CUKETOVÁ TATARKA
Potrebujeme:
1 väčšiu cuketu
1 cibuľu
cesnak a čili papričku podľa chuti
bobkový list
čierne korenie
soľ
horčica
olej
Cuketu a cibuľu si nakrájame na väčšie kocky a hodíme do hrnca
spolu s ošúpaným cesnakom, papričkou a bobkovým listom a varíme
kým sa cuketa nebude kúsok rozpadávať. Potom zlejeme vodu, vyberieme
bobkový list a necháme všetko na sitku odkvapať od vody. Hodíme
naspäť do hrnca a mixujeme. Prilejeme trošku oleja, osolíme,
okoreníme a dochutíme horčicou, ešte raz mixneme a je to.
Počet videní: 1077
Pridaj komentár k receptu:
#4541 Sajmon napísal/a: 09.10.2012 19:06:09
Vomit: dávaš do toho hlinu, či piesok dovážaš priamo z pláží Talianska?... ...inak tiež tento recept musím skúsiť niekedy...
#4540 Vomit napísal/a: 09.10.2012 18:16:50
Veľmi pekne ďakujem za tento recept!! Snáď to bude lepšie jak tofunéza, ktorú si robim doma a ktorú keď jem, tak cítim "piesok" v hube