Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


TRENÝ KOLÁČ

400g hladkej múky, 1 vegan margarín napr. Alsan, 150g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1/2 balenia kypracieho prášku, 4 lyžice kakaa, trošku sójového mlieka.
Z toho celého vypracujeme tuhé cesto, ktoré nastrúhame hrubým strúhadlom na vymastený a pomúčený plech... Polku z toho na dno a druhú polku nastrúhame na plnku = 750g tofu, 250 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 lyžica pudingu alebo kukuričného škrobu, citrónová kôra.
Pečieme pri 140-160 stupňoch, do pol hoďky by to malo byť hotové. Ale tento recept by trebalo ešte nejak upraviť si myslím, lebo je len zveganizovaný a najmä tá plnka ešte není úplne ono:D

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 769

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 5+K+A
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: