Pozývame:


So 3.5.2025
Košice @ Collosseum

SISTEM ERORR (SK), FUKOTY (SK), NIČITEĽ (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MEKENZY, ONLY (15.4.2025, Trnava @ Kubík)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

CAMILLE COROT, FLESH PRISON, PG.99 (8.4.2025, Budapešť @ Dürer Kert)

Najnovšia recenzia:

MORAL HANGOVER - Mizérie 7"

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #13 / 2019

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CUKETA NA KARI

olivový olej
2 strúčiky cesnaku
1 ks cibule
½ az 1 celá čerstvá chilli paprička 3-4 ks cukety
soľ
kari
200/250 ml kokosového mlieka / smotany na šľahanie

Na olivovom oleji si orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a na kolieska nakrájanú chilli papričku. Ja väčšinou dávam polovičku, ale v pohodičke si doprajte aj celú. Ak je cibuľka už sklovitá, tak pridáme cuketu, ktorá je nakrájaná na také väčšie kúsky, aby sa nám nerozbila (cca tak 4,9x4,9 cm) počas varenia. Tiež ju trošku orestujeme, tak 4 minútky, a potom popražíme 2 čajovými lyžičkami soli a 1 polievkovou lyžicou kari. Premiešame sem-tam a restujeme ešte takých 6 minút. Nakoniec to zalejeme kokosovým mliekom alebou smotanou na šľahanie a miešame do zhustnutia. Výborne to chutí s klasickou ryžou, ktorá celkom zjemnuje chuť. Gud apetit ! ;-)

Autor: PissMasterka
Počet videní: 890

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: V+F+T
Správa:

#7433 bukowski @ napí­sal/a: 30.06.2018 11:30:54
vyskúšam

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

09.11. 12:43
adrik:
Rudo: Áno, ale až o 9 rokov neskôr. Pôvodne to vyšlo naozaj iba na kazete.
(novinka)

05.11. 19:14
Rudo:
Slovenský label Gore Cult productions zo Svätého Jura vydal CD verziu v 2003, takže to nevyšlo len na kazete
(novinka)