Pozývame:


So 31.7.2021
Spišská Nová Ves @ výklad bývalej predajne Protetika

ZINTAER (SK), NIČITEĽ (SK), SUMA (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

HEVER, OTRAS, BOOST (25.7.2021, Košice @ U Koňa)

Najnovší rozhovor:

IMPULSEALER

Najnovší report:

HEVER, OTRAS, BOOST (25.7.2021, Košice @ U Koňa)

Najnovšia recenzia:

EYEHATEGOD - A history of nomadic behavior 12"

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


SEDEM MINÚT STRACHU / THE WILDERNESS MC

Autor: Adrik | Pridané: 19.6.2021 | Počet videní: 216

SSGC
Začiatkom roka vyšla na Rišovom SSGC červeno - žltá kazeta v žltom plastovom obale s jednoduchým žlto - červeným insertom so živákmi z online festivalu Pohoda in the air. Nechajme pre tentoraz múdrosti o tom, či tam takéto kapely patria alebo nie. Aj tak má o tom každý svoju pravdu a druhá strana ju nepresvedčí o opaku.
Žltá strana patrá 7M$, ktorí tu majú jeden dlhší opus. Teda dlhší je asi zavádzajúce, ale asi viete, ako to myslím. Veď si si ich poštatý pred dvomi rokmi na rovnakom mieste nahrával na najnovší ajfón. Ajc cvaj draj fír a už Jano klepe sójové rezne a Rišo s Marekom osúpavajú kovové piliny zo svojich strunových nástrojov. Zo začiatku je zvuk dosť sprasený, ako keby sa to nahrávalo na pohužvanú pásku, ale po chvíľke sa to upraví a je počuť každé zaškrípanie a každú spätnú väzbu, čo v tej vymurovanej hlukovej stene je celkom masaker. Pred očami mám, ako Rado poležiačky vrieska do všetkého, čo aspoň vzdialene pripomína mikrofón, alebo má aspoň nejakú šnúru. Neviem, či aj tu, ale stropom každého koncertu je hulákanie do mikráku od kopáku. S najväčšou pravdepodobnosťou na tomto živáku vystrihli povestný ukončovací skok do bicích. Aj tak mazec.
Červená strana s rozbehnutými Vájdernes a s tromi rokmi overenými zásekmi. Nevypípané intro pred "Rešpektom", ani počas pesničky, ani po nej. To sa máme na čo tešiť. Tento song bol pecka v roku 2015, keď ho zverejnili, a je pecka aj dnes (bohužiaľ stále aktuálna), ale veď ho poznáš naspamäť. Filozofický začiatok "Lacného punku" si už tiež stokrát počul, pomalý rozbeh, ale potom začnú lietať zábradlia. Obdobne je to aj po príhovore pred skladbou "Atentät". Mám rád keď spieva Tomáš za bicími, napriek tomu, že pri tom tempe nie vždy stíha na 100%. Tiež tu počuť všetky chyby (na koncerte si to v tej eufórii mnoho ľudí ani nevšimne, respektívne zostane to v klube), ale našťastie je to vyvážené výbušným nasadením. Nabudúce si dovolíte čo? Nebodaj split s nejakými Angličanmi?
Limitka 77 kusov, ale Rišo ešte stále nejaké kusy má.

sedemminutstrachu.bandcamp.com
thewildernesspunx.bandcamp.com

  1. SEDEM MINÚT STRACHU - ....................?!?
  1. the WILDERNESS - Rešpekt
  2. the WILDERNESS - Lacný punk
  3. the WILDERNESS - Atentät

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 3+M+V

Správa:

#7860 Balki napí­sal/a: 21.06.2021 14:56:21

Popici obal :)

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 08:22 deegee:


Ta zenam co tu robim potom. 2 rocny hardckorista...
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

28.07. 19:26 adrik:


Punkgen je už len pre starších a pamätníkov.
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

28.07. 17:36 Kočo:


Slaba kauza bo mladi kosicania ne len ze nechodia do kolosea ale ani na pangen tak to vyzera.
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

27.07. 22:01 pretekar260:


to je skoda preskoda ked sa jeda najst jedno pozitivum, iba ak hraju kamosi
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

26.07. 16:28 Wrbo:


Skvely postreh clovece. Nedavno sme mali v kapele debatu, ze ludom uz zacalo neskutocne jebat a po corone su tie vstupy na koncerty uz riadne prestrelene. Ked sa jedna o benefit, nemam ziadnych vyhrad ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

07.07. 09:18 Tom/EZR:


dakujem
(novinka)

30.06. 19:16 Mišo Štich:


So 17.7.2021 19:00 Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom
STARÉ DETI (SK), the AUSGEZEICHNET (SK), LEMINANE (SK). Na akcii hrá kapela DETI (https://www.youtube.com/channel/UCfoWbSC_C7O ..
(guestbook)

22.06. 17:49 Tereza:


Romane-tezko radit, jedine se modlit at se to objevi na Discogs...

Drzim palce.
(guestbook)

21.06. 14:56 Balki:


Popici obal :)
SEDEM MINÚT STRACHU / the WILDERNESS MC (recenzia)

15.06. 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)