VEGAN FLAPJACK
Prísady:
450 g ovsených vločiek
340 g vegánskeho margarínu
200 g trstinového cukru
3-4 lyžice jačmenného sladu (v bio obchodoch sa dá kúpiť ako Sláděnka)
4 banány (môže sa pridať akékoľvek čerstvé alebo sušené ovocie)
Poleva:
200 g karobového prášku
50 g palmového tuku
1-2 lyžice jačmenného sladu
mandle
Postup:
Do roztopeného margarínu pridáme cukor, a keď sa rozpustí, pridáme vločky, jačmenný slad a banány.
Hmotu dáme na vymastený plech a pečieme cca 25 min. na 180°.
Na koláč natrieme polevu a posypeme mandle
Počet videní: 1272
Pridaj komentár k receptu:
#7027 Strelo @ napísal/a: 11.11.2016 10:24:55
už to niekto vyskúšal ?