Pozývame:

St 14.5.2025
Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom

JOLIETTE (Mexiko), ERIKAJEMOJA (SK), DUPLEX KOMPLEX (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MEKENZY, BOILING POINT, SANGRE DE IDIOTAS, PIPESH, MÖBIUS (3.5.2025, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

CAMILLE COROT, FLESH PRISON, PG.99 (8.4.2025, Budapešť @ Dürer Kert)

Najnovšia recenzia:

DECULTIVATE CD

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #13 / 2019

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CÍCER NA PARADAJKÁCH

Cícer aspoň na dákych 12 hodín namočíme a uvaríme v osolenej vode
V hrnci popražíme cibuľu, pridáme sekané paradajky, cícer, ochutíme (čierne korenie, rasca, soľ, zeleninový bujón, podľa chuti)
Povaríme, na záver pridýáme cesnak (podľa chuti) a petržlenovú vňat.

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 1076

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: Z+B+1
Správa:

#5397 Quantum napí­sal/a: 08.08.2013 14:43:30
preco

#5396 fakt napí­sal/a: 08.08.2013 14:33:47
premakany recept, cim dalej tym horsie...vsetko zacina stat za kokot.

#5395 :-( napí­sal/a: 06.08.2013 17:34:43
cicer sa dava do vody aby zmäkol. takze bez

#5394 bukowski @ napí­sal/a: 06.08.2013 16:10:41
cicer ta ide s vodou ci bez?

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

06.05. 09:54
mato Y:
keby mal niekdo zajem-https://hudba.bazos.sk/inzerat/178365205/mc-crust-grindcore-noisecore-punk-hardcore.php
(guestbook)

09.11. 12:43
adrik:
Rudo: Áno, ale až o 9 rokov neskôr. Pôvodne to vyšlo naozaj iba na kazete.
(novinka)