Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BANDIT - SIEGE OF SELF MC

Autor: Fog | Pridané: 8.11.2023 | Počet videní: 365

Lower class kids
Nino je super chalan, má popiči vydavateľstvo a vydáva brutálne bomby. Ako napríklad BANDIT. Popri inom. Túto kazetu som dostal ešte teplú, ale samozrejme ako to chodí, až teraz môžem odškrtnúť zo zoznamu písanie jej recenzie. Neviem, či vôbec Nino ešte disponuje nejakou kópiou na predaj, ale to nevadí. Hlavne, aby ti náhodou táto nahrávka neušla. To je podstatné.

Predchádzajúcim EPčkom "Warsaw" si ma BANDIT naplno podmanil. Točil som to do debilizmu dookola, ale nedalo sa inak. Takže na nový materiál som bol obzvlášť nadržaný. Na poste bubeníka nastúpil Gobinda (hrá aj v CHEPANG), tak možno o to viacej. Troška som tušil, že materiál môže mať kus iný feeling, čo sa potvrdilo, ale nie zas až tak drasticky. Stále je to ten BANDIT, ktorý opantal moje srdce. Nespútaný a živelný grindcore, kde dominuje sedemstrunná gitara a na riffy klasického strihu zabudni. Dostrihané, premenlivé a chaotické. Akurát na tej chaotickosti asi trošička ubudlo, aj keď to má stále notnú dávku nepredvídateľnosti. Gitary berú nápady skade treba, hlavne že to trhá hlavu z krku. Gene na vokále pretína vzduch so svojou špecifickou naliehavosťou. Gobinda pliaska ako o život, klepačky sú nebo. Jeho hra je pestrá, pribudli dvojkopáky v stredných tempách, takže masírovacie pasáže nabrali na intenzite. Intenzita je inak to pravé slovo, ktoré BANDIT vystihuje. Je to jedna nekompromisná energická guľa nabitá adrenalínom, ktorá zmetie všetko v ceste. O master sa navyše postaral sám Scot Hull, takže čo dodať. Sú svojskí, majú svoj nezameniteľný strih a hrajú precízne ako urýchľovač častíc. Bez problémov si na "Siege of self" poradili s dlhšou stopážou a nechali pre nás nahrávku, ktorá potvrdzuje, že patria medzi to najlepšie, čo sa nám tu v rámci extrémnej muziky momentálne pohybuje.

Pri takýchto nahrávkach a live setoch, ktoré menia tlak a zloženie vzduchu naokolo, sa nedivím, že BANDIT registruje čoraz viac ľudí. Je to kapela, ktorá na sebe pracuje a je to vidno. Vlastne počuť. To je jedno. Ak si s týmto menom ešte neprišiel do kontaktu, šmykaj to napraviť. Poďakovať môžeš neskôr.

banditgutterpunk.bandcamp.com

  1. Midnight
  2. Butterfly knife
  3. Siege of self
  4. Juniata
  5. Hoax
  6. Mangled sheep
  7. The hopeless romantic
  8. Body horror
  9. United in torment
  10. Reincarnation blues
  11. Mastery
  12. Bring the war home
  13. End of the rainbow

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: O+W+9

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)