PAD THAI
Pšeničné nudle (like a vifon shit) vyvariť na 3-5 min. do vriacej vody a medzitým si spraviť omáčku v mise, ktorá pozostáva z veľa cukru (fakt neviem gramáž, od oka, ale má ho tam ísť dosť), nadrtených arašidov, octu, chilli korenia a tekutého chilli (najlepšie sriracha), trocha soli, pretlačený cesnak asi 4 strúčiky, granulovaný cesnak a premiešanky premiešanky. Biele tofu narezeš na hrubšie plátky, lebo by sa mali vyprážať (najlepšie vo fritéze), vytlačíš z neho vodu. Do hrnca s olejom hodíš paradajku - dve, ktoré popražíš kým z nich nevýjde šťava, potom tam hodíš pór (náhrada že mungo, keďže som zaspal), popražíš minútku, a potom tam hodíš tofu, ktoré sa vyprážalo vo fritéze, premiešaš a vyleješ tam tu omáčku. Ideálne by bolo mať čerstvý koriander, ktorý tam práskneš ešte do toho a tamarindovú pastu, ale nemal som nič. Premiešaš s cestovinami a mastíš do otvoru v hlave!
Počet videní: 1204