report:

HEVER, OTRAS, BOOST (25.7.2021, Košice @ U Koňa)

Najnovšia recenzia:

EYEHATEGOD - A history of nomadic behavior 12"

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


NOTHING CLEAN - DISAPPOINTMENT 12"

Autor: Fog | Pridané: 17.6.2021 | Počet videní: 112

Psychocontrol
Moja obľúbená ostrovná scéna a ďalší produkt z jej nekonečnej rady kvalitných kapiel chrliacich prvotriedny bordel. NOTHING CLEAN z Leicesteru. Super ľudia. Výborná kapela. Po predošlej doske "Cheat" teraz prichádzajú s novým dvanásťpalcom "Disapointment", o ktorého pôrod sa postaral Otto, ktorý nás skrz Psychocontrol records zásobuje takýmito delikatesami so železnou pravidelnosťou.

NOTHING CLEAN je zhudobnený chaos. Fastcore kombinovaný s PV stopkami, grindcore sypačkami a primitívnymi hc/punk motívmi. Ukotvený v krátkych kompozíciách plných zmätku. Hlavné je nezastať a mlátiť všetkými končatinami zľava doprava. Čo najväčšou silou rozdať čo najviac rán. Na malej ploche songov sa toho odohrá dosť, ale niekedy sa nie je čoho moc chytiť, lebo tie výplachy a  nápady v nich sa striedajú takým tempom, že sa to nedá ani odsledovať poriadne. Chalani si oproti predošlej doske ponechali stopáž do 25 minút, ale natiahli songy, takže pozor, už ich tu nie je 41, ale len 34. Nechcem vidieť ich setlist. Album je týmto sledom niekoľkosekundových hlukových útokov, kde tie rýchle striedajú ešte rýchlejšie, masívne nezastaviteľný. Je to ako zemetrasenie, kde všetko lieta z políc, skrine vertikálne križujú miestnosti a ty si schovaný dosratý pod zárubňou, než sa to preženie. Nesmierne agresívna nahrávka. Ostatne aj naživo je NOTHING CLEAN neskutočný frontálny útok a  nový album to reprezentuje v plnej miere. Nájeb po všetkých stránkach.

Ja hlukového exportu spoza La Mancha nemám očividne dosť. Ale sú na to dobré dôvody. Jeden z nich je aj tento album. Ak v tejto pohnutej dobe potrebuješ vyčistiť hlavu a naformátovať sa na základné nastavenia, siahni po tomto vinyle. Pekne z neho osprostieš.

nothingclean.bandcamp.com

  1. Punched in
  2. How?
  3. Soiled
  4. One of many
  5. Power internal
  6. It´s not time yet
  7. Shit storm
  8. Forgot to remember
  9. Mates with god
  10. Insensible
  11. Cheat
  12. Abused
  13. No fluid
  14. Diary of a tour dog
  15. Gone wrong
  16. Safe space
  17. So average
  18. Waiting to die
  19. Slog
  20. Fetus
  21. High on guilt
  22. Tiny minds
  23. I do what I want
  24. The floor
  25. The door
  26. The crow flew
  27. Leave the kids alone
  28. Transient
  29. Lumps
  30. Fuck the future
  31. Skinsuit
  32. First the worst
  33. Leaf bath
  34. Left behind

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: R+M+3

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 08:22 deegee:


Ta zenam co tu robim potom. 2 rocny hardckorista...
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

28.07. 19:26 adrik:


Punkgen je už len pre starších a pamätníkov.
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

28.07. 17:36 Kočo:


Slaba kauza bo mladi kosicania ne len ze nechodia do kolosea ale ani na pangen tak to vyzera.
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

27.07. 22:01 pretekar260:


to je skoda preskoda ked sa jeda najst jedno pozitivum, iba ak hraju kamosi
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

26.07. 16:28 Wrbo:


Skvely postreh clovece. Nedavno sme mali v kapele debatu, ze ludom uz zacalo neskutocne jebat a po corone su tie vstupy na koncerty uz riadne prestrelene. Ked sa jedna o benefit, nemam ziadnych vyhrad ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

07.07. 09:18 Tom/EZR:


dakujem
(novinka)

30.06. 19:16 Mišo Štich:


So 17.7.2021 19:00 Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom
STARÉ DETI (SK), the AUSGEZEICHNET (SK), LEMINANE (SK). Na akcii hrá kapela DETI (https://www.youtube.com/channel/UCfoWbSC_C7O ..
(guestbook)

22.06. 17:49 Tereza:


Romane-tezko radit, jedine se modlit at se to objevi na Discogs...

Drzim palce.
(guestbook)

21.06. 14:56 Balki:


Popici obal :)
SEDEM MINÚT STRACHU / the WILDERNESS MC (recenzia)

15.06. 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)