Pozývame:

Po 27.5.2024
Brno @ Vegalité

NO FUCKER (USA), DISEASE (Macedónsko), BRÜNNER TODESMARSCH (CZ)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

RAEIN (27.4.2024, Wien @ Rhiz)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

LOSER YEAR, LOVE EMBASSY, RAEIN (27.4.2024, Wien @ Rhiz)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #5 / 2013

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MUSHROOMS RIZOTO

250gr ryže
vegetu bez glutamanu
šampiňóny
2x cibula
bylinky (bazalka, oregano, petrzlen)
čerstvý hrášok (príp. konzerva sladkého - nie gmo)
olej
soľ, korenie podľa chuti

Dáš do panvičky olej, jebneš na drobno nakrájanú 1 cibuľku - popražíš do zlata, nech to není cibuľové jak pre roboša. Dáš nakrájané šampiňónky a dochutíš bylinkami (nešetri, sú lacné). Keď budú hotové, upečené, mäkke - odstav a nechaj odležaľ dokým spravíš ryžu.
V druhej väčšej panvici - Ryžu umyješ, nech není zajebaná a smradľavá. Potom zas nadrobno - druhá cibuľka (neboj, nebudeš z toho smrdieť). Opražíš a pridáš ryžu - trochu ju popraž s cibuľkou a pridaj vodu, cca od oka dvojnásobok viac vody ako ryže. Pridaj 2 a pol lyžice vegety a var pokiaľ sa ryža nebude mäkká. Keď máš hotovú ryžu, tak pridaj sladučký hrášok s konzervy, popr. čerstvý a vmiešaj houbičky... soľ a korenie podľa chuti... Dobrú chuť.

Autor: analcrust
Počet videní: 985

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: M+T+9
Správa:

#3540 Majo napí­sal/a: 20.12.2011 17:20:05
Dopiče takto majú vyzerať recepty: "jebneš cibuľu, ryžu umyješ nech neni zajebaná

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

07.05. 09:00
Tomáš Ničiteľ:
Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)